Bilverksted - Volda

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Siste registrerte jobber

VOLKSWAGEN GOLF - Bilskade/bulk

6105VOLDA

Bulk i dører høyre side. Bytte av dører eller fikse jeg vet ikke. Det er også blitt presset inn i kanalen på h. Side påberegne utretting

BMW 116D - Reparasjon

6102VOLDA

Bytte tåkelys venstre side foran. Bytte lyktespyler venstre side foran. Feilsøke: står driving stabilisation abs feil

PEUGEOT 207 - Bilelektrisk

6102VOLDA

Baklyktene på bilen har sluttet å virke. Har prøvd å bytte pærer uten hell. Ingen baklys fungerer

VOLKSWAGEN GOLF - Annet (Bil)

6105VOLDA

Utrette bulker

AUDI AUDI A6 - Annet (Bil)

6763HORNINDAL

Bytte av registerreim og vannpumpe.

MITSUBISHI Mitsubishi Outlander - Annet (Bil)

6100VOLDA

Montering av led-bar, innfelt i front under skilt. Ønsker pris både inkludert led-bar,og pris kun på montering om eg skaffer led-bar selv.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud