Håndverker

Finn elektriker i Tromsø

Få uforpliktende tilbud fra dyktige elektrikere som er anbefalt av andre i Tromsø - helt gratis!

Legg ut jobb

Valg av elektriker i Tromsø

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye det elektriske anlegget i huset ditt er å finne en elektriker med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du har et omfattende prosjekt som skal gjennomføres, eller om du kun skal endre belysningen. Vi hjelper deg med å velge den rette elektrikeren i Tromsø!

Tenk over dette før du velger elektriker

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en elektriker i Tromsø. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en detaljert prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til elektrikeren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og elektrikeren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en elektriker du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler. Videre bør du velge en elektriker som har de rette, formelle kvalifikasjonene, og som kan gi deg dokumentasjon på at arbeidet er utført etter de gjeldende industristandardene.

Finn dyktige elektrikere på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du elektrikeren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige elektrikere i Tromsø

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Elektriker i Tromsø

Kjapt og ryddig levert

- Martin Fjellvang Osima

Skifte termostat bad i Tromsø

Godt fornøyd raskt utført oppdrag

- Jørn-Espen Hansen

Skifte bryter i Tromsø

Hyggelig og pålitelig, og tok jobben raskt!

- Magdalena Fosshaug

Utskifting av termostat i Tromsø

Anbefales de er flinke

- Niclas Nilsen

Skifte stikk på bad i Tromsø

Rask, profesjonell og hyggelig. Anbefales!

- Knut Åserud

Sette utekontakt til varmepumpe og varmekabler til yttergangen i Tromsø

Holdt avtalene. God kommunikasjon og grei pris. Nøye utført arbeid.

- Sara simonsdatter bakke

Montering og elektrisk tilkobling av varmepumpe, evt også kjøp. i Tromsø

Tom Jarle Hansen ved Elflod Hansen har svært ryddig og hyggelig i all kundekontakt. Monteringen var effektiv og nøyaktig slik at resultatet ble svært bra. Jeg visste hele tiden hva jeg hadde å forholde meg til, både resultatet på jobben, prisen og tidsbruken. Han avtalte en grei fastpris forut for arbeidet, uten at det underveis ble uforutsette tillegg i pris (eks borring i mur, osv). Det var også en stor fordel at han kunne gjøre alle sider ved arbeidet, både montering av varmepumpen og den elektriske tilførselen. Jeg verdsetter at det er ryddig å kunne forholde seg til en enkelt person/firma hvis det noensinne skulle være noe. Jeg anbefaler både ham og firmaet på det varmeste!

- Andreas Ekanger

Utvendig belysning 8 stk nye armatur og flytting av to armatur i Tromsø

Fin og grei kommunikasjon og kom til avtalt tid

- Anders Øverli