Elektriker i Oslo

Er du på utkikk etter en dyktig elektriker i Oslo som kan hjelpe deg med elektrisk arbeid? Uansett om du skal bygge hus, oppgradere det elektriske anlegget eller få gjennomført småelektrisk som å montere lamper eller nye stikkontakter, kan du finne flinke elektrikere i Oslo på Mittanbud.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Elektriker i Oslo

Er du på utkikk etter en dyktig elektriker i Oslo som kan hjelpe deg med elektrisk arbeid? Uansett om du skal bygge hus, oppgradere det elektriske anlegget eller få gjennomført småelektrisk som å montere lamper eller nye stikkontakter, kan du finne flinke elektrikere i Oslo på Mittanbud.

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Slik finner du riktig elektriker til ditt prosjekt i Oslo

Du kan gjøre noe småelektrisk arbeid selv, som å fikse lamper og lignende, men det meste elektrisk arbeid skal du bruke en faglært elektriker til.


Det er lurt å være godt forberedt når du skal gjennomføre et bygge- eller oppussingsprosjekt i boligen. Når du skal finne elektriker på Mittanbud anbefaler vi at du skriver en detaljert prosjektbeskrivelse. Da er det enklere for både deg og elektrikeren å skjønne hva som må gjøres, hvor lang tid det vil ta og hvor mye det kommer til å koste.


Husk å skrive kontrakt med bedriften og be om dokumentasjon på at arbeidet er utført etter gjeldende standarder og regler for elektrikerarbeid.

Visste du at...


Alle elektrikere på Mittanbud er DSB*-godkjent? Dette betyr at kvalifikasjonene til våre elektrikere tilfredsstiller kravene i det norske regelverket.

Når du velger elektriker på Mittanbud kan du dermed være sikker på at du får hjelp av en kvalitetssikret håndverker!


*DSB = Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskapHva koster en elektriker?

Hvor mye du må betale for å få hjelp av en elektriker avhenger av hva du skal gjøre, hvilket utstyr som trengs og størrelsen på prosjektet.

Timeprisen for en elektriker ligger som regel mellom 700 og 1100 kroner. I tillegg er det vanlig å betale en oppstartspris for oppdraget.

Prisen inkluderer som regel transport, dokumentasjon på arbeidet som er utført og sluttarbeid. Noen elektrikere tilbyr også fastpris for enkelte oppdrag


Dette kan en elektriker hjelpe deg med:


 • Montere nytt, bytte eller oppgradere sikringsskap
 • Montere, kontrollere eller bytte elektrisk anlegg
 • Installere elbillader
 • Montere eller flytte stikkontakter
 • Installere gulvvarme
 • Ulike serviceoppdrag

Få tilbud fra flere elektrikerbedrifter i Oslo på Mittanbud

Det er mange elektrikere i Oslo, og det kan være vanskelig å finne riktig elektriker. Når du legger ut en jobb på Mittanbud vil du få tilbud fra flere elektrikerbedrifter i ditt område. Vi anbefaler at du inviterer flere bedrifter på befaring. Da får håndverkeren bedre oversikt over arbeidet som skal utføres, og du kan enkelt sammenligne tilbudene og velge det som passer deg best.
Dette bør du tenke på når du skal velge elektriker til ditt prosjekt • Den enkleste måten å finne den rette elektrikeren, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante elektrikerbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Når du skal velge elektrikerfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom elektrikeren sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på elektrikeren sin profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no.


  Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike elektrikerfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med elektrikeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

 • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper håndverkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.
Se elektrikerbedrifter på Mittanbud:
SDS ELEKTRO AS logo
SDS ELEKTRO AS
4.9(286)
Topprangert

Om bedriften

SDS ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, med 4.86 av 5 stjerner fra 286 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med SDS ELEKTRO AS

RETT ELEKTRO AS logo
RETT ELEKTRO AS
Ryensvingen 11, 0680 Oslo
4.8(670)

Om bedriften

RETT ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Moss, Indre Østfold, med 4.79 av 5 stjerner fra 670 oppdragsgivere.

Les erfaringer med RETT ELEKTRO AS

EL Alliansen AS logo
EL Alliansen AS
Nils Hansens vei 2A, 0666 Oslo
4.8(245)
Topprangert

Om bedriften

EL Alliansen AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Bærum, Asker, med 4.84 av 5 stjerner fra 245 oppdragsgivere.

