Bilverksted - Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

BMW 520D - Reparasjon

2500TYNSET

skifte av registerkjede

VOLKSWAGEN PASSAT - Bilelektrisk

2500TYNSET

Ingen knappene på rattet virker og airbag lampe lyser, i følge Wv er det styrenhet som må byttes, ønsker pris på jobb og deler. Østfold / viken og Vestfold av interesse

VOLKSWAGEN PASSAT - Annet (Bil)

2500TYNSET

Ønsker tilbud på montering av to forskjellige DEFA-pakker. - Motorvarmer & kupévarmer - Motorvarmer, kupévarmer og batterilader Begge priser inkl. montering, og helst 1400w kupévarmer. Har også noen deler tilgjengelig selv, om dette kan være med på å senke prisen. - Kupévarmer med ledning som koples til forgreiner - Miniplug strøminntak 1,5m - 2x Y-forgreiner (art.nr.: 460853) Kan ev. gjøres andre steder på Østlandet/Trøndelag.

TOYOTA AVENSIS - Reparasjon

2500TYNSET

Diesel påfylling slange rør må byttes det er rust

TOYOTA AVENSIS - Annet (Bil)

2500TYNSET

Skal byttes påfylling slange det er rust

VOLKSWAGEN GOLF - Eksosservice

2500TYNSET

Ta av eksos, kappe av fleksirør og montere eller sveise på nytt medfølgende rør.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud