Logo

Oslo Bad & Renovering AS

Company header image
Company header image
Logo

Oslo Bad & Renovering AS

Om oss

Oslo Bad & Renovering AS er en nisjebedrift som fokuserer på totalrenovering av bad i oslo og omegn. Vi totalrenoverer mellom 90 og 100 bad i året og har solide rutiner, dyktige håndverkere og fornøyde kunder. Det mest sentrale for oss er å levere komplette løsninger for totalrenoveringer med fastpris. Denne fastprisen inkluderer byggematerialer og hele jobben fra start til slutt. Ved å ta...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • FFV (Fagrådet for våtrom) har som ideell oppgave å blant annet bidra til å redusere våtromsskader gjennom å utdanne og informere virksomheter innen Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

  • Boligmappa: En digital løsning for å lagre og dele dokumentasjon og informasjon om boligen din.

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


17 evalueringer

(4.4 Gjennomsnitt)

M

Maiken, Oslo

22. apr 2015

Veldig fornøyde med Oslo Bad og Renovering! God dialog underveis. Flinke og hyggelige underleverandører. Og badet ble nydelig!

M

Martin, Bærums Verk

20. apr 2015

Vi brukte Oslo Bad & Renovering AS til totalrenovering av vårt bad på ca. 6 kvm. Vi hadde ett ønske om å flytte toalett samt bytte ut alle rør slik at man fikk komplett rør i rør system. De jobbet ef...

F

Fridtjof, Oslo

3. feb 2015

Kjempebra. De gjorde en veldig god jobb - på budsjett, innefor angitt tidsramme, god kvalitet på arbeidet. Lette å få tak i om jeg hadde spørsmål, og de tok kontakt selv om de hadde spørsmål eller for...

S

Silje, Oslo

20. jan 2015

Bra arbeid, oppfølging gjennom prosessen og badet ble ferdig til avtalt tid og pris. Alt i alt er vi meget godt fornøyd med jobben som ble gjort!


1 Album

1

15

Galleri


Kontakt

Adresse

Enebakkveien 119, 0680 Oslo

Kontakt oss

+47 412 0** **

post@***.no

Sosiale medier

Kontakt oss

+47 412 0** **

post@***.no


Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste