Bilverksted i Melhus

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Melhus

Nidaros Bilverksted AS

Okt. 2023

BMW X3 xDRIVE20d - Hjul- /Dekkskift

"😉"
M
Mohamed
Melhus

DEKKMANN AS AVD SANDMOEN 5841

Om BestDrive Trenger du hjelpe med dekk, felg eller service på bilen? Hos oss gjør vi det enkelt og praktisk for deg som bileier. Vår ambisjon er å tilby bransjens beste kundeopplevelse. Ambisjonen er krystallklar, og vi jobber iherdig for å nå den. Hos oss får du: - Dekktjenester: dekkhotell, dekkskift, salg av kvalitetsdekk og felger. - Helhetlig service, uavhengig av bilmerke. - Lokale, autoriserte bilverksteder med kompetente fagfolk.

Mai 2023

Audi - A6 - Annet

"Jeg ambfaler ☺️"
?
?Mohammad ??
Melhus
DEKKMANN AS AVD SANDMOEN 5841

TEMPE AUTO AS

Vi er spesialister på Mercedes og har spesialisert oss på diagnosering og elektronikk, men tar selvsagt service på og reparerer alle bilmerker.Vi har 3 års garanti på både arbeid og deler. Du kan stole på oss

Feb. 2023

El-bil - Nissan LEAF 24kWh - EU-Kontroll

"Jobb utført effektivt og til en fin pris."
J
Jonas
Melhus
TEMPE AUTO AS

HANEBO & SORTVIK AS

Vi er et anerkjent dekkverksted i Trondheim, som har vært proffleverandør av dekk og felg i over 30 år. Med lang bransjeerfaring kan vi garantere bred faglig kunnskap, god service og produkter av riktig kvalitet. I 2005 oppdaterte vi bedriften til å bli et komplett hjulutrustningsverksted, med godkjenning fra Statens Vegvesen. Vi leverer dekk og felger til personbil, varebil, SUV, caravan, MC m.m, samt utfører hjulstillingskontroll og bytte av hjulopphengsdeler, fjærer, dempere, og bremsedeler ...

Se mer
Feb. 2023

Volkswagen - SCIROCCO - Hjul- /Dekkskift

"Helt super service både igjennom mittanbud og i butikk."
M
Michael
Korsvegen
HANEBO & SORTVIK AS

Trønderdekk AS

- Norges største dekkhotell- Best på kundevurderingerSiden 2010 har vi utfordret priser og kvalitet i dekkbransjen i Trondheim. Med plass til 40.000 hjul er vi stolte av å være Norges største dekkhotell og best i byen på kundevurderinger.

Juli 2022

Mitsubishi 2015 - Mitsubishi Outlander - Hjul- /Dekkskift

"Punktlig, avtalt jobb til avtalt pris."
N
Nina Løvberg
Ler
Trønderdekk AS

MECA PLANETHIFI AS

4.8 (239)

PlanetHifi er nå blitt ett komplett bilsenter. Alt under ett tak. Vi utfører nå alle tjenester innen bilstereo, bilverksted og bilglass. Våre dyktige medarbeidere med mange års erfaring innen fagene står klare til å hjelpe deg med din bil. Som ett MECA Car Service verksted kan vi tilby reservedeler av kvalitet like god som, eller bedre enn, hva tradisjonelle merkeverksteder kan levere. Våre dyktige og kunnskapsrike bilstereomontører har i mange år montert bilstereo og konkurert ute i Europa....

Se mer
April 2022

Audi - A6 ALLROAD QUATTRO - Bilstereo

"Seriøs bedrift som utfører bra arbeid."
M
Michael
Korsvegen
MECA PLANETHIFI AS

Trøndelag Billakkering AS

5.0 (5)

Trøndelag billakkering er et komplett lakkeringsverksted. Vi tilbyr fagmessig profesjonelt lakkeringsarbeid og utfører alt innen billakkering. Vi har konkurransedyktige priser, solid erfaring, og arbeider selvfølgelig nøyaktig og presist.

Mars 2022

* Fortsatt ledig: Skoda - OCTAVIA - Bilskade/bulk

"Godt fornøyd! Fikk raskt tilbud, og jobben ble raskt utført etter avtalt pris."
Ø
Øystein
Melhus
Trøndelag Billakkering AS
Siste registrerte jobber

AUDI AUDI A4 - Annet (Bil)

7236HOVIN I GAULDAL

Hei! Jeg skulle veldig gjerne hatt hjelp med følgende: -Bytte av hjullager foran (usikker på om bak må byttes) -Fått sjekk på en ulyd som kommer ved lav hastighet over ujevnt underlag (høres ut som tungt metall som klinker)

AUDI AUDI A4 - Reparasjon

7224MELHUS

Trenger pris på å bytte turbo fortest mulig

STANDARD MOTOR CORPORATION MISTRAL50 - Bremser

7224MELHUS

Hei, jeg har nylig kjøpt en brukt SMC Mistral 50. Det er en mopedregistrert atv som går maks 45km/t. Når jeg fikk den startet den og gikk. Men etter noen minutter sluttet den å fungere. Trenger hjelp av noen som kan komme hit å hjelpe å fikse den.

HONDA ACCORD - Bremser

7224MELHUS

Bytte klosser + har et par skiver hjem som er helt nye fra forige eier. Mulig trenger ny caliper i tilleg. Fikk tilbud fra meca heimdal på sirka 8000kr men føler prisen ble for høy.

MITSUBISHI MITSUBISHI OUTLANDER - Kilometerservice

7224MELHUS

Års service pluss EU kontroll.

Ukjent bilmodell - Reparasjon

7224MELHUS

Skifte bremsevæske, utskifting av begge bakre spiralfjær, utskifting av stabilisatorstag venstre foran og etterkontroll for eu-godkjenning.