Byggeleder/Prosjektleder - Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Doffin - Rammeavtale prosjektering og prosjektledertjenester - Bardu kommune

9360BARDU

Bardu kommune har flere prosjekter som ønskes gjennomført, og det anslås at investeringene vil ligge på ca. 30-50 millioner kroner, alt avhengig av politiske beslutninger om gjennomføring av prosjektene. I denne forbindelse ønsker Bardu kommunen bistand til prosjektering og prosjektlederfunksjonen ved å inngå rammeavtale med én kontraktspartner.

Prosjektering ombygging av underetasje til sokelleiligheter for utleie

9360BARDU

Enebolig oppført i 1984 som familiebolig skal prosjekteres og bygges om med utleiemuligheter i underetasje. Hva som skal gjøres: Utarbeide dokumentasjon for anbud til potensielle bygg enteprenører. I samråd med oppdragsgiver utarbeide ny planløsning i underetasje med bakgrunn i eksisterende byggetegninger (vedlegg). Byggtekniske beregninger hvis nødvendig. Forestå rådgivning i forbindelse med byggesak. Materialberegning.

Doffin - Rammeavtale prosjektlederbistand - Bardu kommune

9360BARDU

Bardu kommune har flere prosjekter som ønskes gjennomført, og det anslås at investeringene vil ligge på ca. 30-50 millioner kroner, alt avhengig av politiske beslutninger om gjennomføring av prosjektene. I denne forbindelse ønsker Bardu kommunen bistand til prosjektlederfunksjonen ved å inngå rammeavtale med én kontraktspartner.

Reguleringsplan for massuttak

9360BARDU

Trenger hjelp med en reguleringsplan. Ta kontakt

* Fortsatt ledig: Pusse opp bad, Jeg skal pusse opp bad på 10 kvm i et bygg fra 2003

9360BARDU

Pusse opp bad, Jeg skal pusse opp bad på 10 kvm i et bygg fra 2003. Jeg skal rive det eksisterende og legge flis på gulv vegger på nytt bad. Jeg skal ha innbyggingstoalett, dusjkabinett, og badekar. Jeg ønsker å gjøre det innenfor våtromsnorm og til en fornuftig pris. JEg har allerede fliser, innredning, badekar og toalett.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.