Behov for bilreparasjon i Asker?

Har du skadet bilen og leter etter bilverksted som utfører bilreparasjon? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bilverksteder i Asker som kan reparere bilen!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Behov for bilreparasjon i Asker?

Har du skadet bilen og leter etter bilverksted som utfører bilreparasjon? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bilverksteder i Asker som kan reparere bilen!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste jobber knyttet til bilreparasjon i Asker

VOLVO V40 - Reparasjon

1384ASKER

Bytte bremseskjold. I nærheten av Asker/Bærum

VOLVO V60 - Reparasjon

1395HVALSTAD

Skifte av registerreim

VOLVO V40 - Reparasjon

1397NESØYA

Trenger skifte registerreim, vannpumpe v40 2013 har alerede kjøpt deler

TESLA MOTORS MODEL S - Reparasjon

3470SLEMMESTAD

Bytting av støtdempere foran/bak.

PEUGEOT 308 - Reparasjon

1389HEGGEDAL

Hjelp med disse feilene og montere på nye deler. Gjerne hjelp med å bestille riktige deler og( se bilde 2 om det er riktige. Bt47815

TESLA Model S - Annet (Bil)

1390VOLLEN

Min Tesla S sitter lavere på bakhjulene enn den skal gjøre. Regner dette har med suspension å gjøre. I tillegg er dørhåndtaket på førerside ødelagt. Det virker å trykke på det for å åpne døra, men det kommer ikke ut. Jeg ønsker også å gjøre en klimaservice på bilen. Kan jeg få et budsjett på disse tingene?

Siste evalueringer
VOLKSWAGEN GOLF - Reparasjon

Bra kommunikasjon og vel utført arbeid

Mai 2023
D

Daniel om AUTOEXPERTEN ÅSSIDEN AS

Nesbru
Toyota - YARIS VERSO - Annet

Bra arbeid, effektiv, god pris og bra kvalitet på arbeidet.

Mars 2023
P

Pål om Lærum Auto AS

Asker
Skoda - OCTAVIA - Reparasjon

Det luktet olje på bilen, ratt eller setetrekk. Men prisen var bra.

Feb. 2023
F

Fatih om SDV OSLO AS

Asker
Citroen - C5 - Reparasjon

Raskt og til en god pris. God service.

Jan. 2023
R

Roger om Lærum Auto AS

Asker
Ford - KA - Reparasjon

Svært fornøyd med tjenesten hele veien. Super kommunikasjon. Fikk et prisestimat i forveien som var helt ok også et nøyaktig pris etter bilen ble undersøkt. Andre har informert om hva som var med bilen og hva som må gjøres samt hva det skal koste. Bilen ble hentet og levert tilbake. Veldig snill og trivelig kar. Stor fornøyd hele veien. Skal garantert tilbake ved neste gang vi trenger bilverksted.

Jan. 2023
S

Sylvia om Lærum Auto AS

Lier
Bmw - 225xe iPerformance - Reparasjon

Bra kommunikasjon og profesjonelt.

Des. 2022
T

Tien Thanh om BestDrive Norway AS AVD DRAMMEN 5254

Volkswagen - PASSAT - Reparasjon

Veldig fornøyd med Lærum auto. Meget hyggelig og god service. Rimelig pris og pålitelig kommunikasjon. Hentet og leverte til avtalt tid. Utført jobben i en kort tid. Jeg anbefaler dem sikkert. Tusen takk.

Des. 2022
M

Mehmet Fatih om Lærum Auto AS

Slemmestad
Bmw - 520D - Reparasjon

Byttet støtdempere framme. Konkurransedyktig pris og arbeidet ble gjort til avtalt tid og avtalt pris. Veldig fornøyd så langt.

Nov. 2022
R

Roar om CASH & DRIVE AS

Nesøya
KIA Sportage 2014 - Reparasjon

Anbefaler selskapet.

Nov. 2022
A

Allan om BestDrive Norway AS AVD DRAMMEN 5254

Åros
Volkswagen - TIGUAN - Annet

Jeg er svært fornøyd med Lærum Auto. Veldig god service, ryddig og god kommunikasjon underveis. Pålitelig og leverte som avtalt. Kan absolutt anbefales.

Nov. 2022
O

Ove Henning om Lærum Auto AS

Åros
Bmw - 118I - Reparasjon

Ganske gunstig pris på tilbudet og ærlig om at det ikke var behov for jobben. Feilsøket bilen og gikk gjennom alle problemene med meg. Anbefaler deg dette verksted om du er ute etter bra pris til meget godt arbeid👍

Okt. 2022
N

Nathan om Lærum Auto AS

Asker
Volvo - V50 - Reparasjon

Jeg har eid mange bilen gjennom årene og bodd i mange byer, jeg har aldri fått bedre service, konkurransedyktig pris og bedre kvalitet! Meget god kommunikasjon underveis- pålitelig og dyktigste verkstedet i landet! Jeg fikk svar fra 8 andre verksteder der det var halvhjertet og jalla prat! Hauger bil var eneste profesjonelle! Hauger bil har overrasket meg så positivt- og det skal mye til! Punktlighet fra A til Å og bilen ble ferdig som avtalt tid. Jeg ble underrettet underveis om fremdrift og jeg følte meg i trygge hender! Må skryte av renholdet på verkstedet og enkel å finne frem! Anbefales på d sterkeste og håper flere får opp øyene for Hauger bil! Særs hyggelige ansatte, Omid er stjerne

Sep. 2022
P

Parya Ellen om HAUGER BIL AS

Asker