Snekker

Lage platting i Drammen

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Drammen

En platting er rett og slett et utegulv som ligger rett på bakken uten kompliserte fundamenter eller bærekonstruksjoner. Men selv uten dette kompliserte forarbeidet, kreves det mye planlegging for å få den perfekte plattingen på plass. Det er mange dyktige håndverkere i Drammen som kan hjelpe deg med dette!

Invester i kvalitetsmaterialer

Bygging av platting har en omtrentlig snittpris på kr. 35,000. Det er mulig å få presset prisen helt ned til halvparten av det, men det vil da sannsynligvis gå på bekostning av kvaliteten på materialene. Det er ikke å anbefale for oss som bor i Norge, hvor plattingen må tåle både sol og varme, regn og ruskevær og snø og is. Det vil lønne seg å investere noen kroner i kvalitetsmaterialer for å unngå ubehagelige og kostbare overraskelser noen få år senere. Heldigvis har håndverkere i Drammen og resten av Norge lang erfaring med å bygge plattinger her i landet, og de vil kunne bistå med å velge det materialet som passer best.

Før håndverkerne kommer, er det viktig at du sørger for at området er tomt for planter og rusk, slik at de kommer i gang raskest mulig. Pass på at de har plass til å parkere kjøretøyene sine, og finn et tørt rom for materialer som trenger å lagres under byggingen.

Finn dyktige håndverkere i Drammen hos Mittanbud

Du som bor i Drammen har et hav av dyktige håndverkere tilgjengelig, både i Drammensområdet, men også fra Oslo. For å finne den håndverkeren som er best for deg og ditt prosjekt, kan du enkelt legge inn informasjon på vår nettside. Deretter blir du kontaktet i løpet av kort tid så vi kan bekrefte informasjonen du har lagt inn, inkludert tidsplanen og selve prosjektbeskrivelsen. Etter dette blir du matchet med de bedriftene som passer best til ditt prosjekt, og du vil motta uforpliktende pristilbud fra disse. Du står selv fritt til å velge hvilken du ønsker å samarbeide med, vel vitende om at alle våre tilbydere er kvalitetssikret for din trygghet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Legging av 12 kvm bruddskifer i Drammen

Er selv tømrermester og svært opptatt av detaljer. Fikk hjelp til legging av skiferplatting som ble utført svært bra. Fornuftig timepris og veldig effektiv, anbefales på det sterkeste.

- Thomas Breian

Støttemur og ny markterrasse/platting. Trapp ved inngangsdør. Trapp i skråning fra platting. i Drammen

Meget godt fornøyd med resultatet. To karer som er nøye og arbeidsvillige. Jobbet jevnt og trutt hele dagen. Pent og flott arbeid som ble gjennomført i forhold til avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.

- Tom Are Olsen

Bygging av platting på eikernveien camping i Drammen

Han var veldig effektiv og veldig flink med jobben han gjorde.Vi var fornøyd når han var ferdig med alt.

- Nina Christine martinsen

Nytt rekkverk til terrasse. i Drammen

Heritage bygg anbefales på det sterkeste. Gjennomførte prosjektet vårt til avtalt tid og pris. Rent og ryddig etter dem etter endt dag. Kan virkelig anbefales.

- Asle Olsen

Bygge 18 m2 platning og to levegger i Drammen

Trivelige dyktige karer med lang erfaring, lett å kommunisere med, og de kom opp med løsninger som gjorde sluttresultatet mye flottere enn du normalt kan forvente. Platning på ca 20 m2 + levegger, uten en synlig skrue. "I vater og vel så det" som Reidar likte å si. Kan trygt anbefales!

- Roar Gaulen

Beising av ~60kvm terrasse i Drammen

Oppdraget godt utført iht avtale med god kvalitet. Veldig effektiv og god kommunikasjon før, under og etter oppdraget med rask responstid og løsningsorientert holdning.

- Endre Hennum Oppen

Bygge terrasse ca 35 kvm i Drammen

Særdeles godt utført arbeid! Dyktige håndverkere. Alt utført etter avtale.

- Anette Skarra

Skifte ut planter og jord fra terrasse kassene i Drammen

Jobben ble gjennomført som avtalt. De var nøyaktige og ryddige. Ingen ting å utsette på de som utførte jobben.

- Harald Grelland