Topprangert

Denne bedriften er topprangert på Mittanbud

Les erfaringer med EL Alliansen AS

STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus logo
STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus
Sandstuveien 70G, 0680 Oslo
4.7(556)

Om bedriften

STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.75 av 5 stjerner fra 556 oppdragsgivere.

Les erfaringer med STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus

OSLO VEST ELEKTRO AS logo
OSLO VEST ELEKTRO AS
Melumveien 67, 0760 Oslo
4.7(447)

Om bedriften

OSLO VEST ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Asker, Bærum, Nordre Follo, med 4.68 av 5 stjerner fra 447 oppdragsgivere.

Les erfaringer med OSLO VEST ELEKTRO AS

Vis flere selskaperSe andre elektrikerjobber i Oslo på Mittanbud:

Jordfeil i sikringsskap

0557OSLO

Har gammelt sikringsskap med jordfeil. Trenger bytte av 10 sikringer i tillegg til bytte av en lys/dimmebryter på soverom. Ønsker omtrentlig prisanslag for dette arbeidet.

Legge opp El til nytt kjøkken

0256OSLO

Vi skal bytte ut kjøkkenet vårt og ønsker i den forbindelse å sikre oss at det elektriske er i orden. Vi har i dag på samme 15A kurs en stikk til kjøleskap, en til oppvaskmaskin, 2 stikk over kjøkkenbenk, 1 stikk inni et overskap og et uttak til lyslist under overskap med stikk. Det er også stikk til en komfyr som trolig går på en egen 20A kurs. Vi skal flytte noen meter på dagens komfyr og vil dermed ha behov for å flytte på stikk fra 20A-kursen. I tillegg skal vi rive halvveggen hvor det i dag står stikk til oppvaskmaskinen. Vi ønsker å være sikre på at vi har nok uttak i henhold til krav, og at dagens anlegg fra 2002 vil tåle belastningen av et nytt kjøkken. Har lagt ved bilder av gammelt kjøkken og tegning av slik nytt kjøkken vil bli.

Montere komfyrvakt

0577OSLO

Vi trenger at det monteres en komfyrvakt på kjøkkenet av en elektriker. Jobben må dokumenteres for å kunne sendes inn til takstingeniør.

Trekke kabel, koblingboks, koble kontakt

0678OSLO

Rommet det gjelder er et lite garderobeskap. Strømkabelen som går inn i rommet kommer rett fra sikringsskapet. Kabelen fra sikringsskapet må kobles sammen med en ny kabel i en koblingsboks. Ny kabel trekkes i rør i en vegg og ned til en stikkontakt, og stikkontakt må kobles opp.

Bytte av lys/lampor på bad og kjøkken

0452OSLO

Vi trenger hjelp med å få bytte/installert ny belysning på badet og under kjøkkenskap. Se vedlagte bilder(kommer ca kl. 11 søndag 21.4). Samme type dvs. ikke noe nytt bygg, kun ertsatte gamle lys/spotter med nye.

Elkontroll

0552OSLO

El-kontroll på 32 kvm leilighet med hems.Se andres evalueringer av elektrikere på Mittanbud:
Elektriker

Veldig effektive og hyggelige😊

April 2024
H

Hanne om BOLIGELEKTRIKEREN AS

Oslo
Montere panelovner (ikke stikkontakt)

Jobben ble gjort hos min leieboer, og jeg har bare hans ord på at det ble gjort bra, men det er mitt inntrykk. Jeg betalte avtalt pris, noe som innebar at det ble satt noen rabatter i fakturaen. Jeg er fornøyd med prisen jeg betalte.

April 2024
S

Sigrun om EL Alliansen AS

Oslo
Eletriker

Hyggelige og dyktige

April 2024
H

Hanne om GULBRANDSEN & OLIMB AS

Oslo
Trenger å få rettet opp i avvik etter el inspeksjon

Hyggelige og flinke folk.

April 2024
A

Anders Nøss om BOLIGELEKTRIKEREN AS

Oslo
Flytte taklampe

Veldig effektivt og godt arbeid. Kom tilbake for å rettet opp feil ved miskommunikasjon angående plassering av lampe. Vil varmt anbefale!

