Håndverker

Finn elektriker i Bergen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige elektrikere som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb og motta tilbud

Valg av elektriker i Bergen

Det kan være mange grunner til at du ønsker å finne en elektriker i Bergen. Kanskje du vil endre belysningen i huset ditt, eller installere den nye ovnen du har kjøpt? Eller er det noe feil med sikringsskapet som du må få ordnet? Uansett hva grunnen er, er det viktig å velge en elektriker som har erfaring og kompetanse nok til å påta seg prosjektet.

Formell kompetanse og god kommunikasjon er viktig

Det kan være utfordrende å vite hvordan man skal finne en elektriker som kan ta på seg prosjektet ditt. Det er mange fagfolk der ute som ser på seg selv som en mester i alle bransjer, og som har arbeidserfaring når det kommer til elektrisk arbeid. Likevel bør du velge en elektriker som har dette som sitt spesialfelt, og som er en ekspert på området. Det er ofte industristandarder som må følges når elektrisk arbeid skal utføres, så det er viktig at du velger en elektriker som har den rette formelle kompetansen til å følge slike standarder.


Videre er det viktig at du velger en elektriker som du er komfortabel med. Er de høflige på telefonen, møter de opp til avtalt tid og har spørsmål om prosjektet? Forstår de hvordan du ønsker at jobben skal bli utført, og hva du ønsker at sluttresultatet skal være? God kommunikasjon gjennom hele prosjektet er viktig for å unngå misforståelser og utfordringer som eventuelt oppstår, og for at dere begge skal være fornøyde når prosjektet avsluttes.

Vi hjelper deg med å finne profesjonelle og dyktige fagfolk

Mittanbud har gjort det enkelt for deg å komme i kontakt med dyktige elektrikere med god erfaring. Legg ut jobben, så tar vi kontakt med deg etter kort tid for å bekrefte detaljene. Deretter sender vi ut prosjektbeskrivelsen til bedrifter som har erfaring med denne typen arbeid, som igjen vil kontakte deg med uforpliktende pristilbud. Velg deretter den du synes passer best til prosjektet ditt. Et godt tips er å velge vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Fornye sikringskap i Bergen

Effektive. Ryddig. Rask og god kommunikasjon. Anbefales!

- Holger Stephan

Elektriker - i Bergen

Gjorde avtale med EL-tunet Håvardstun Elektriske på Mitt Anbud. Fikk en fornuftig pris og jobben ble utført i hht. avtale, pålitelig, raskt og profesjonelt. Kan trygt anbefales.

- Einar Didriksen

Montering av lampe, fikse termostat til varmekabler osv i Bergen

Montør kom til avtalt tid og gjorde jobben effektivt og godt.

- Marthe Berg-Olsen

Montere ventilasjons motor og styringsbryter i Bergen

Super service og kommer til avtalt tid

- André jentoft

LED list og utebelysning i Bergen

Kjempe fornøyd. Pris og arbeid som avtalt. Hyggelig kar. Kan anbefales.

- Tor-erik Borlaug

Sette opp stikkontakter i en 66 m2 leilighet på Landås i Bergen

Både jeg og pappa var overveldende begeistret for kvaliteten på jobben som ble gjort og hvor effektiv han var. Det som ofte irriterer når jeg bruker håndverkere er at de bruker enormt mye tid på å kjøre turer (gjerne flere) for å hente små deler som ofte burde vært klare i bil. Denne elektrikeren fikk levert det som manglet på døren og brukte derfor mye mindre tid. På toppen av det hele var han veldig hyggelig. Anbefales på det sterkeste.

- Charlotte Thorvaldsson

Montering av kjøkkenhette i Bergen

Topp arbeid, veldige dyktige og flinke elektrikere. Anbefales på det varmeste!

- Yngve Rørnes Tucker

Trenger handyman til å henge opp div. i leilighet i Bergen

Fikk hjelp til alt jeg trengte! Veldig fornøyd :)

- Caroline Skagestad