Trenger du hjelp med hagearbeid i Tromsø?

Uansett type hagearbeid i Tromsø, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Tromsø og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med hagearbeid i Tromsø?

Uansett type hagearbeid i Tromsø, fra å etablere kjøkkenhage til å legge ferdigplen eller trimme hekken – på Mittanbud finner du flere dyktige fagpersoner i Tromsø og omegn som kan hjelpe med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste hagearbeid-jobber i Tromsø på Mittanbud

Levering av singel i hage

9105KVALØYA

Levering av 8/11 singel i hage bak huset inn i en hundegårdsramme. Mengde 18 kvm x 0,15 m = 2,7 kubikk. Levering uten at gressplen tar skade.

SØKER HJELP TIL HAGEARBEID

9006TROMSØ

Jeg søker en «gartner» for å hjelpe meg med å stelle og lage en liten hage på ca. 10 m2. Jeg er på utkikk etter noen som kan gi råd om riktig plantevalg, plassering, og generell hagepleie. Oppgaver: Hjelpe til med å designe hageområdet. Velge passende planter basert på klima og jordtype. Planting av planter.

Legge ny plen

9016TROMSØ

Vi trenger hjelp til legging av ny plen i hagen, inkludert (hovedsaklig) å få vekk løvetannen som har tatt over området. Det er nesten ikke gress igjen, men masse løvetann med tjukke, store røtter. Jeg tror man må fjerne et godt lag med jord (få vekk så mange røtter som mulig), frese opp det som er under, legge en form for duk, etterfylle med ny jord og så legge ny ferdigplen, evt. så på nytt. Men jeg er også åpen for andre fremgangsmåter om det er anbefalt. Hagen er ca 35 km2. En utfordring er at eneste tilgang til hagen er gjennom passasje i carporten, passasjen er noe over 1 meter bred. Evt. kan man kanskje komme til hagen med bredere utstyr via hagen til naboen.

Uteområde

9024TOMASJORD

Ønsker å høre hva som kan gjøres med dette uteområdet til borettslaget Evjenvegen på tomasjord. Uteområdet er ikke vedlikeholdt og det er begynt å vokse små busker opp fra der det en gang var gress. Vi skal ha dugnad i juni og lurer på hva vi eventuelt kan gjøre selv, f eks forberede noe, og hva dere som bedrift må gjøre for å få dette fint, og til et område som kan brukes. Ønsker tilbud på pris.

renovering av hage

9024TOMASJORD

Trenger vurdering av tilstand av støttemur. Resturering eller riving og bygging av ny mur Diverse drenering og planering av hage.

Klippe liten plen

9017TROMSØ

En liten overgrodd hage må klippes

Siste evalueringer
Gruslegge innkjørsel

Myrvoll har laget ny innkjørsel til huset. Han fjernet gammel betong, og la ny grus. Jeg mottok et oversiktlig tilbud og jobben ble utført på utmerket måte henhold til avtale. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. Jeg anbefaler han absolutt videre og vil garantert bruke han igjen. Birgitte Ulvevadet, Tromsø

Okt. 2016
B

Birgitte om MYRVOLL MASKIN AS

Oslo
Utfylling og oppsett av støttemur til parkeringsplass

Meget nøye i jobben, vi er kjempefornøyde og vil ikke nøle med å anbefale Po Myrvoll!

Sep. 2016
N

Nils Aksel om MYRVOLL MASKIN AS

Tromsø
Utvide veranda 2. etg.

Svært godt fornøyd med jobben som ble gjort. Raskt og effektivt, nøyaktig og godt utført.Godt ryddet etterpå. Trivelige folk som jobbet .Vi fikk kun et muntlig prisoverslag på ev. fastpris og på timepris. Men sluttsum på arbeidet var i henhold til muntlig overslag på timer. Fakturabeløp var omtrent som vi selv hadde forventet. Men kunne ønske - fra valgte bedrift og øvrige tilbyderer at man fikk et skriftlig detaljert anbud på forhånd.

Sep. 2016
N

Nina Merete om NICUCONSTRUCT AS

Tromsdalen
Div snekkerarbeid

Vi er godt fornøyd. Vi fikk spesifisert tilbud på jobben, og jobben ble utført i henhold til våre forventninger. Trivelig var det også. Vi bruker gjerne Nordaførr Takst og Eiendom igjen. Gro Berntsen, Tromsø

Juni 2016
G

Gro Karine Rosvold om Nordaførr Takst & Eiendom AS

Tromsø
Skrape og beise to utvendige trevegger + en gulvplatt + pusse og male 3 metalldører med karmer

Vi er godt fornøyd med arbeidet som ble gjort av Nicuconstrukt A/S sine arbeidere. De var både punktlige og effektive og gjorde en god jobb med skraping pussing, priming og maling av metalldører og beising av trevegger og en platt. I tillegg tok de på seg å pusse, prime og male en sinktrapp mellom 5 etasjer med en del rust. Også det arbeidet er vi godt fornøyd med. Ledelsen av firmaet opptrådde ryddig og profesjonelt

Mai 2016
O

Oddny om NICUCONSTRUCT AS

Tromsø
Platting ca 8kvm med trykkimpregnert materiale på mark

Godt fornøyd med arbeidet som ble gjort. Arbeidet ble gjort raskt og ordentlig av hyggelige folk.

April 2016
H

Håkon om MORTENSEN MALING OG SNEKKRING AS

Tromsø
Fjerne trær og røtter

Rask tilbakemelding og godt utført jobb.

Juni 2015
S

Sverre Andre om SÆTERÅSEN MASKIN AS

Tromsø
Graving/evt sprenging og grunnarbeid ca 130 m2, samt asfaltering

Bedriften utførte jobben punktlig og kvalitetsmessig godt til pris under tilbud fra andre firmaer. Var i tillegg svært behjelpelig med råd og tips til byggejobben jeg utførte selv og hjalp med å skaffe diverse deler og utstyr etc.

Okt. 2012
P

Petter Fosse om RUNE ULRIKSEN

Meistervik
Fjerne røtter og etablere dobbelt parkeringsplass

Arctic Maskin Ole-Kristian Krogh utførte jobben til avtalt tid, pris og måte. De ryddet pent opp etter seg og sådde til og med ny plen! Vi hadde gpde erfaringer med dem og har ingen problemer med å anbefale dem videre.

Juli 2012
M

Marit Martinsen om ARCTIC MASKIN OLE-KRISTIAN KROGH

Tromsdalen
Planering av delvis opparbeidet tomt samt oppføring av mur i naturstein

Veldig fornøyd. Punktlig og holdt alle avtaler med god service. Anbefales.

Juni 2012
J

Jarle om EFA MASKIN AS

Tromsø