Logo

A MARKUSSEN AS

Logo

A MARKUSSEN AS

Om oss

FirmabeskrivelseA.Markussen AS er Nord-Norges ledende landskapsentreprenør. Over 40 års erfaring og dyktige fagfolk i alle deler av virksomheten garanterer for kvaliteten på våre tjenester.Vi disponerer betydelige ressurser med ny og moderne maskin/bilpark, herunder hjullastere, gravmaskiner, transportere og lastebiler, varme- og teletiner, samt ulike spesialmaskiner innen fagområdet.


Kvalifikasjoner

Sertifiseringer

  • Byggenæringens Landsforening (BNL) er en paraplyorganisasjon for flere bransjer innen byggenæringen, og er en interesseorganisasjon for bedrifter og arbeidsgivere.

  • Miljøfyrtårn er en sertifiseringsordning for virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

  • Sentral godkjenning: En godkjenningsordning for entreprenører og håndverkere som ønsker å utføre bygg- og anleggsarbeid i Norge, og som krever at virksomheten oppfyller kravene til faglig kompetanse og kvalitet.

  • Videreutdanning for de med fag- og svennebrev og nok praksis i et mesterfag


Få tilbud fra flere bedrifter

På Mittanbud kan du få tilbud fra flere kvalifiserte bedrifter. Se bedriftenes evalueringer fra tidligere kunder og velg den rette for deg.

Les mer

Two postit notes depicting a bedroom and kitchen

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste