Bilverksted i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

VOLKSWAGEN TIGUAN - Bremser

1405LANGHUS

Skifte bremseskive og bremseklosser foran

SKODA FABIA - Kilometerservice

1405LANGHUS

Trender tillbud på oljeservice

MERCEDES-BENZ CLK 200 KOMPRESSOR - Annet (Bil)

1412SOFIEMYR

Skift av olje og oljefilter, «tail lamp left» , “tail light left backup light on” (bytte pære bak og slette evt. dashkoder for pæren. Resette B-service overgett 56.000km beskjed - denne servicen ble tatt for rundt et år siden og serviceintervall ble resatt, men nylig begynte dashen åpåstå at servicen er overgått med 56.000km… så slette den etter oljeservicen.

PEUGEOT 3008 - Annet (Bil)

1415OPPEGÅRD

Bytte av fjører og stabilsatorer.

CITROEN BERL 92FAP PLUS - Kilometerservice

1400SKI

Bytte av motorolje. Partikkelfilter. Påfyll av kjølevæske.

SKODA RAPID - Kilometerservice

1415OPPEGÅRD

Intervservice. Bilen har gått ca 69000