Leter du etter en ansvarlig søker i Oslo?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Oslo? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Leter du etter en ansvarlig søker i Oslo?

Skal du i gang med et byggeprosjekt og har behov for en ansvarlig søker i Oslo? Beskriv prosjektet, legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere bedrifter som kan stille som ansvarlig søker.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet ansvarlig søker i Oslo

Prosjekterende bygningsfysikk

0851OSLO

Vi skal innlemme råloft i eksisterende leilighet i Ullevål Hageby. Det foreligger allerede grundig prosjektering fra arkitekt og statiker (som har med elementer rundt isolering), samt tilbud fra entreprenør på utførelse. Taket er renovert i 2017, med luftig og diffusjonsåpen takpapp på utsiden. Vi behøver tilbud på prosjekterende for bygningsfysikk for søknad til plan- og bygningsetaten.

Byggesøknad for fasadeendring, utleiedel og ny tilkobling til V&A

1177OSLO

Har behov for to fastpristilbud hvor alt som kreves fra tegning/søknad til ferdigattest gjennomføres uten selve arbeidet. Altså har vi behov for bistand til tegning, søking og ferdigattest. Finn annonse for boligen: https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=349128667 Pristilbud 1: 1. Fasadeendring på fronten hvorpå det endres til en "funkishus" front med vinduer og hvor balkongen fjernes helt. Reisverk/tak beholdes med gulv til tak vinduer og balkongen fjernes. 2. Utleiedel hvor det i dag er kjellerstue 3. Ny tilkboling av V&A for etablering av 1 kjøkken og 2 bad i u.etg. Pristilbud 2: 1. Fasadeendring på fronten hvorpå det settes inn nye vinduer hvor det er bokhylle i 2.etg. i dag. Altså at bokhyllen kun erstattes av vinduer fra gulv til eksisterende vinduer oppe ved taket. 2. Utleiedel hvor det i dag er kjellerstue 3. Ny tilkboling av V&A for etablering av 1 kjøkken og 2 bad i u.etg.

Søknad om å sette inn et vindu i yttervegg kjeller

0379OSLO

Jeg skal søke om å sette inn et (standard) vindu i yttervegg i kjeller. Det er ikke vindu der fra før - dette er altså et nytt vindu som skal settes. Avstand til nabo er under 4 meter.

Søknad til plan og bygg om å rive bærevegg

0862OSLO

Har nylig kjøpt bolig. Skal rive ned en bærevegg. Og søke også om å lage nytt vindt samt andre ting. Trenger en som kan søke til plan og bygg i første omgang. Samt tegning av de endringen jeg ønsker. 1. rive bærevegg og sette opp bære bjelke 2. lage nye vinduer i vegg og tak 3. innglassing av balkong 4. peis 5. gjøre et vindu i soverom om til en dør til balkongen

Ansvarlig søker

0755OSLO

Trenger hjelp til å søke IG for en bod, den er en del av en godkjent rammesøknad

Tette et hull i brannskille/branncelle) i vegg under kjøkkenbenken

0360OSLO

Det er et hull i veggen inn mot naboen under kjøkkenbenken. Det ble avdekket etter en vannskade. Dette må utbedres og arbeidet er søknadspliktig med ansvarlig søker.

Siste evalueringer
Søke ferdigattest

Forsto raskt hva det handlet om, effektiv og profesjonell.

Des. 2023
A

Anne om NICOLE TORGERSEN RÅDGIVNING AS

Oslo
Bytte to vinduer og sette inn tre nye.

Meget godt fornøyd med kommunikasjon underveis og faglige råd i forbindelse med oppdraget. Svarer raskt og opplever firmaet til å være profesjonelle i kundebehandling og utførelse av oppdraget.

Des. 2023
G

Geir om Vab Arkitekter AS

Oslo
Rive bærevegg og erstatte med bjelke

Veldig god og effektiv kommunikasjon. Ingen mangler i arbeid, og er også hjelpsom i etterkant. Super hyggelig og profesjonelt. Anbefales på det høyeste!

Nov. 2023
K

Konrad om Sivilingeniør Aleksic

Oslo
Trenger ansvarlig søker for endring av fasade (ventil)

Veldig god kommunikasjon. Kunnskapsrike og behjelpelige. Høy kvalitet på arbeidet.

Nov. 2023
P

Pål om Target Consulting AS

Oslo
Delvis fjerning av 5 undergurter og erstatte de med stålelementer. (skråtak i en enebolig)

Spennende prosjekt og god pris. Ingeniøren var lett tilgjengelig og engasjert. Anbefales på det sterkeste.

Nov. 2023
M

Marcin om SKANDITEK AS

Oslo
Ansvarlig foretak Oslo kommune

Profesjonelt og høy kvalitet på arbeidet. Avtalt pris ble holdt med god info underveis på noen overraskelser i søknaden til Oslo kommune. Tok selvstendig initiativ for å løse opp i overraskelsene og kom med forslag til løsning. Hunter Bater Arkitektur kan absolutt anbefales

Nov. 2023
I

Ivar om HUNTER BATER ARKITEKTUR

Oslo
Vurdering av riving av teglsteinsvegg og ny døråpning.

Levert som avtalt og levert raskt. Anbefales

Okt. 2023
E

Eskil om BYGG KONTROLL OG PROSJEKTERING ABDUL HASEEB RAHIMI

Oslo
Søknad om bruksendring

Jeg fikk veldig god veiledning og oppfølging av Nicole fra Form Arkitekter når jeg skulle sende inn søknad om bruksendring.

Okt. 2023
A

Andreas om Form Arkitekter AS

Oslo
Bruksendring av loft + Trappeløsning

Til tross mange uforutsette utfordringer i prosjektet, har Olav hos Hjort vært tålmodig, informerende og imøtekommende underveis. Jeg kan sterkt anbefale bedriften videre, for det er sjeldent man møter så mye service og løsningsorientert innstilling i disse dager. Takk for et godt samarbeid!

Okt. 2023
C

Christer om HJORTH ARKITEKTER

Oslo
statiker til kontroll av riving av vegg i blokk

Helt supert

Aug. 2023
S

Silje om Mecc AS

Oslo
Søke om fjerning av delvis bærende vegg

Anbefales på det sterkeste. Søkte plan og Bygg om riving av vegg, samt styret i borettslaget. Utførte jobben dagen etter godkjennelsen var inne fra styret. Veldig fornøyd! 😊

Aug. 2023
A

Anette om Siviling RH Jacobsen

Oslo
* Fortsatt ledig: Ansvarligsøker/Arkitekt

Jeg kan virkelig anbefale Form Arkitekter AS. Vel utført arbeid og profesjonell og hyggelig kontakt underveis! Kunne ikke vært mer fornøyd!

Juli 2023
M

Matilda om Form Arkitekter AS

Oslo