Håndverker

Skifte kledning i Stavanger

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å skifte kledning i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for å skifte kledning i Stavanger

Valg av kledning er like viktig for husets utseende som den overordnede utformingen, designet og konstruksjonen. Kledningen kan avgjøre om huset ditt ser moderne eller tradisjonelt ut, og det reflekterer ofte menneskene som bor der.

Tradisjonell eller moderne stil?

Å skifte kledning på hus er et stort prosjekt og en betydelig investering. Det første du må gjøre er å sette et budsjett som både er realistisk, og som gjør at du får ditt ønskede sluttresultat. Hvert hus har sin unike personlighet, og kledningen reflekterer dette. Den må passe til dine ønsker og din personlige stil, samtidig som den bør harmonere med nabohusene i området rundt.

Dersom du har et eldre hus, kan det være en god idé å velge en kledning som tilbakefører huset til sin originale stil. Dersom du ønsker et mer moderne
hus, kan du selvsagt velge en kledning som vil modernisere huset. Uansett hva du velger må du huske å sjekke med kommunen om du må søke om å skifte kledning, eller om det er andre krav du må følge. Materialvalg er en viktig del av planleggingen, og vi som bor i et land med et tøft klima, trenger materialer som tåler både varme sommerdager og kalde vinterdager. Å investere i kvalitetsmaterialer gjør at du slipper omfattende vedlikehold år etter år - og dermed sparer penger i lengden.

Finn profesjonelle håndverkere i Stavanger med Mittanbud

Det er mye å tenke på når kledningen på huset skal skiftes, og det kan være mye å sette seg inn i. I Stavanger er det mange dyktige og erfarne håndverkere som kan komme med gode råd under planleggingsfasen, og også utføre arbeidet for deg. Det viktigste er å finne noen du kommuniserer godt med, slik at dere begge er sikre på at dere får det sluttresultatet dere ønsker. Legg inn informasjon om prosjektet på Mittanbud, så blir du kontaktet med uforpliktende pristilbud av våre kvalitetssikrede tilbydere.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å skifte kledning i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Ny kledning og isolering i Stavanger

Hvis du får et tilbud fra Refvik, kan du bare slette alle de andre tilbudene. Det arbeid han gjør er helt fantastisk. Svært, svært nøyaktig og profesjonelt. Tipp topp - tommel opp!

- Dag Svihus

Renovere vaskerom og gang i kjeller i Stavanger

Ryddig og hyggelige folk. Veldig på tilbudssiden gjennom hele prosessen. God kommunikasjon. Godt utført arbeid!

- Halvor Gaard

Oppussing, ombygging, isolering, og skifte av vindu og dør i Stavanger

Jeg er meget fornøyd med J.T Totalbygg. Fine prosesser i tilbudsfasen, god rådgiving før og underveis. Raskt og effektiv bygging med meget høyt nivå på håndtverket. De rydder fint etter seg og prisen ble nøyaktig som avtalt. Kan anbefales på det varmeste og jeg kommer til å bruke de igjen!

- Johan Kristian Berntsen

Ny fasade (en vegg) og nye vinduer (4 stk) i Stavanger

Veldig godt fornøyd. Fikk inn tre tilbud, der alle lå i samme prissjiktet. Valgte Askvig Bygg da innehaver gav et veldig godt inntrykk under befaringen. Oppdraget tok litt lenger tid en avtalt, men god kommunikasjon underveis og ikke minst ryddighet veier opp for det. De var også på stedet var eneste dag under helt til de ble ferdige. Kommer til å bruke Askvig Bygg senere også.

- Gunhild Odden

Bygge soverom i Stavanger

Effektivt, prismessig veldig konkurransedyktig, norsktalende, godt stykke arbeid og vi er veldig fornøyd med resultatet. Gjaldt bygging av nytt soverom inkl. sparkling, maling etc.

- Tom Kevin Haaland

* Fortsatt ledig: Drenering, skifte kledning, ny balkong og restaurere vinduer i Stavanger

Bygg og Entreprenør AS har lagt ny drenering på en vegg, lødd ny mur for biloppstillingsplass, Samt lagt ny belegningsstein i innkjørsel mm. Bygg og Entreprenør AS utførte arbeidet meget bra, til avtalt pris, tid og med god kvalitet. Kommunikasjonen underveis var strålende og vi fikk gode og kyndige råd av erfarne fagfolk på veien. Muren som ble lødd er svært godt arbeid og vi har fått flere henvendelser fra naboer og turgåere om hvem som har utført jobben. Våre varmeste anbefalinger!

- Silje Bøe

Bytte kledning + etterisolere enebolig i Stavanger

Han gjort et fantastisk bra stykke arbeid! Vi er svært fornøyde med kvaliteten, leveringstiden, prisen og nøyaktigheten på arbeidet. Han er svært enkel å ha med å gjøre. Fra første stillas ble satt opp til alle smådetaljer var på plass, gikk det mindre enn 2 måneder. Alt i alt en super opplevelse! Han er veldig løsningsorientert og kommer med gode idéer. Det er veldig tydelig at han har mye erfaring og et øye for gode detaljer, og vi er mer fornøyd enn vi visste vi kunne bli! Dersom man velger ham, så får man kvalitet på arbeidet. Punktum. Vi har allerede anbefalt ham til andre jobber, og vil fortsette å anbefale ham videre.

- André Ruså-Lie

Bytte kledning og 2 vinduer i Stavanger

Jeg er utrolig imponert over det flotte arbeidet som er gjort. De er profesjonelle og har ingen problem med og la dem ha tilgang til huset. Jeg kan anbefalle dem på det varmeste. De kommer tilbake om kort tid for mer jobb som skal utføres etter avtale.

- Elisa Maire