Håndverker

Finn elektriker i Bergen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige elektrikere som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb og motta tilbud

Valg av elektriker i Bergen

Det kan være mange grunner til at du ønsker å finne en elektriker i Bergen. Kanskje du vil endre belysningen i huset ditt, eller installere den nye ovnen du har kjøpt? Eller er det noe feil med sikringsskapet som du må få ordnet? Uansett hva grunnen er, er det viktig å velge en elektriker som har erfaring og kompetanse nok til å påta seg prosjektet.

Formell kompetanse og god kommunikasjon er viktig

Det kan være utfordrende å vite hvordan man skal finne en elektriker som kan ta på seg prosjektet ditt. Det er mange fagfolk der ute som ser på seg selv som en mester i alle bransjer, og som har arbeidserfaring når det kommer til elektrisk arbeid. Likevel bør du velge en elektriker som har dette som sitt spesialfelt, og som er en ekspert på området. Det er ofte industristandarder som må følges når elektrisk arbeid skal utføres, så det er viktig at du velger en elektriker som har den rette formelle kompetansen til å følge slike standarder.


Videre er det viktig at du velger en elektriker som du er komfortabel med. Er de høflige på telefonen, møter de opp til avtalt tid og har spørsmål om prosjektet? Forstår de hvordan du ønsker at jobben skal bli utført, og hva du ønsker at sluttresultatet skal være? God kommunikasjon gjennom hele prosjektet er viktig for å unngå misforståelser og utfordringer som eventuelt oppstår, og for at dere begge skal være fornøyde når prosjektet avsluttes.

Vi hjelper deg med å finne profesjonelle og dyktige fagfolk

Mittanbud har gjort det enkelt for deg å komme i kontakt med dyktige elektrikere med god erfaring. Legg ut jobben, så tar vi kontakt med deg etter kort tid for å bekrefte detaljene. Deretter sender vi ut prosjektbeskrivelsen til bedrifter som har erfaring med denne typen arbeid, som igjen vil kontakte deg med uforpliktende pristilbud. Velg deretter den du synes passer best til prosjektet ditt. Et godt tips er å velge vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Diverse småelektrisk i hjemmet i Bergen

Kom raskt på befaring, etter 16 (mitt ønske). Presis i oppmøte og gjennomføring. God informasjon underveis. Grei fastpris. Bruker gjerne Sun igjen :-)

- Ivar Spjeld

Montering av jordet stikkontakt bad. i Bergen

Godt resultat. God kommunikasjon med montør, kreativ problemløsning. Effektivt gjennomført til god pris.

- Per Holager

Innvendig oppussing av rekkehus i Bergen

Veldig godt fornøyd med arbeidet som Hus Elektro med Nathalie i spissen, utførte. God og enkel kommunikasjon hele veien. Nathalie kom også med konstruktive forslag til de ulike løsningene. Synes også prisen vi fikk var god og veldig ryddig og enkelt satt opp. Vil trekke en halv stjerne for noen småting, som at når noen av lokkene til kontaktpunktene ble fjernet, rev de med seg deler av sparkelen som nå står igjen som ett hull vedsiden av stikkontakten. Her kunne det nok ha vært brukt kniv for å unngå dette. I tillegg kunne det ha vært ryddet litt mer etter endt arbeid. Men alt i alt veldig fornøyd med resultatet og kommer nok til å bruke Hus Elektro igjen ved neste anledning

- Lars Wågø

Skifte ut 5 spotter i Bergen

Rask og effektivt levert

- Stein Alvær

Bytte termostat for varmekabler i Bergen

Veldig fornøyd med skifte av termostat. Da det var noe som ikke fungerte første gang pga dårlig arbeid fra forrige elektriker, kom han tilbake og alt ble fikset til det fungerte skikkelig. Lett å kommunisere med og god pris.

- Nina Berge

Bytte halogenpærer til led pærer i Bergen

Ridding og rask

- Simen Kvalvaag Knudsen

Ny sikring og stikkontakter i Bergen

Kvaliteten og prisen var enestående

- Simen Kvalvaag Knudsen

Bytte termostat varmekabler i Bergen

Raskt og effektivt

- Jørgen Klæboe