Bilverksted i Os

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

JEEP COMPASS - Reparasjon

2552DALSBYGDA

skift nedre styrekule h/v side på jeep compass 2007 mod

* Fortsatt ledig: Chevrolet - TAHOE LT - Rustbehandling

2550OS I ØSTERDALEN

Begge kanalene på bilen må byttes. I tillegg er det noe andre småflekker rundt hjulbuer og litt sånn.

* Fortsatt ledig: Renault 2012 - TRAFIC - Reparasjon

2550OS I ØSTERDALEN

Skifte radiator (har en ny brukt) Ønsker pris på arbeid.

Chevrolet 2012 - TAHOE - Kilometerservice

2550OS I ØSTERDALEN

165000 km service

Volvo 2011 - XC60 - Trenger bilverksted for Volvo XC60 - 2011

2550OS I ØSTERDALEN

Service 200000km,bytte olje automatkasse

Volvo 2005 - XC90, 143000 km - Lakkere panser

2550OS I ØSTERDALEN

Panseret har en ca. 40 cm lang ripe midt på panseret. Veldig lite synlig, men ripa har brutt lakken noen steder, og derfor er jeg blitt anbefalt å lakkere. I tillegg er det noe steinsprut, men ingen bulker.