Snekker

Lage platting i Drammen

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Drammen

En platting er rett og slett et utegulv som ligger rett på bakken uten kompliserte fundamenter eller bærekonstruksjoner. Men selv uten dette kompliserte forarbeidet, kreves det mye planlegging for å få den perfekte plattingen på plass. Det er mange dyktige håndverkere i Drammen som kan hjelpe deg med dette!

Invester i kvalitetsmaterialer

Bygging av platting har en omtrentlig snittpris på kr. 35,000. Det er mulig å få presset prisen helt ned til halvparten av det, men det vil da sannsynligvis gå på bekostning av kvaliteten på materialene. Det er ikke å anbefale for oss som bor i Norge, hvor plattingen må tåle både sol og varme, regn og ruskevær og snø og is. Det vil lønne seg å investere noen kroner i kvalitetsmaterialer for å unngå ubehagelige og kostbare overraskelser noen få år senere. Heldigvis har håndverkere i Drammen og resten av Norge lang erfaring med å bygge plattinger her i landet, og de vil kunne bistå med å velge det materialet som passer best.

Før håndverkerne kommer, er det viktig at du sørger for at området er tomt for planter og rusk, slik at de kommer i gang raskest mulig. Pass på at de har plass til å parkere kjøretøyene sine, og finn et tørt rom for materialer som trenger å lagres under byggingen.

Finn dyktige håndverkere i Drammen hos Mittanbud

Du som bor i Drammen har et hav av dyktige håndverkere tilgjengelig, både i Drammensområdet, men også fra Oslo. For å finne den håndverkeren som er best for deg og ditt prosjekt, kan du enkelt legge inn informasjon på vår nettside. Deretter blir du kontaktet i løpet av kort tid så vi kan bekrefte informasjonen du har lagt inn, inkludert tidsplanen og selve prosjektbeskrivelsen. Etter dette blir du matchet med de bedriftene som passer best til ditt prosjekt, og du vil motta uforpliktende pristilbud fra disse. Du står selv fritt til å velge hvilken du ønsker å samarbeide med, vel vitende om at alle våre tilbydere er kvalitetssikret for din trygghet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

* Fortsatt ledig: Utvide terrase og ny ytterdør i Drammen

Ryddighet og kvalitet

- Saloume Abbasi

Legge membran terasse i Drammen

Anbefaler firmaet på det høyeste. Veldig pålitelig og grei på pris.

- Arnt-Helge Pedersen

Sette opp terrasse, platting, levegger, trapp og port i Drammen

Godt gjennomført arbeid, høy kvalitet og gode forslag til løsninger underveis. God kommunikasjon og oppfølging. Vi kommer til å bruke Knut på andre jobber senere og kan trygt anbefales videre.

- Are U Olsen

Legging av 12 kvm bruddskifer i Drammen

Er selv tømrermester og svært opptatt av detaljer. Fikk hjelp til legging av skiferplatting som ble utført svært bra. Fornuftig timepris og veldig effektiv, anbefales på det sterkeste.

- Thomas Breian

Terrasse ca 15m2. i Drammen

Kjempeførnøyd med at jeg valgte dette firmaet. Ved senere behov for snekkere ,kommer jeg til å kontakte samme firma.

- malfrida sundan

Støttemur og ny markterrasse/platting. Trapp ved inngangsdør. Trapp i skråning fra platting. i Drammen

Meget godt fornøyd med resultatet. To karer som er nøye og arbeidsvillige. Jobbet jevnt og trutt hele dagen. Pent og flott arbeid som ble gjennomført i forhold til avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.

- Tom Are Olsen

Bygging av platting på eikernveien camping i Drammen

Han var veldig effektiv og veldig flink med jobben han gjorde.Vi var fornøyd når han var ferdig med alt.

- Nina Christine martinsen

Nytt rekkverk til terrasse. i Drammen

Heritage bygg anbefales på det sterkeste. Gjennomførte prosjektet vårt til avtalt tid og pris. Rent og ryddig etter dem etter endt dag. Kan virkelig anbefales.

- Asle Olsen