Håndverker

Pusse opp kjøkken i Oslo

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Oslo

Et gammelt ordtak i eiendomsbransjen sier at «kjøkken selger boligen». Kjøkkenet er en svært sentral del av hjemmet, og et samlingspunkt for familien. Derfor er ofte kjøkkenet et av de første rommene nye kjøpere ser på. Enten du ønsker å pusse opp kjøkkenet ditt for å øke verdien av boligen din, eller for å realisere dine kulinariske drømmer, må du starte med planlegging og budsjettering.

Still de riktige spørsmålene

Når du har satt et budsjett, er det på tide å velge hvordan budsjettet skal fordeles. Det bør dekke både skap, hvitevarer med installasjon, benkeplater, gulv, belysning, kraner, VVS og det elektriske anlegget. Hva er viktigst for deg? Noen trenger mer lagringsplass, mens andre ønsker å fornye rørsystemet.

Du bør spørre deg selv hva som er svakhetene i ditt nåværende kjøkken? Hva trenger du mer og mindre av? Vil du endre designet? Hva er det viktigste å få fornyet? Dersom du planlegger å selge boligen din, hvilke oppgraderinger vil gi mest mulig verdi til kjøkkenet ditt? Det er viktig å stille seg de riktige spørsmålene, slik at sluttresultatet blir som du ønsker - innenfor rammene av budsjettet ditt.

På Mittanbud finner du dyktige fagfolk

Det er mange yrkesgrupper som er involvert når et kjøkken skal pusses opp. Du trenger elektriker til det elektriske anlegget, rørlegger til å installere rørene, murer til å legge flisene, snekker til å bistå med gulvet, kjøkkenleverandører til å levere hvitevarene du ønsker, og maler til å male vegger og flater. Ofte kan det være lurt å få en totalentreprenør til å ta seg av koordineringen av disse. På Mittanbud finner du både dyktige entreprenører og håndverkere i Oslo, som alle er kvalitetssikret av oss. Bare legg inn informasjon om prosjektet på nettsiden vår, så blir du kontaktet med uforpliktende pristilbud!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!