Håndverker

Finn elektriker i Stavanger

Få uforpliktende tilbud fra dyktige elektrikere som er anbefalt av andre i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb og motta tilbud

Valg av elektriker i Stavanger

Å ha feil på det elektriske anlegget i boligen din kan potensielt være farlig for deg og de andre som bor der. Derfor er det viktig at du finner den riktige elektrikeren for prosjektet ditt, slik at arbeidet blir utført på en trygg og sikker måte av fagfolk med erfaring og kompetanse. Mittanbud er en god tjeneste for å hjelpe deg med dette!

Kompetanse, kommunikasjon og kvalitet

Erfaring og kompetanse er altså viktig når det gjelder å velge en elektriker som skal utføre arbeid i boligen din. Men disse to går dessverre ikke alltid hånd i hånd. Det er mange fagfolk der ute som har erfaring, men ikke den nødvendige, formelle kompetansen til å utføre arbeidet etter de gjeldende industristandardene. Du bør velge en elektriker som er spesialist på sitt felt, og som har den kompetansen som trengs.

Videre er det viktig at du og håndverker har god kommunikasjon, slik at det kommer klart og tydelig frem hva slags arbeid du ønsker å få utført, og for å unngå potensielle misforståelser. Det er også viktig at du har et realistisk forhold til prisen på prosjektet. Det er ofte slik at man får det man betaler for, og å kjøpe billige, elektriske komponenter fra internett for å spare penger kan være en svært dårlig idé. Legg heller ut jobben på Mittanbud, og få en dyktig elektriker til å gjøre arbeidet.

Finn profesjonelle og dyktige elektrikere

Det kan være en utfordring å finne profesjonelle og dyktige fagfolk til å hjelpe deg med arbeidet du ønsker å få utført i boligen din. Vi ønsker å hjelpe deg med dette! Legg enkelt ut beskrivelse av jobben, og våre kvalitetssikrede tilbydere sender deg uforpliktende tilbud. Deretter velger du den elektrikeren du får det beste inntrykket av, og vips, så er prosjektet er i gang! Et godt tips er å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Elektrisk arbeid i Stavanger

El-team AS utførte arbeidet på en utmerket måte. De skulle montere nytt sikringsskap og gjøre kjøkken og gang strømløs. Alt gikk som planlagt. De skal få ta alt elektrisk arbeid i leiligheten. Anbefaler firmaet.

- Frank Engebretsen

Innstallasjon av billader og kobling varmepumpe i Stavanger

Kjempefornøyd! God kommunikasjon underveis, møter til avtalt tid, rask og profesjonelt utført arbeid. Treffer på krona mtp avtalt pris som matchet eller var billigere sammenlignet med andre aktører! Anbefales.

- Thomas Berge

Nytt sikringsskap i Stavanger

Jobben gjort til avtalt pris og tidspunkt.

- Bjarne Tveit

Sette opp ny pax passad 30 vifte i Stavanger

Veldig fornøyd

- Vendela warhaug

Tilkopling av jording i Stavanger

God dialog og kommunikasjon underveis. Hyggelig montør kom til avtalt tid. Pris som forventet.

- Morten Eklund

Skifte av sikringer i Stavanger

Forsto behovet raskt, leverte et oversiktlig tilbud, og et flott resultat til en god pris. Alt ble som avtalt, effektivt, og på beste måte. Nor Elektro inkluderte også en bra sikringstype i tilbudet (Eaton X-digital), uten å nevne dette spesifikt. Kunder som ikke kjenner forskjellen kunne falt for fristelsen å velge et selskap som priser med dårligere komponenter, og som dermed kommer lavere i pris. Dette kan tyde på yrkesstolthet og profesjonalitet hos Nor Elektro. Opplevde kvalitet i alle ledd.

- Torleif Dønnestad

montering av ny stikkkontakt i Stavanger

Umiddelbar respons og planlegging. Utførte jobb med sikkerhet og kvalitet.

- Udaya Ghimire

Montering av stikkontakt og lysbryter i Stavanger

Jobben gjort på en god måte til avtalt tid. Godt fornøyd!

- Mischa Kellerhals