Trenger du en elektriker i Trondheim?

Uansett om du trenger nye ledninger, montere stikkontakter, fikse belysning eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget. Legger du ut jobben på Mittanbud, vil dyktige elektrikere i Trondheim og omegn konkurrere om å få jobben gjort!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en elektriker i Trondheim?

Uansett om du trenger nye ledninger, montere stikkontakter, fikse belysning eller utføre annet arbeid på det elektriske anlegget. Legger du ut jobben på Mittanbud, vil dyktige elektrikere i Trondheim og omegn konkurrere om å få jobben gjort!

 • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
 • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
 • Velg det tilbudet som passer deg best
Utvalgte elektrikere som tar oppdrag i Trondheim

74 jobber

EL-EKSPERTEN AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Melhus, Malvik, med 4.7 av 5 stjerner fra 40 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt EL-EKSPERTEN AS her!
V

Vilius

22.5.2024

Bruker denne bedriften til all elektrisk jobb når det trengs og er alltid 100% fornøyd

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

410 jobber

LOVEL AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, med 4.9 av 5 stjerner fra 231 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt LOVEL AS her!
M

Marianne

26.6.2024

Rask, punktlig og flink.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

293 jobber

ELEKTRO SUPPORT AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.9 av 5 stjerner fra 177 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt ELEKTRO SUPPORT AS her!
I

Inger Helene

5.7.2024

Fornøyd !

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

141 jobber

JØLLE & KRISTENSEN AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Orkland, Midtre Gauldal, med 4.9 av 5 stjerner fra 86 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt JØLLE & KRISTENSEN AS her!
E

Eivind

19.2.2024

Helt supert! Neste gang ringer jeg direkte.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

30 jobber

ELEKTROMONTØR AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Frøya, Melhus, med 4.9 av 5 stjerner fra 20 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt ELEKTROMONTØR AS her!
T

Torgeir Omlid

27.6.2024

Effektivt og pent utført arbeid etter avtale.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

28 jobber

Helland Bygg AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.9 av 5 stjerner fra 18 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Helland Bygg AS her!
M

Magnar

1.7.2024

Fint utført arbeid, trivelig karer som var lett å kommunisere med. Jobben ble raskt utført til avtalt pris. Alt var... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

95 jobber

BLÅSMO ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 4.8 av 5 stjerner fra 63 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt BLÅSMO ELEKTRO AS her!
J

Jakob

24.4.2024

Meget profesjonell! Vel utført arbeid til en overkommelig pris!

Be om tilbud fra bedriften

100 jobber

SVEUM & SVEEN ELEKTRO AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Eidsvoll, Kongsvinger, Hamar, med 4.8 av 5 stjerner fra 49 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt SVEUM & SVEEN ELEKTRO AS her!
T

Tore

19.4.2024

Ryddig og god kvalitet til en god pris

Be om tilbud fra bedriften
Vis flere bedrifter


Hva koster en elektriker i Trondheim?


Majoriteten av elektrikeroppdrag på Mittanbud har en timespris mellom kr 800 og 1100 (ink. MVA.)

I tillegg til timesprisen trenger elektriker som regel en servicebil som man betaler for per time den er i bruk, og noen oppdrag har også en oppstartskostnad. Andre oppdrag (f.eks. å skifte en termostat eller utføre en kontroll samt fikse en ødelagt stikkontakt) er ofte også fastpriset.


Totalprisen vil variere basert på jobbens omfang, og også om elektriker anskaffer elektrisk utstyr eller om dette er klart til dem.Hvordan kan du bidra til en jobb du er fornøyd med?


