Drenering/Isolering i Bardu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Drenering/Isolering i Bardu

EFA MASKIN AS

EFA-MASKIN ASBedriften driver i dag med all type gravearbeid. Massetransport og snørydding.

Feb. 2023

Bytte drenering

"Utrolig raske og nøye. Veldig fornøyd og kan trygt anbefales."
L
Linda Aspestrand
Siste registrerte jobber

Bytte drenering

9360BARDU

Bytte drenering, 44m rundt grunnmur. Ønsker befaring og pris på bytte både med og uten isolering under bakkenivå 5 cm. Ønsker dette utført snarest mulig.

* Fortsatt ledig: Drenering

9360BARDU

Drenering og isolering utvendig av mur.

Grunnarbeid - drenering

9360BARDU

Parallellen er en bolig fra 1954 og har en del feil og mangler. Blant annet er det behov for å etablere ny drenering rundt boligen. Boligen har en del med krypkjeller, denne mangler inspeksjonsluke og det er manglende lufting. Jeg bistår eier Joyeuse Mugisha med å innhente tilbud på denne jobben, da hun har liten erfaring med hvordan en går frem i slike saker. Det er ønskelig med tilbud på: • Etablering av ny drenering. • Etablering av inspeksjonsluke og lufting i krypkjeller. • Boligen har en veranda som sikkert må rives (defekt) for å få etablert ny drenering rundt huset. Hvis mulig ønsker en at dette kan gjøres i år. Håper det kan være av interesse for ditt firma. Vennligst ta kontakt med Joyeuse på tlf. for å avtale besiktigelse.

Større renovering av enebolig.

9360BARDU

-Isolere grunnmur utvendig med 10cm, 126m2 ifm legging av ny drenering, 42m løpemeter med grunnmur. - Bygge nytt tilbygg på 12m2, vindfang på pilarer. -Støpe nytt gulv i kjeller på 61m2. -Renovere/bygge opp kjeller på 61m2: 2 soverom, 1 vaskerom, 1 gang og kjellerstue/trapperom. På forespørsel kan jeg sende tegninger og bilder. Om det er ønskelig å gi pris på kun deler av jobben, er det mulig.

Skifte av drenering på 180m2 hus fra 1988

9360BARDU

Har idag ikke funksjonell drenering som må skiftes. Dreneringen er sannsynligvis fra byggeår. Rundt selve huset er det 49 meter og det må graves ca 2 meter ned. Rundt garasjen som står i tilknytning til huset er det 17,5 meter rundt, må sannsynligvis graves ca 1 meter ned. Det er 2 takoverbygg rundt huset. Begge er cirka 2 meter ut og 5 meter bred, ene overbygget står i et indre hjørne og det andre på et ytre hjørne.

Drenering og 9m lang/2m høy mur

9360BARDU

Har en mur fra 2006, ca 7+2 meter rundt kjellernedgangen som har vært fylt opp ca. 2 meter på utsiden. Byggherre brukte kun 15cm Leca så muren har fått bue etter trykket fra jordmassene. I tillegg er gulvet til kjellernedgangen laget over drenering. Trenger å få lagt drenering riktig + koblet på eksisterende drenering samt påstøp eller ny mur utenpå eksisterende som tåler påfyll av grusmasser i 2m høyde. Det meste av gravingen er utført og har ev. gravemaskinfører m. maskin tilgjenglig for videre arbeid.