TE

TROMSBYGG ENTREPRENØR AS

TE

TROMSBYGG ENTREPRENØR AS

Om oss

Tromsbygg Entreprenør AS er lokalisert på Storsteinnes. Vi utfører alt fra små oppdrag, leiligheter, hus til store totalentrepriseoppdrag. Bedriften har ingeniørkompetanse, 12 fagarbeidere innenfor tømmer og betongarbeider. Bedriften har også to lærlinger innenfor tømrerfaget. Tromsbygg Entreprenør har sentral godkjenning for både prosjektering og utførelse. Vi leverer skikkelig håndtverk og...


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

Sentral godkjenning logo

Sentral godkjenning

Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

StartBANK logo

StartBANK

StartBANK er et verktøy som hjelper virksomheter å opptre forretningsmessig og seriøst.

Godkjent lærebedrift logo

Godkjent lærebedrift

Godkjent lærebedrift: en bedrift som har fått godkjent læreplasser og kan ta inn lærlinger i ulike fag for å gi dem praktisk opplæring i arbeidslivet.

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret logo

Registrert i Merverdiavgiftsregisteret

Alle bedrifter skal registreres i Merverdiavgiftsregisteret når omsetning til sammen har oversteget 50 000 kroner i en periode på tolv måneder.


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer