Snekker

Lage platting i Stavanger

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Stavanger

Plattingen er en del av det viktige førsteinntrykket folk har av eiendommen din. Det er flere ting du burde tenke nøye gjennom før du går i gang med bygging av ny platting - både årstid, materialvalg og ikke minst valg av håndverker er sentrale elementer.

Når på året burde plattingen bygges?

Plattingen kan bygges i løpet av én sesong, og du burde tenke over når det passer best å få jobben utført. Dersom du bygger den om våren unngår du snø og is, samtidig som du er sikker på å få brukt den til sommeren. Dersom du ønsker å bygge den om sommeren, kan du bruke våren til å planlegge, for deretter å sørge for å få plattingen ferdig før temperaturene synker. Fordeler med å bygge om høsten er at du begrenser skader på landskapet ved å bygge når de fleste plantene har visnet. Om vinteren kan utgravingsprosessen være enklere, takket være den kalde og faste bakken. Mye snø og is kan likevel gjøre det vanskeligere.

Ta kontakt med håndverkere i Stavanger for å finne ut når det er best for deg å legge plattingen, samt diskutere materialvalg, formål og andre viktige spørsmål. En ny platting kan koste alt fra 15 000 kroner til 80 000 kroner avhengig av blant annet størrelse og materialvalg. Snittprisen ligger på omtrent 35 000 kroner.

Hos Mittanbud finner du Stavangers beste håndverkere

Det kan være vanskelig å vite akkurat hvilket materiale du trenger, eller når plattingen skal bygges. Det er mange dyktige håndverkere i Stavanger som kan hjelpe deg med dette, og det er enkelt å finne dem. Legg inn informasjon om prosjektet på Mittanbud sin nettside, så kontakter vi deg i løpet av kort tid for å forsikre oss om at vi har all informasjonen vi trenger. Deretter sender vi ut forespørsler til de håndverkerne som er best kvalifisert for ditt prosjekt, og du mottar uforpliktende pristilbud. Det er opp til deg hvilken bedrift du ønsker å velge, og ved å sjekke evalueringer og skrive kontrakt gjennom tjenesten kan du være trygg på å få en dyktig håndverksbedrift til å gjøre jobben.

Slik fungerer Mittanbud

Symbol tallet 1

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Symbol tallet 2

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Symbol tallet 3

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!