Snekker

Lage platting i Bergen

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Bergen

Plattingen er en betydelig investering som krever mye planlegging. Det er viktig å ha bestemt seg for både bruksområde og formål, materiale og design før man setter i gang med byggingen. Ta kontakt med dyktige håndverkere i Bergen dersom du trenger råd underveis.

Materialvalg er essensielt

Når du skal bygge ny platting, er noe av det første du bør gjøre å kartlegge hvilke behov du har. Hva er grunnen til at du vil bygge platting? Er det fordi du ønsker et utekjøkken med en grillplass hvor du kan kose deg om sommeren? Er det kanskje et lekeområde som skal være dedikert til barna? Eller er det rett og slett fordi du vil at eiendommen din skal se penere ut? Uansett hva formålet med ditt nye uteområde er, må du tenke nøye over materialvalget.

Prisen på ny platting varierer avhengig av størrelse og kvaliteten på materialet, og her er det svært store variasjoner. Det er vel ingen hemmelighet at Bergen har mange regndager, og materialet burde derfor være slitesterkt og tåle fuktighet godt over lang tid. Det kan bli dyrt å velge et billig materiale som viser seg å ikke tåle klimaet. Tenk på det som en investering og unngå dyre reparasjoner senere!

Hos Mittanbud finner du dyktige håndverkere i Bergen

Det er mye å tenke på når ny platting skal bygges, og vi anbefaler å ta kontakt med dyktige håndverkere i Bergen for å få hjelp til jobben. De kan bistå både med design, materialvalg og andre praktiske spørsmål. Håndverkere i Bergen har også lang erfaring med det våte og rå klimaet som vi alle kjenner så godt, så du kan være trygg på at de velger materialer som tåler dette. Dermed unngår du ubehagelige overraskelser noen år frem i tid. Legg inn jobben på Mittanbud sin nettside, så får du uforpliktende tilbud fra profesjonelle og erfarne fagfolk.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Reparer lekkasje fra terrasse i Bergen

God kommunikasjon og bra pris

- Gary Ward

Forlenge terrasse i Bergen

Resultatet ble kjempebra. Prisen var også god.

- Tom Rune Solheim

Plenklipping Ytre Morvik 16 i Bergen

Takk for fint utført arbeid! Og god kommunikasjon underveis og god pris! Kan anbefales!

- Kristina Aanesen

Terrasse-rekkverk i Bergen

Utført som avtalt og som forventet. Presist og nøyaktig arbeid. Oppfattet han som relativt erfaren. Riktige verktøy for jobben. Godt fornøyd med resultatet.

- Thomas Simpson

Bygging av treterasse i Bergen

Pen utførelse, høy håndverksmessig kvalitet.

- Rune W Hanssen

Fornye uteplass med skiferheller i Bergen

Dyktig og effektiv. Anbefales!

- Kjetil Bruland

Mark-terrasse i Bergen

Alik stilte på befaring og gav en god presentasjon av sitt firma, og gjorde et godt inntrykk mht kvalitet og pris. Han gav en pris på stedet og den prisen holdt han selv om det alltid blir litt tilpasninger og mindre endringer. Jobben ble fullført uten avbrudd, og vi var veldig godt fornøyd med arbeidet som var gjort. Derfor fikk de også et tilleggs-arbeide med å lage en trapp/gangvei frem til denne terrassen. Også den til fin kvalitet. Kan trygt anbefales.

- Sverre Steinsund

Uteområde. i Bergen

jobben ble gjort effektiv og bra. resultatet er vi virkelig fornøyd med. prisen var upåklagelig. å arbeiderne ryddet opp etter seg. stor fornøyd.

- Jan Tore Rein