Trenger du bilelektrisk bistand i Moss?

Er du på utkikk etter en bilelektriker i Moss som kan hjelpe med montering, reparasjon og måling av elektriske installasjoner i bilen din? Få tilbud fra flere bilmekanikere på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du bilelektrisk bistand i Moss?

Er du på utkikk etter en bilelektriker i Moss som kan hjelpe med montering, reparasjon og måling av elektriske installasjoner i bilen din? Få tilbud fra flere bilmekanikere på Mittanbud!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet bilelektro i Moss

Ukjent bilmodell - Bilelektrisk

1580RYGGE

Hjelp til å få start på en Ford triton V10 99mod. Ford pace arrow vision motorhome 36.6f Ikke gnist på plugg/coil. Motor går rundt på starter'n som bare det. Lukter ikke bensin når man kiner motor,og ikke utslag på turteller heller. Så ikke noe strøm til div.. Byttet Bensinpumpe, bensinpuperele,kamsensor,veivsensor,bensinrele. Sjekket hjernen og den skal være ok. Gått over sikringer X antall ganger. Og der stopper min bil el kompetanse opp, og kaster inn håndkle. I og med at den er såpass stor så er det dyrt å frakte med tungtransport/bergning. Så søker deg som er mobil og kan komme til der bobilen står. Ca 1 mil fra Rygge flyplass Østfold. PS reg nr er ikke riktig da den ikke er registrert.

BMW 520D - Bilelektrisk

1518MOSS

Programere sjåfør setet på min bmw f10 Min gamle sete var halv elektriske Den jeg kjøpte er hel elektrisk med memory funksjon.. Derfor kan jeg ikke justere sjåførsetet Men passasjerersetet kan justeres selv om den er hel elektris, men (uten memory)

NISSAN Skyline - Bilelektrisk

1525MOSS

Har byttet batteri og dynamo. Men dynamo vil ikke lade. Batteri lyset inne på speedometeret lyser ikke men prøvd å bytte pærene for å se om det det har vært en dårlig pære men det har det ikke.

TOYOTA PRIUS - Bilelektrisk

1534MOSS

Lyser en rød lampe med et utropstegn i en sirkel i tillegg til ABS-lampen og det lyser glatt-fører tegnet også.

FORD KUGA - Bilelektrisk

1529MOSS

Får ikke start på bilen. Får på tenninga men får ikke startet. Null liv. Batteriet er 100% Noen som kan feilsøke med profft verktøy. Får feilmld og må bytte eksos sensor. Bor i Moss

VOLVO V50 - Bilelektrisk

1534MOSS

Montering av ny 150a dynamo. Trenger pris på selve dynamoen, og monteringskostnaden. Hvis omprogrammering av bilen er mulig er det ett pluss men ikke nødvendig.

Siste evalueringer
Skoda 2010 - OCTAVIA - Trenger bilverksted for Skoda OCTAVIA - 2010

Raskt levert, utmerket kundeservice :)

Mars 2018
E

Erik om AUTOFIX MOSS AS

Fjellstrand
Ford 2007 - TRANSIT CONNECT T220, 0 km - Feil på EU kontroll

Suveren service

Juli 2017
E

Eivind om AUTOFIX MOSS AS

Moss
Saab 1998 - 9-5, 257000 km - Feilsøking på Saab 9-5, rykking ved gasspådrag.

Veldig god oppfølgning før og under reparasjon slik at jeg følte jeg visste hva som skjedde. Profesjonelt og hyggelig personale! Veldig serviceinnstilt, mer enn hva jeg er vant med av andre bilverksted i Mosseregionen. Ikke avskrekkende priser. Anbefales !!

Mars 2013
D

Dennis om BILSENTERET MOSS AS

Råde