Snekker

Bygge terrasse i Drammen

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å bygge terrasse i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for terrasse i Drammen

En terrasse er et åpent uteområde som er festet til huset ditt. I motsetning til en balkong eller veranda, er terrassen en forhøyet platting på bakkenivå. Når du skal bygge en terrasse er det viktig å få råd og hjelp fra dyktige fagfolk. Finn håndverkere i Drammen som kan gi deg nettopp dette!

Morgensol eller kveldssol?

En av de viktigste avgjørelsene du må ta når du skal bygge en ny terrasse, er hvor den skal ligge. Noen ønsker å ha muligheten til å nyte morgensolen med en rykende kopp nytrukken kaffe før de drar på jobb, mens andre vil ha muligheten til å spise middag med kveldssolen som varmer etter en lang dag. Bygger du en terrasse som går rundt huset, kan du til og med få med deg begge deler! Videre kan det være en god idé å bygge terrassen i nærheten av kjøkkenet dersom du vet at terrassen kommer til å brukes som en utvidet spisestue, slik at du slipper å gå gjennom hele huset for å hente mat og drikke.

Få også råd av fagfolk til å velge riktige materialer, og velg materialer av god kvalitet. I Norge har vi et tøft klima med både sol og snø, og materialene må kunne tåle både en varm sommer og en kald og våt vinter. Til slutt bør du også tenke over tilbehøret til terrassen, som markiser og parasoller, samt om du vil ha hekker eller gjerder for å unngå nysgjerrige naboer.

Med Mittanbud er det enkelt å finne dyktige håndverkere i Drammen

Det er et hav av håndverkere der ute, og det kan være vanskelig å vite hvem man skal velge. Å bygge en terrasse er et stort og viktig prosjekt, og dyktige fagfolk er helt essensielt. Velger du en håndverker gjennom Mittanbud, kan du være sikker på at du får høy kvalitet til en god pris, da alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss. Få tilsendt uforpliktende pristilbud ved å legge inn informasjon om prosjektet ditt på vår nettside, og velg de håndverkerne i Drammen som du får best inntrykk av. Vanskeligere er det ikke!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å bygge terrasse i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Legge membran terasse i Drammen

Anbefaler firmaet på det høyeste. Veldig pålitelig og grei på pris.

- Arnt-Helge Pedersen

Sette opp terrasse, platting, levegger, trapp og port i Drammen

Godt gjennomført arbeid, høy kvalitet og gode forslag til løsninger underveis. God kommunikasjon og oppfølging. Vi kommer til å bruke Knut på andre jobber senere og kan trygt anbefales videre.

- Are U Olsen

Legging av 12 kvm bruddskifer i Drammen

Er selv tømrermester og svært opptatt av detaljer. Fikk hjelp til legging av skiferplatting som ble utført svært bra. Fornuftig timepris og veldig effektiv, anbefales på det sterkeste.

- Thomas Breian

Terrasse ca 15m2. i Drammen

Kjempeførnøyd med at jeg valgte dette firmaet. Ved senere behov for snekkere ,kommer jeg til å kontakte samme firma.

- malfrida sundan

Støttemur og ny markterrasse/platting. Trapp ved inngangsdør. Trapp i skråning fra platting. i Drammen

Meget godt fornøyd med resultatet. To karer som er nøye og arbeidsvillige. Jobbet jevnt og trutt hele dagen. Pent og flott arbeid som ble gjennomført i forhold til avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.

- Tom Are Olsen

Bygging av platting på eikernveien camping i Drammen

Han var veldig effektiv og veldig flink med jobben han gjorde.Vi var fornøyd når han var ferdig med alt.

- Nina Christine martinsen

Nytt rekkverk til terrasse. i Drammen

Heritage bygg anbefales på det sterkeste. Gjennomførte prosjektet vårt til avtalt tid og pris. Rent og ryddig etter dem etter endt dag. Kan virkelig anbefales.

- Asle Olsen

Bygge 18 m2 platning og to levegger i Drammen

Trivelige dyktige karer med lang erfaring, lett å kommunisere med, og de kom opp med løsninger som gjorde sluttresultatet mye flottere enn du normalt kan forvente. Platning på ca 20 m2 + levegger, uten en synlig skrue. "I vater og vel så det" som Reidar likte å si. Kan trygt anbefales!

- Roar Gaulen