Klimaservice (A/C) i Molde

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

TOYOTA RAV4 - Klimaservice (A/C)

6415MOLDE

Med en gang det blir minusgrader blir det veldig fort dugg på innsiden av alle ruter. Det kan holdes i sjakk ved å ha viften på fullt og nokså god temperatur, men fukten forsvinner ikke fra rutene. Dette blir verre ved ulike konfigurasjoner på klimaanlegget.

BMW I i3 - Klimaservice (A/C)

6423MOLDE

Skifte ventil og sensor på AC da det er gjort feilsøk og blåser ikke kaldluft: - AV Gass (R 134 A) - Refrigerant shutoff valve - Temperatur sensor refrigerant

* Fortsatt ledig: Opel - MERIVA-A - Bilelektrisk

6418SEKKEN

Inside climate fan doesn't turn off and drains battery

* Fortsatt ledig: El-bil - Volkswagen GOLF - Klimaservice (A/C)

6419MOLDE

Hei Varmeapparat i bil fungerer ikke. Beskrivelse: det er synlig lekkasje fra klimaanlegg, fant tre forskjellige plasser. lekkasje fra området ventil enhet, må skifte pakninger og kontrollere rør for rust lekkasje fra kobling på klimakompressor, i tillegg mangler støydemper matte på kompressor. Må skifte tetningsring og montere støydempermatte lekkasje fra sperreventil på AC tørker N643, må skifte ventil og tetninger. Beskrivelse av det som må gjøres er å "Skifte pakning på AC anlegg, ventil N643".

Ford 2008 - MONDEO - Klimaservice (A/C)

6456SKÅLA

Har synlig lekkasje på A/C radiator på min Ford Mondeo MK4 2008 2.0 TDCi Ønsker pris på bytte av radiator til klimaanlegg evt påfylling av kjølegass Kan skaffe ny radiator selv.

Saab 2003 - 9-5 - Skifte av multireim

6414MOLDE

Hei! Ønsker pris på skifte av multireim. Ønsker også et separat pristilbud på rens av A/C system. Vil kun kontaktes per mail.