Bilverksted i Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Skiptvet

BILXTRA TORP BILSERVICE AVD S OG V

4.8 (104)

Mai 2023

TESLA MOTORS MODEL S - Bilskade/bulk

"De gjorde en pen jobb, nokså kjapt. Veldig god kommunikasjon underveis og hyggelig service."
J
Johanna
Oslo
BILXTRA TORP BILSERVICE AVD S OG V

Askim Bil & Karosseriverksted AS

Nov. 2022

Volvo - V50 - Reparasjon

"Verksted fikk ikke tak i deler så kun halve jobben ble gjort. Men det som ble gjort virker som er gjort bra. Fikk tilbake bilen dagen etter."
V
Venke
Skiptvet

JA BIL AS

Vi holder på med Kjøp/Salg, Reperasjoner og Lakkering av alle bilmerker. Om ønskelig tilbyr vi også henting og levering av bil hjemme hos deg! Inne på våre hjemmesider www.jabil.no finner dere mere informasjon og bilder av vårt verksted, og diverse utførte reperasjoner. Ta gjerne kontakt for mere informasjon eller timebestilling til 90614418 / Post@jabil.no Håper vårt service og pristilbud gjør at du blir gledelig overrasket!

Nov. 2017

Ford 2012 - MONDEO - Kilometerservice

"Bra pris og rask service"
B
Brage
Skiptvet
JA BIL AS

MR-BIL DA

5.0 (1)

Vi bruker den seneste teknologien tilpasset stort sett alle bilmerker og med moderne diagnoseutstyr finner og reparerer vi feil i bilens tekniske system. Vi følger selvsagt alltid produsentens anbefalinger ved service og reparasjon. Stempel i serviceheftet får du også så bilen beholder sin verdi.

Jan. 2018

Mercedes-Benz 1999 - E 220 CDI - Bilelektrisk

"Meget god service og hyggelig pris."
F
Frank
Kråkerøy
MR-BIL DA

KAROSSERIMESTEREN AS

4.8 (122)

Karosserimesteren AS utfører alt innen karosseri reprasjoner, rustsveising, frontrute skift, rep av bremser, forstilling og bakstilling, EU-kontroll og service. Har gratis lånebil mens din bil er på verksted. Pris eksempel: Rustsveise 1 stk hjulbue eller kanal,fra kr 3000.- ink mva for jobben ferdig sparklet EU-Kontroll kr 500.- ink mva Smøre opp bremser på en aksel kr 700.- ink mva. Bare ring hvis det er noe du lurer på :) Nå utfører vi også: Kuperens: Fj...

Se mer
Nov. 2012

Audi 1999 - A4, 244000 km - Clutch med tilbehør

"Det ble gjort en god jobb med skifte av clutch på A4 til avtalt tid og pris"
A
Arne Nils
Skiptvet
KAROSSERIMESTEREN AS
Siste registrerte jobber

MERCEDES-BENZ ML 320 CDI - Bremser

1816SKIPTVET

Wire til parkbrems har røket/rustet istykker. Har ny og oppsmurt wire men trenger hjelp til å skifte ut. Gjelder den lange delen fra håndtak foran til bak.

FORD Mustang Mach-E - Hjul- /Dekkskift

1816SKIPTVET

Legge om til vinterdekk , jeg befonner meg området Mysen Askim Skiptvet Sarpsborg

TESLA Model 3 - Bilelektrisk

1816SKIPTVET

Innstallering av led bar har led baren selv

MAZDA MX-5 - Reparasjon

1816SKIPTVET

Bytting av kanalene pga mye rust

NISSAN NISSAN PATHFINDER NISSA - Reparasjon

1816SKIPTVET

Mye trykk i kjølesystemet og antydning til litt olje i kjølevæske. Mest sannsynlig toppakningen som er gått. Bytte toppakningen med tilhørende arbeid. Bilen står på Skiptvet utenfor Askim.

KIA Sportage,SL,SLS - Bremser

1816SKIPTVET

Skifte av skive, klosser og caliper på begge sider foran.