Hjul- /Dekkskift i Ålesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Hjul- /Dekkskift i Ålesund

MAUSEIDVÅG BILVERKSTED AS

Aug. 2017

* Fortsatt ledig: Volkswagen 2003 - POLO - Bærearmsforinger, forstillingskontroll og nye sommerdekk

"Veldig fornøyd!"
S
Sol
MAUSEIDVÅG BILVERKSTED AS
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste registrerte jobber

VOLVO V70 - Hjul- /Dekkskift

6016ÅLESUND

Ønsker tilbud på 4xsommerdekk, dim 225/50/17 inkl omlegging ferdig på bil

NISSAN NISSAN QASHQAI - Hjul- /Dekkskift

6015ÅLESUND

Trenger et dekkskift fra piggfrie vinterdekk til sommerdekk ila uke 21 i Ålesund. Ta gjerne kontakt med tilbud :-)

* Fortsatt ledig: Toyota - AURIS - Hjul- /Dekkskift

6013ÅLESUND

Dekkskift, trenger å få skifte sommerdekk på felg, 4stk (orginalfelger)

* Fortsatt ledig: Volkswagen - PASSAT - Hjul- /Dekkskift

6265VATNE

Omlegg og balansering av 4 dekk

* Fortsatt ledig: Volkswagen 2013 - CADDY - Hjul- /Dekkskift

6001ÅLESUND

Ute etter nye vinterdekk i dimensjon 205/55R16 til vw caddy 2013 mod. Trenger ikke nødvendigvis toppmodellene, men heller ikke de billigste alternativene. Ute etter et godt dekk til en overkommelig pris. Først og fremst piggfritt men også gjerne et tilbud om dekk med pigger. Gjerne en pris inkl omlegging fra de vinterdekkene som står på nå.

Toyota 2008 - COROLLA - Annet

6008ÅLESUND

Balansere og legge om dekk..