Bilverksted i Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

AUDI AUDI A4 - Kilometerservice

2647SØR-FRON

Oljeskift 200.000 km

AUDI AUDI A4 - Annet (Bil)

2647SØR-FRON

Bilen var hos en annen verksted, der eier tok frontlykter, skruer og diverse deler. Har anmeldt eieren, men ble henlagt, bilen hadde girkasse havari (svinghjul gikk i stykker) ønsker pris eller eventuelt feilsøking, bilen må hentes med henger.

Ford - S-MAX - Reparasjon

2647SØR-FRON

Bytte av multireim og kombireim

Mercedes-Benz 2005 - ML 320 CDI - Reparasjon

2647SØR-FRON

Skifte innsugsmanifold, pakning på oljekjøler og div pakninger. Må være i Gudbrandsdalen.

Fiat 1996 - CAMPING - Bremser

2647SØR-FRON

ABS lampen lyser. Full bremseeffekt men lampen lyser. Hva mer kan jeg opplyse om problemet?

Volkswagen 2007 - TOURAN TDI - Reparasjon

2658ESPEDALEN

Mye grå/svart røyk når bilen starter, ellers fin under kjøring. Ingen ulyder. Hadde den på verksted for sjekk, og de mente turboen måtte skiftes.