Bremser i Lillehammer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

HONDA HONDA CR-V - Bremser

2614LILLEHAMMER

Skifte bremseklosser og skiver foran. Skifte bremseklosser bak. Skifte reflektorer på tåkelys foran begge sider Skifte 1 hovedlyspære xenon Skifte sikkerhetsbelte venstre side foran.

FORD Fiesta - Bremser

2611LILLEHAMMER

Skifte skiver og klosser foran

BMW 318D - Bremser

2611LILLEHAMMER

Hei! Har bremser som tar ujevnt og rister. Skiver som må byttes foran. BMW 2009 318d Jeg har kjøpt delene (Skiver og klosser på Skruvat.no) men fant ut at jeg ikke orker å gjøre jobben selv. Fint om jeg kan få et pristilbud på selve jobben - skifte av klosser og skiver.

FORD ELNAGH MARLIN 56 - Bremser

2609LILLEHAMMER

Gikk ikke gjennom EU-kontroll. For stor puslerier i bremsekraft foran og bak, alvorlig ulyd i hjullager venstre foran. Kalippere og skiver må byttes slik jeg forstod det. Samt et hjullager.

HYUNDAI I40 - Bremser

2615LILLEHAMMER

Hei, vil gjerne skjekke både bremsene og bremseolje og alt annet for bremsesystemet. Det kommer lyd når jeg bremser i lavere hastighetssone, og når jeg skiftet dekk så sa de at det er ikke noe feil på utsiden ikke verken bremseskiver eller bremsekloster. Håper at dere har tid enten imorra eller på onsdag. Hvis det går ann også vil jeg ta oljeskift på motoren

JAGUAR LAND ROVER LIMITED RANGE ROVER SPORT - Bremser

2618LILLEHAMMER

Bremseskiver foran + bremseklosser foran må byttes + bremseskiver bak