Bilverksted i Lier

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Lier

Auto RS AS

Vi driver vårt eget Mekonomen Bilverksted som kan bistå med det meste innen Service, Reperasjoner, EU-kontroll og mye mer! Vi er også et godkjent elbil-verksted, som gjør at vi i tillegg til service kan utføre reperasjoner på din elbil! Gjerne ta kontakt på verksted@autors.no eller ring 32 11 50 00 for å avtale time. Velkommen til oss!

Okt. 2023

VOLKSWAGEN JETTA - Bremser

"Byttet bremser, klosser, calipere mm. Fikk time dagen etter og verkstedet var flinke. Anbefaler disse."
O
Omar Farooq
Lier
Auto RS AS

Lærum Auto AS

Hei.Vi er et bilverksted 01 i Sande i Vestfold og kan tilby deg rimelige servicepriser og høykvalitets arbeid og reservedeler. Ta gjerne kontakt med oss, så løser vi problemer raskt og effektivt.Utfører bare reparasjonsarbeid uten PKK-kontroll og etterkontrollHilsen Lærum Auto As

Okt. 2023

BMW X5 xDrive40e - Bremser

"Bra, ryddig, billig og effektivt. Bilen ble hentet hjemme hos meg og lever tilbake. Helt super service på alle måter."
A
Arne Steinar
Gullaug
Lærum Auto AS

Easy Repair Bostrøm

EasyRepair er ett frittståend billakkeringsverksted. Driver med Smart Repair og vanlig lakkering. Våre kunder er private,bedrifter,bilforhandlere,håndtverkere og forsikringsselskaper. 39 års erfaring,og 2 lakkerere med fagbrev.

Okt. 2023

VOLKSWAGEN JETTA - Rustbehandling

"Fjernet rustflekk og polering av bilen. Fornuftig pris for arbeidet. Var flink og anbefales."
O
Omar Farooq
Lier
Easy Repair Bostrøm

AUTOCO BÆRUM AS

Hos Autoco Bærum AS er du alltid velkommen - enten du skal kjøpe ny bil, bruktbil eller ha utført eu-kontroll, reparasjoner eller service på den bilen du har! Autoco Bærum AS er merkeverksted for Citroën i Bærum og holder til i bilbyen på Rud. Autoco Bærum AS er også forhandler for JAC og BYD varebiler. Delelageret vil alltid kunne gi deg kyndig faghjelp med deler og tilbehør til din bil.

Sep. 2023

VOLKSWAGEN POLO - Bremser

"Hyggelig og smidig dialog."
J
Johan
Tranby
AUTOCO BÆRUM AS

BILSERVICE DRAMMEN AS

Juni 2023

ADRIA COMPACT SL - Reparasjon

"Svarte til forventningene"
K
Knut
Strandvik
BILSERVICE DRAMMEN AS

HOVELSEN BIL & LAKK

Har 30 års erfaring innen bilfaget og har dokumentasjon samt fagbrev. Kvalitet er en selvfølge.

Mai 2023

5480 AVENSIS - Understellsbehandling / Antirustbehandling

"Rask jobb, godt utført og bra pris."
C
Charlotte
Lier
HOVELSEN BIL & LAKK
Siste registrerte jobber

JAGUAR - - Lakkering

3410SYLLING

Skade i lakken på koffetlokk må utbedres. To små rustangrep på front og bakskjerm må utbedres. Vi har et lite retroverksted i Sylling i Lier kommune. Har derfor flere lakkopdrag fremover. Vi ønsker med dette også et mulig samarbeid i fremtiden.

VOLKSWAGEN GOLF - Reparasjon

3403LIER

Skifte EGR-ventil + kilometerservice. Bilen har gått 208 000km.

VOLVO S 70 - Reparasjon

3406TRANBY

Servostyring er "hakkete" og tung når bilen har lav fart. Har sjekket at det er servoolje i beholderen, men måtte etterfylle. Servopumpe og eller tannstang eller andre deler av styremekanismen er defekt?

BMW 118d xDRIVE - Annet (Bil)

3404LIER

Stor forskjell i bremsekraft mellom hjul på samme akse foran, venstre side. Fjærbrudd, høyre siden back

FORD FIESTA - Annet (Bil)

3403LIER

Vi fyllte opp spyllevæske i bremsevæske:(. Det var ikke mye, men bremsevæske må tømmes og fylle opp på nytt.

VOLKSWAGEN GOLF - Kilometerservice

3427GULLAUG

Hei. Ønsker tilbud på 90 000 km service.