April 2024
F

Fam om GP ELEKTRO AS

Oslo
Elektrisk arbeid leilighet

SDS var ryddig i all kommunikasjon, møtte opp som avtalt og gjorde jobben til fastpris. Veldig fornøyd!

April 2024
G

Gjermund om SDS ELEKTRO AS

Oslo
Montere downlightkasser og downlight

De har satt opp en down light kasse hos meg og satt i lamper, samt malt tak og vegger. Arbeidet er profesjonelt utført på kortete tid enn lovet. De ryddet opp etter seg, var tilgjengelige for spørsmål hele veien og veldig hyggelige. Kan anbefales.

April 2024
T

Trygve om Elektro-liga AS

Oslo
Elektriker arbeider

Har den kunnskapen jeg forventet og gjør en god jobb

April 2024
R

Roger om GULBRANDSEN & OLIMB AS

Oslo
Elbillader

Dyktig elektriker monterte elbillader og taklampe. Proff og hyggelig opplevelse, svært fornøyd.

April 2024
S

Synnøve om Sofienberg Elektro AS

Oslo
Montering av taklamper

Topp

April 2024
E

Erik Wegge om Arkel Oslo AS

Oslo
Ta bort gammelt baderomsspeilskap og montere nytt speilskap

Veldig fornøyd med elektriker Kim som gjorde en god jobb med å sette opp nytt speilskap på badet mitt, tross noen utfordringer.

April 2024
K

Kristin om EL Alliansen AS

Oslo
Montere taklampe

Effektiv, hyggelig og gjorde jobben som avtalt

April 2024
M

Marius om JONBEKK ELEKTRO AS

Oslo
Gulvvarme som sluttet å fungere + Installasjon av Vifte på bad

Väldigt nöjd med alla delar av arbetet. Har använt dem vid flera tillfällen efteråt också.

April 2024
E

Erica om ALNA ELEKTRO AS

Oslo
Etablere utelys - 4 ute punkter og et taklys i garasje

Effektivt i kommunikasjonen.

April 2024
C

Cathrine om BOLIGELEKTRIKEREN AS

Oslo
Fjerne stikkontakter og kabler før oppussing

Veldig hyggelige og profesjonelle folk! Arbeid utført som avtalt. Ble dyrt men elektrikere er jo det 🙃 Ved en anledning fikk jeg melding litt før avtalt tid om at arbeidet måtte utsettes til en annen dag da et arbeid de holdt på med et annet sted ville ta lenger tid enn planlagt.

April 2024
C

Christina Merete om BOLIGELEKTRIKEREN AS

Oslo
Fikse avvik EL-kontroll

Rask og effektivt utført, lett å kommunisere med.

April 2024
B

Bård om Isum Elektro

Oslo
Bytte dimmerbryter og feste stikkontakt

Bra arbeid og kommunikasjon.

April 2024
C

Christian om OSLO VEST ELEKTRO AS

Oslo
Lampe på bad

Var fleksible på tid, Mike var veldig hyggelig og jobben ble gjort fort

April 2024
A

Anna om OSLOVIKEN ELEKTRO AS

Oslo
Bytte lysbryter deksel

Monterte termostat på badet.

April 2024
M

Mehrbod om STORM ELEKTRO AS, Oslo- Akershus

Stavanger
Montere to stk. taklamper

Hyggelige, profesjonelle og effektive. Høy kvalitet på jobben som ble gjort. Anbefales.

April 2024
E

Eivind Rorgemoen om BOLIGELEKTRIKEREN AS

Oslo
Montere utelamper på stolpe

Bra jobb til fin pris. Hyggelige folk

April 2024
P

Petter om Arkel Oslo AS

Oslo
Ny kjøkken - Strøm

Veldig fornøyd!

April 2024
M

Mia om INSTALLATØRENE AS

Oslo
Trenger DSB Godkjent El-Virksomhet på befaring

Effektivt og smidigt! Anbefaler godt :D

April 2024
F

Fredrik om Tandbergs Elektriske AS

Oslo
Henge opp to lamper på bad

Raskt levert, hyggelig elektriker.

April 2024
H

Håkon om OSLOVIKEN ELEKTRO AS

Oslo

Publisert 07. feb. 2023, 11:06

Oppdatert 22. mars 2024, 13:27