Bilverksted i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Moss

Vestby Bilverksted

Nov. 2023

AUDI Q7 e-tron - Kilometerservice

"Levert som avtalt"
J
Jan Erik
Moss

Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted)

Det er mekanisk avdeling.Åpningstiden er fra 08.00-16.00 hver dag.Lørdag 10.00-18.00.Vi ligger midt i mellom Sarpsborg og Fredrikstad, Halden og Moss!Vi kan tilby EU kontroll, diagnose, feilsøking, reparasjon, frontruteskift, service, AC-service, 4 hjulskontroll og dekkreparasjon til de fleste person-/varebiler og minibusser.Vi har gode parkerings muligheter, leiebil og busstopp rett utenfor.Vi har flinke fagarbeidere med lang erfaring.Alle er hjertelig velkomne!vis mindre

Nov. 2023

BMW X3 XDRIVE20D - Annet (Bil)

"Rimelig pris og tidligere god erfaring med dette verkstedet. Blir nok brukt igjen."
R
Rolf
Moss
Service 24 AS (Torp Bilservice BilXtra-Verksted)

Moss Bilservice AS

Vi er et nytt Bilverksted som ligger i Moss sentrum.Verkstedet er Godkjent av Statens vegvesen.Vi er også i samarbeid med Bilverkstedkjeden Bilxtra.Vi har med det en trygg kjede i ryggen og kan med trygghet gi 5 års garanti på alle slitedeler som bil kjøpt og montert av oss.Vi utfører alle type jobber på alle type bilmerker.Alt fra Eu-kontroll, diagnose, bremse jobber og reparasjoner av motor.Montering av ekstra utstyr som DAB radio, hengerfeste eller ekstra lys ordner vi også. Ta kontakt med os...

Se mer
Nov. 2023

TESLA Model X - EU-Kontroll

"Anbefales"
D
Darius
Rygge
Moss Bilservice AS

RÅDE BILSERVICE AS

Nov. 2023

SKODA SUPERB - Kilometerservice

"Som avtalt."
E
Eivind
Moss
RÅDE BILSERVICE AS
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

NISSAN NISSAN QASHQAI NISSANNENV - Bilelektrisk

1598MOSS

Viftemotoren på bilens varmeapparat er defekt og må byttes! Jeg hadde tenkt å gjøre jobben selv men grunnet kulden så har jeg ingen plass å gjøre jobben på uten å stå ute i kuldegrader - NB! Dette går ikke så jeg trenger å sette jobben bort til et verksted. Jeg har ny Viftemotor så jeg er interessert i et tilbud på jobben med å skifte den defekte motoren.

SKODA OCTAVIA - Annet (Bil)

1596MOSS

Oljeskift og bytte av oljefilter

VOLVO XC70 - Reparasjon

1513MOSS

Skifte hjullager på fremre høyre side.

SKODA OCTAVIA - Lakkering

1516MOSS

Utbedring og lakkering av tak(hull) etter demontering av spesialutstyr(lys)

VOLKSWAGEN PASSAT - Hjul- /Dekkskift

1597MOSS

Ønsker meg tilbud på dekk. Goodyear Ultra Grip Arctic 2 215/55TR17 Nokian Hakkapeliitta 10 215/55TR17 Må være vinter piggdekk.

FORD Focus - Bremser

1599MOSS

Bremseskiver og klosser foran. Ønsker verksted i Moss.