Bilverksted i Narvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Narvik

NORDVIK AS

4.4 (7)

Nordvik Gruppen er et konsern bestående av selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS, Nordvik Mobility AS og Nordvik Eiendom AS. Nordvik AS er Nord-Norges største forhandlerkjede av Toyota og Lexus og har 20 lokale bilforhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. M Nordvik AS består av 4 lokale bilforhandlere og -verksteder I Mosjøen, Mo i Rana, Bjerka og Bodø. Her forhandler vi bilmerkene Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Kia, DS. Nordvik Mobility AS tilbyr leiebi...

Se mer
April 2014

Toyota 2004 - RAV4, 80000 km - EU kontroll

"Toyota sjekket bilen, og tok kontakt underveis pga slitte bremseklosser. Tilbydte seg å bytte disse til en overkommelig pris og hadde deler på lager. Veldig bra!"
R
Renate
ANKENES
NORDVIK AS

NARVIK DEKKSENTER AS

Aug. 2012

Skoda 2002 - OCTAVIA, km - Kjøp av sommerdekk

"Di ga et raskt anbud og utførte jobben på en tilfredsstillende måte"
J
Johnny
Ballangen
Siste registrerte jobber

AUDI AUDI A4 - EU-Kontroll

8517NARVIK

Eu kontroll

VOLVO XC60 - Reparasjon

8521ANKENES

Skifte av differensial

VOLVO V70 - Reparasjon

8515NARVIK

Feilsøke etter kjølevæske lekkasje eller om toppakningen må byttes. Fiks feilen du finner

HONDA HONDA CR-V - Bremser

8520ANKENES

Skifte bremseklosser foran og bak

VOLKSWAGEN GOLF - Bilelektrisk

8519NARVIK

Skifte av ABS-enhet. ESP-lampe lyser konstant. Test med VCDS viser feilkode 01435 bremsetrykksensor 1, (G201) -12, elektrisk feil i krets (Electrical fault in circuit). Informasjon om ABS elektronisk styreenhet: 1K0 907 379 AB.

SUBARU LEGACY - Tilhengerfeste

8520ANKENES

Trenger tilbud på montering av hengerfeste, både fast og avtagbart.