Snekker

Lage platting i Stavanger

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Stavanger

Plattingen er en del av det viktige førsteinntrykket folk har av eiendommen din. Det er flere ting du burde tenke nøye gjennom før du går i gang med bygging av ny platting - både årstid, materialvalg og ikke minst valg av håndverker er sentrale elementer.

Når på året burde plattingen bygges?

Plattingen kan bygges i løpet av én sesong, og du burde tenke over når det passer best å få jobben utført. Dersom du bygger den om våren unngår du snø og is, samtidig som du er sikker på å få brukt den til sommeren. Dersom du ønsker å bygge den om sommeren, kan du bruke våren til å planlegge, for deretter å sørge for å få plattingen ferdig før temperaturene synker. Fordeler med å bygge om høsten er at du begrenser skader på landskapet ved å bygge når de fleste plantene har visnet. Om vinteren kan utgravingsprosessen være enklere, takket være den kalde og faste bakken. Mye snø og is kan likevel gjøre det vanskeligere.

Ta kontakt med håndverkere i Stavanger for å finne ut når det er best for deg å legge plattingen, samt diskutere materialvalg, formål og andre viktige spørsmål. En ny platting kan koste alt fra 15 000 kroner til 80 000 kroner avhengig av blant annet størrelse og materialvalg. Snittprisen ligger på omtrent 35 000 kroner.

Hos Mittanbud finner du Stavangers beste håndverkere

Det kan være vanskelig å vite akkurat hvilket materiale du trenger, eller når plattingen skal bygges. Det er mange dyktige håndverkere i Stavanger som kan hjelpe deg med dette, og det er enkelt å finne dem. Legg inn informasjon om prosjektet på Mittanbud sin nettside, så kontakter vi deg i løpet av kort tid for å forsikre oss om at vi har all informasjonen vi trenger. Deretter sender vi ut forespørsler til de håndverkerne som er best kvalifisert for ditt prosjekt, og du mottar uforpliktende pristilbud. Det er opp til deg hvilken bedrift du ønsker å velge, og ved å sjekke evalueringer og skrive kontrakt gjennom tjenesten kan du være trygg på å få en dyktig håndverksbedrift til å gjøre jobben.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Fjerning av terrasse i betong. i Stavanger

God kommunikasjon. Dyktighet i arbeidet som ble utført😊👍🏽

- Ole Stian Bringeland Jåtten

Lage ny platting og nye bed i Stavanger

Arbeidet ble utført raskt og effektivt, og det ser veldig fint ut. Prisen var også veldig bra. Jeg er godt fornøyd!

- Linda Johnsen

Drenering av hus i Stavanger

Har hatt flere entreprenører på befaring for å vurdere oppdraget hos oss med drenering rundt vårt hus fra 1922. Det var Bygg og Entreprenør ved Jan Husebø som ga best inntrykk av mtp profesjonalitet og fagkunnskap. Veldig bra gjennomført arbeid fra A - Å. God kommunikasjon hele veien og hyggelige arbeidsfolk. Har følt meg trygg på prosessen hele veien. Anbefales!

- Thor Oliversen

Ny terasse med gjerde i Stavanger

Handy Service gjorde en super jobb. De bygde terrasse med gjerde og bod. Effektive, pålitelige og god kvalitet. Leverte raskt til avtalt pris med god dialog underveis. Kan trygt anbefales videre.

- Geir Molberg

Tetting av undersiden på terasse 6.5m2 i Stavanger

Jobben ble gjort som avtalt og til avtalt pris. Profesjonelle fra befaring til utførelse av arbeidet. Nøler ikke med å bruke dem igjen!

- bisan el-fseis

* Fortsatt ledig: Glass takk på terrasse i Stavanger

Kvaliteten på jobben var godt med nøyaktig og fin etterbehandling. Utførelsen ble gjort på tiden og kommunikasjonen var god underveis.

- Iryna Rasheva

Bygge bjelkelag i Stavanger

Gjennomførte god befaring. Tok nøye mål og forklarte tydelig hva som skulle gjøres. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. God kvalitet og nøyaktighet på arbeidet som ble utført. Ryddet godt opp, og arbeidet ble fort ferdig.

- Lars Erikson

Lage gjerde og port i Stavanger

Opplevde de som hyggelige og jobben ble gjennomført som avtalt!

- Annelise Nilsen