Mur og betong i Oslo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Mur og betong i Oslo

GIBOSTAD BYGGSERVICE AS

4.9 (44)

Des. 2023

Skifte til større kjellervindu

"Flott arbeid som ble utført til avtalt tid og pris. Inge er en pålitelig og drivende god håndverker som det var fornøyelig å samarbeide med. Anbefales varmt."
M
Morten
Oslo

VIKEN BETONGSAGING AS

VIKEN Betongsaging AS ble etablert i 2020 , Ansatte hos oss har over 10 år erfaring innom betong boring og saging. Våre hovedområder omfatter kjerneboring, betongsaging og pigging. Vi utfører oppdrag både til privat - og næringskunder. Hos oss tar vi alle prosjekter med den største seriøsitet, uavhengig av størrelse. Ta kontakt med oss i dag vedrørende spørsmål om hva vi kan gjøre for deg!

Des. 2023

Kjerneboring

"bra"
A
Aleksander
Oslo
VIKEN BETONGSAGING AS

OSLOSAMARBEIDET AS

Oslosamarbeidet er kompetansen du trenger i bygg og anlegg. Med et sett med mennesker, bedrifter og lokale samarbeid for å lykkes med akkurat ditt prosjekt. Om du trenger oss til snømåking, gressklipping, justere dør, listverk. maling, bygg rådgiver, byggekostnader, byggherre representant i utførsel eller til utskifting av alle vinduer, dører eller bolig bygging. Vi har kompetansen i vårt nettverk og sørger for at leveransen er effektiv, nøyaktig og pris gunstig.

Des. 2023

Fuktskade u etg hus

"Bra kommunikasjon underveis, og ryddet opp da sluttfaktura ble høyere enn avtalt"
S
Steinar
Oslo
OSLOSAMARBEIDET AS

Parispeis AS

Des. 2023

Montere vedovn i leilighet

"Hyggelige folk, behjelpelige med den beste løsningen og dyktige i arbeidet"
J
Julie
Oslo

TAGE LARSEN

Vi driver med Vaktmestertjenester, Graving, Vask av Garasjer. Rydding, Trefelling, Feiing av uteområder, Riving, Oljetanker, Ferdigplen, Pluss mye mer. Tage har jobbet i dette yrket i mer enn 20 år, og har rikelige av erfaring. Vårt fokus er at alle jobber blir gjort etter kundens ønsker. Vi er pliktoppfyllende og gjør alltid jobben 100 %.

Des. 2023

Riving av innervegger (mur)

"Anbefaler Tage og hans team. Effektive og pålitelige. Gjennomførte riving av teglstein innervegger for ny planløsning i leilighet.Jobben ble gjort raskt og effektivt til en bra pris og prosess fra start til slutt var helt ypperlig."
P
Pål
Oslo
TAGE LARSEN

LØRENSKOG BETONGGULV AS

Erfaringen kommer fra de minste badegulv til store industri og verkstedhaller. Prosjekt som : Oslo City, Rena leir, Rikshospitalet i Oslo, OSL Gardermoen Lufthavn, Posten Lørenskog, Opera Bygget i Oslo og andre større og mindre både i sør Norge og opp til Pasvikdalen i nord. I de senere år har jobbene vært siktet mer inn på privatmarkedet. Noe jeg liker best med det er kontakten med hyggelige kunder og at jeg kan bistå fra første telefon og til jobben ferdigstilles. Jeg kommer mer enn gjerne og...

Se mer
Des. 2023

Støpe av garsjegulv

"Profesjonelt og effektivt arbeid."
O
Oscar
Oslo
LØRENSKOG BETONGGULV AS

OSLO FJORDWAYS AS

Vi er din førstevalg for alle små og store oppgaver rundt hjemmet eller kontoret ditt. Vårt team av dyktige og erfarne håndverkere står klare til å håndtere reparasjoner, vedlikehold og forbedringsprosjekter. Fra å fikse dryppende kraner til å renovere hele områder, er vi din pålitelige partner for en velutført jobb. Vi er stolte av rask service, kvalitetsarbeid og rimelige priser. La oss gjøre livet ditt enklere én oppgave om gangen!"

Nov. 2023

Borre i teglsteinsvegg og henge opp panelovner Torshov/Oslo

"Veldig kjapp respons og effektiv gjennomføring. En hyggelig og flink håndverker hjalp med borring i mur og installasjoner."
M
Martin
Oslo
OSLO FJORDWAYS AS

BOLIG SOLUTIONS AS

Vårt team består av profesjonelle arbeidere med bred yrkeserfaring inne byggesektoren, derfor er vi alltid åpne for utfordringer, forslag og ideer. Helt siden de første kontaktene med kunder, prøver vi å fastslå deres behov og forventninger veldig nøyaktig, samt vurdere sine muligheter realistisk. Vi lover ikke annet enn det som vi kan utføre og vi tar ikke på oss oppdrag som vi ikke vil være i stand til å utføre kvalitetsmessig i satte tids, og budsjettrammer. Tett samarbeid med oppdragsgiver, ...

