Håndverker

Finn elektriker i Oslo

Få uforpliktende tilbud fra dyktige elektrikere som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb og motta tilbud

Valg av elektriker i Oslo

Det elektriske arbeidet er noe av det viktigste du gjør i boligen din. Uansett om du skal erstatte en potensielt farlig elektrisk feilkobling, fornye belysningen eller om du bare skal installere nye apparater. Derfor er det svært viktig at du velger en elektriker i Oslo som kan utføre jobben på en sikker og trygg måte.

Velg en elektriker med de rette kvalifikasjonene

Før du går i gang med det elektriske prosjektet ditt, er det lurt å gjøre undersøkelser på forhånd. Slik kan du danne deg en idé om hvilket arbeid du ønsker å få utført. Og du kan enkelt videreformidle dette til elektrikeren du velger. Med en klar prosjektbeskrivelse, er du også i en sterkere posisjon til å bedømme om arbeidet har blitt utført på en tilfredsstillende måte eller ikke.


Videre bør du se etter elektrikere med de rette kvalifikasjonene. Det finnes mange fagfolk der ute med mange års jobberfaring, men uten formelle kvalifikasjoner. Det er visse industristandarder som du må se etter, så pass på at det elektriske arbeidet blir utført i tråd med disse standardene. Dette er for å sikre at det elektriske arbeidet utføres på en trygg og sikker måte som ikke vil utgjøre en fare for deg selv og andre.

Mittanbud hjelper deg med å finne den beste elektrikeren

Lurer du på hvordan du skal velge en elektriker i Oslo? Mittanbuds samarbeidspartnere er alle kvalitetssikret av oss, slik at du alltid vil få arbeidet utført av høy kvalitet og til riktig pris, med sikkerhet i høysetet. Du finner enkelt dyktige elektrikere i Oslo ved å legge ut beskrivelsen av jobben. Deretter vil du bli kontaktet med uforpliktende pristilbud av våre tilbydere, som du selv kan vurdere før du velger den elektrikeren du føler passer best til prosjektet ditt. Et godt tips er å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Fjerning av sekundær enhet for jordfeilvarsler + blokkering av åpning i sikringsskap i Oslo

Punktlig, hyggelig og flink elektriker. Veldig fornøyd med resultatet.

- Simen Johansen

Riving av eldre elektrisk anlegg i lokal (ca. 300m2) i Oslo

Vi la ut et anbud vedrørende fult utskifting av det elektriske anlegget, vi ble kontaktet av Norbrann Elektro, som kom på befaring like etter. Oppstart iht avtalt dato, å de gjorde en profesjonell jobb til konkurransedyktig pris. I tillegg var de hyggelige og løsningsorienterte. Dette firmaet kan trygt anbefales!

- Hassan Sheik

Bytting av integrert belysning i baderomsskap og montering av taklampe på kjøkken i Oslo

Gunnar fra Elektriker Gruppen svarte raskt på jobben og hadde mulighet til å møte opp på kort varsel. Var enkel å kommunisere med og møtte opp til avtalt tid. Veldig fornøyd med gjennomført jobb.

- Sofie Scheen Jahnsen

Skifte downlights til LED lys + ny stikk kontakt ved komfyr i Oslo

Fikk skiftet downlights til LED lights samt montert 2 dimer som passet til LED lysene. Jobben ble gjort til avtalt pris. Anbefales

- lisa truong

Sette opp taklampe i Oslo

Veldig flink og hyggelig elektriker som gjennomførte jobben på en god måte.

- Markus olaussen

Elektriker trengs i Oslo

Veldig ordentlig og proff hjelp. Raskt på plass og rask med jobben. Anbefales!

- Maria Strøm

Montering av elbillader i garasje i Oslo

Jobben ble gjort til avtalt tid og avtalt pris. God kommunikasjon hele veien.

- Thomas Eriksen

Elektriker i Oslo

Malin var både veldig hyggelig og veldig flink. Hun var pålitelig, ryddig og gjorde godt arbeid, og vi hadde god kommunikasjon underveis. Jeg benytter gjerne samme firma og gjerne Malin en annen gang også!

- Kristin Elisabeth Rohde