Bilverksted i Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Tromsø

DEKKMANN AS AVD TROMSØ 5874

Bestdrive AS er per i dag i full drift. Vi tilbyr et stort utvalg dekk fra kjente produsenter. Rundt påsketider forventer vi stor pågang i forbindelse med skifte til sommerdekk. Dette innebærer i praksis ofte mange personer i butikk samtidig. Vi gjør forebyggende tiltak som ekstra rengjøring og desinfisering i butikk, og av biler som går ut av våre verksteder. Med vennlig hilsen Bestdrive AS.

Des. 2023

SUZUKI Vitara - Bremser

"Jobben ble gjort etter avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med gjennomføringen av arbeidet."
C
Claudio
Tromsø
DEKKMANN AS AVD TROMSØ 5874

LUNHEIM BIL AS

4.5 (4)

Feb. 2023

Peugeot - 308 - Reparasjon

"Gjorde det de skulle effektivt"
V
Vegard
Tromsø

SMART REPAIR TROMSØ AS

Nov. 2021

Subaru 2005 - FORESTER, 0 km - Subaru 2005 - FORESTER - Registerreim

"Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, både med tanke på tid, pris og kommunikasjon."
R
Robin
Tromsø

Tromsdalen Dekk Og Service

Vi holder til på Esso i Tromsdalen. Vi driver med dekk, dekkhotell, dekkrep, service, småreparasjoner, innvendig vask av bil mm. Vi er en del av Dekkpartner-kjeden og har prisgaranti på dekk i Tromsø, vi har også gunstige priser på deler, utstyr og timepris på verksted. Vi tilbyr også utrykning om du skulle få problemer med bilen, for eks starthjelp eller om du har punktert og vi har 24-timers vakttelefon.

Mai 2022

Volkswagen - GOLF - Annet

"Gjorde jobben raskt og effektivt til avtalt tid og pris. Jeg måtte utsette dekkskift etter vi hadde avtalt, men fikk ny tid med en gang og jobben ble utført etter avtale. Ingenting å utsette."
E
Eirik Myrnes
Tromsø
Tromsdalen Dekk Og Service
Siste registrerte jobber

VOLKSWAGEN CARAVELLE GL - Lakkering

9020TROMSDALEN

Russebil med kjedelig og litt falmet rød farge. Ville bare høre om dere kunne gi noen tilbud om pris på å lakkere bilen matt svart, for å gi den en litt mer moderne look😅

TOYOTA URBAN CRUISER - Reparasjon

9024TOMASJORD

Venstre indre endeledd foran må byttes på grunn av slakk.

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER SW - Bilelektrisk

9006TROMSØ

Feilsøk elektrisk anlegg. Har én eller flere parkeringssensorer som ikke fungerer.

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER SW - Kilometerservice

9006TROMSØ

Service iht. serviceintervall.

PEUGEOT EXPERT 4X4 DANGEL - Hjul- /Dekkskift

9015TROMSØ

Trenger hjelp å bytte styresnekke i bilen min. Jeg kan skaffe en nye men tre mnger tilbud om å utføre arbeidet

SUZUKI Vitara - Bremser

9010TROMSØ

Utskifting av bakre bremseklosser på en Suzuki Vitara 2015. Ønsker kun svar fra autoriserte verksteder.