Se mer
Nov. 2023

Montere hylle mm. på murvegg

"Hang opp panelovner og hylle på murvegg. Enkel å kommunisere med, jobbet stille og effektivt mens jeg var på hjemmekontor."
S
Silva
Oslo
BOLIG SOLUTIONS AS

NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

Alt i mur og fasadearbeide Spes. Peis og fliser/skiferarbeide . Montering av peisovner til rehabilitert pipe mm.

Nov. 2023

Montere peisovn

"Fikk montert inn peisovn i stua. Rask til å svare, kom på befaring og tilbake for montering kort tid etter. Ryddig og fint utført jobb, veldig fornøyd med resultatet."
K
Kristin
Oslo
NORSK BYGG OG VEDLIKEHOLD Paal Wilander Kleven

BYGGVINDU AS

Nov. 2023

Større kjellervindu - lysgrav - rømningsvei

"Pålitelig, elektiv og ryddig. God og hyggelig kommunikasjon underveis. Oversiktlig anbud, inkl mva som er helt riktig til privatpersoner. Jobben ble utført som avtalt. Anbefales!"
U
Unni
Oslo
BYGGVINDU AS

MURMESTER OG TAKSTMANN NARVE HELLE AS

Nov. 2023

Sakkyndig vurdering av støttemur

"Erfaren takstmann som leverte grundig rapport til en god pris."
K
Kerstin S.
Oslo

Bryhn Maskin AS

Vi arbeider over hele det sentrale Østlandet. Men vi har og en del jobber generelt rundt om i hele landet. Her leverer vi alt innenfor tradisjonell anleggsvirksomhet med gravearbeider og rehabilitering innen privat og offentlig sektor. Dette omfatter fagområder som utgraving av tomter, rehabilitering/nyanlegg av vann og avløpsledninger, veier og riving av bygg. Vi utfører: - Vann og avløpsanlegg, både nyanlegg og rehabilitering - Veibygging - Snørydding - Transport / masseforflytning - Uteanle...

Se mer
Nov. 2023

Hageprosjekt i Oslo, god tilgang for bil/lastebil

"Bryhn Maskin AS leverte et godt resultat til avtalt tid og pris."
K
Kristoffer
Oslo
Bryhn Maskin AS
Siste registrerte jobber

Sparkling av ujevnheter i mur

0460OSLO

Ønsker å få murveggen sparklet til den blir jevn slik at den kan males. Se bilder. Ønsker ikke å bli kontaktet over tlf. Kun melding gjennom mittanbud.

Installere vedovn

1182OSLO

Jeg ønsker å få installert en Jøtul vedovn. Jeg har alt av deler (ovn. røykrør, pakninger, gulvplate, ildfast mørtel). Det har ikke vært ovn der før, men flere ovner i huset allerede. Lett tilgang rett inn i pipen.

Trenger noen til pusse opp

0550OSLO

Trenger noen til å støpe gulv i gang/kjøkken. Legge varmekabler og legge fliser. Sette inn 3 innerdører. Bytte inngangsdør. Montere spiletak i stue og montere gulvlister. Helst så raskt som mulig!

Fjerne gips og installere brannmur rundt teglstein pipe

0550OSLO

Vi skal installere en peis og fikk beskjed om at eksisterende installasjon er ulovlig og 2 av 4 sider av teglsteins pipa må være synlig med korrekt materiale. Vi trenger noen som kan fjerne eksisterende gips av 2 sider av pipe fra gulv til tak(den siden med pipeløp + ut i rommet). Basert på hva vi finner under, forberede for peisinstallasjon og eventuelt lime på brannmur eller lignende.

Bore et hull i murvegg

0876OSLO

Hei, Jeg trenger hjelp til å bore et hull i en murvegg. Har ikke god nok drill. Hullet skal brukes til å montere en panelovn. Jeg har de andre hullene borret, så mangler bare ett. Hilsen Kristin

Legge fliser og varmekabler i kjeller

0687OSLO

Etter ekstremværet Hans høsten 2023 måtte vi rive opp kjellergulv i kjellerstue, ett soverom og i en trappegang. Nå starter gjenoppbygging. Hoveddel av jobben er å legge fliser oppå betonggulv. Med varmekabler under. Tre rom: 1) Soverom, ca 10 m2: Legge fliser med varmekabler under, samt nedre del av gipsbelagt vegg må også reparereres. Nye gulvlister. Stikkontakter må remonteres. 2) Kjellerstue: Ca 16 m2: Legge fliser med varmekabler under, samt nedre del av gipsbelagt vegg må også reparereres, samt murpuss på yttervegger. Nye gulvlister. Stikkontakter må remonteres. 3) Trapperom / gang: Ca 12 m2: Legge fliser med varmekabler under. Nye gulvlister. OPPSUMMERT: Til sammen tre kurser med varmekabler. Ca 38 m2 fliser. Gipspuss på vegger og murpuss på yttervegger der det er nødvendig. Ca 40 lengemeter gulvlister. Remontering av stikkontakter. Tillegg: Bad i kjeller må ha termostat til eksisterende varmekabler, som vi kan gjøre samtidig. (Vi vurderer parkett/laminat, men det kan håndverker være med og vurdere. Vi må ha et gulv som tåler at kjeller er litt rå og kald.)