Terrasse/Platting i Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Terrasse/Platting i Balsfjord

PRO CON BYGG AS

5.0 (6)

Byggmester og entreprenør ,forhandler av Idehus, 30 års erfaring fra byggebransjen. Vi utfører det meste innenfor bygg, både tre og betong. Allsidige gode fagarbeidere er vårt fremste og beste verktøy. Vi har egen tegner og kan ta på oss også tegneoppdrag. Ta kontakt for en hyggelig byggeprat.

Des. 2020

Restaurering eller bytte av skifertak,

"Vi fikk byttet tak, pipehatt, takstige, takrenner, kledning på tre vegger, 7 vinduer og revet et tilbygg. Veldig fornøyd med ryddig kommunikasjon, fremdrift og sluttresultat. Til og med grundig vask innvendig etter avsluttet arbeid."
L
Lars Daae
PRO CON BYGG AS
Siste registrerte jobber

Stor platting og veranda

9042LAKSVATN

En pyramidetrapp ved inngangspartiet Stor platting på ca 60 kvm Liten platting fra inngangsparti til veranda på 10 kvm Veranda på ca 25 kvm Og 3 trapper som kobler platting og veranda sammen.

Restaurering eller bytte av skifertak,

9055MEISTERVIK

Jeg har et eldre skifertak hvor spikerfestene er rustet og skiferen faller av. Ønsker å finne noen som kan bytte til nytt tak (decra eller lignende) eller langsiktig restaurering av det gamle taket. Planlegger også å bytte utvendig kledning og noen vinduer som eventuelt kan inkluderes i samme oppdrag eller som separat oppdrag. Eventuelt også bygg av terrasse.

Drenering rundt enebolig, garasje ca 50 kvm, bygge platting og diverse små snekring.

9042LAKSVATN

Skulle drenert rundt huset, ca 66 løpemeter, planere og bygge en dobbelgarasje (på uarbeidet tomt). Skulle i tillegg til dette bygget en ganske stor platting(ca 50 kvm).

Baderomsgulv og terrasse

9040NORDKJOSBOTN

Riving av gammel flis og legging av ny varmekabel/membran og ny flis. 6,6kvadrat. Samt mulighet for totalt renovering av vegger og tak på samme bad. Har også en terrasse vi vil ha bygd med bod unner som jeg vil ha tilbud på. Den vil være 40kvadrat med unnertak og har ca250 høyde fra bakke.

Utvendig og innvendig rehabilitering av hus i Balsfjord

9040NORDKJOSBOTN

Utskiftning av kledning, skifting av vindu, bygging av terrasser. Innvendig rehabilitering av 1 etasje i huset. Arbeidet kan også omfatte rørlegger- og elektrikerarbeid dersom det er ønskelig. Huset er ubebodd, og kan benyttes til overnatting av arbeidsfolk. Det bes om at oppstartstidspunkt, og ca hvor lang tid etter oppstart at rehabiliteringen antas å være ferdig. Kontaktinformasjon: Mona Mathisen, Tromsø, 906 033 22 eller mcmathisen@gmail.com