Det er alltid viktig å planlegge godt når du skal pusse opp, bygge nytt eller gjennomføre vedlikehold og mindre oppgraderinger i huset ditt. Når det gjelder elektrisk arbeid, så kan du kun gjøre småelektrisk arbeid selv, som for eksempel å bytte deksel på stikkontakter eller å henge opp lamper. Nesten alt annet trenger du en faglært elektriker til for at forsikringsselskapet skal være fornøyd.Når skal finne en elektriker til å hjelpe deg med elektrisk arbeid er det lurt å skrive en god beskrivelse av arbeidet du vil ha utført. Du trenger ikke nødvendigvis å kartlegge jobben i detalj, men vil du ha spotter i taket hjelper det å fortelle litt om type tak og antall spotter du ønsker. Deretter kan du legge ut jobben og beskrivelsen på Mittanbud.Vi anbefaler at du inviterer bedriften(e) på befaring hvis du ser etter elektriker til et større oppdrag i Trondheim. Da er det enklere for elektrikeren å få oversikt over alt som må gjøres og komme med et nøyaktig prisforslag. Samtidig får du mulighet til å stille spørsmål og få svar. Vær gjerne også litt observant på kommunikasjonen mellom deg og elektriker. Det er viktig at denne er god da det ofte vil være ting som kan komme opp underveis i et større prosjekt som kan gi forsinkelser eller oppleves som frustrerende dersom kommunikasjonen er dårlig.Visste du at...?


Alle elektrikere på Mittanbud er DSB*-godkjent? Dette betyr at kvalifikasjonene til våre elektrikere tilfredsstiller kravene i det norske regelverket.

Når du velger elektriker på Mittanbud kan du dermed være sikker på at du får hjelp av en kvalitetssikret håndverker!


* DSB = Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskapHva kan en elektriker i Trondheim hjelpe til med?

Oppdrag vi ofte ser at blir lagt ut til elektrikere i Trondheim på Mittanbud inkluderer:


 • Montere nytt sikringsskap, samt bytte og oppgradere sikringsskap
 • Montere, kontrollere eller bytte hele eller deler av elektrisk anlegg
 • Installere elbillader
 • Montere eller flytte stikkontakter
 • Installere gulvvarme
 • Installere spotter i tak
 • Sette opp elektrisk utstyr på kjøkken (fra kjøkkenvifte til ovn, platetopp, integrerte hvitevarer og lys)
 • Ulike serviceoppdrag som å fikse ødelagte termostater eller kontrollere det elektriske anlegget
Dette bør du tenke på når du skal velge elektriker:


 • Den enkleste måten å finne den rette elektrikeren, er å innhente flere tilbud og sammenligne dem. Bruk en tjeneste som Mittanbud og legg ut jobben, og svar på tilbudene du liker best.

 • Du bør invitere relevante elektrikerbedrifter på befaring før du godkjenner et tilbud. Snakk med flere bedrifter om mulige løsninger for prosjektet ditt, og ta i mot tips og råd under en befaring.

 • Når du skal velge elektrikerfirma, er det viktig å undersøke tidligere kunders vurderinger av arbeidet bedriften har gjort. Les gjennom elektrikeren sine evalueringer, så får du et godt innblikk i hvordan de jobber og utfører prosjekter. På Mittanbud finner du evalueringer fra tidligere jobber på elektrikeren sin profilside. Du bør også sjekke bedriftens økonomi. Dette kan du finne informasjon om på for eksempel proff.no eller purehelp.no.


  Vi anbefaler også at du alltid skriver en evaluering av håndverkeren etter at jobben er utført. Da hjelper du både bedriften og fremtidige kunder.

 • Alle seriøse håndverkere vil be om å få skrive kontrakt med kunden for prosjektet som skal utføres. Hvis du er usikker på hva en kontrakt skal inneholde, kan du lese mer om det hos for eksempel Forbrukerrådet.

 • Du bør alltid innhente flere tilbud fra ulike elektrikerfirma som du kan sammenligne. Se gjennom tilbudet du har mottatt sammen med elektrikeren, og sjekk at alt du har bedt om og snakket om på befaring er inkludert. Om du legger ut jobben på Mittanbud, kan du få flere tilbud og enkelt sammenligne dem.

 • Du bør alltid betale hvitt når du kjøper håndverkertjenester. Betaler du svart kan du miste garanti og reklamasjonsrett på arbeidet, og om det oppstår problemer kan forsikringsselskapet ditt nekte å betale for eventuelle skader. Husk derfor å skrive kontrakt, betale hvitt og aldri betale på forskudd.
Siste jobber lagt ut i Trondheim til elektrikere

Legge varmefolie 330x280 rom

7091TILLER

Ønsker befaring og prisestimat for å legge varmefolie på rom: 330 x 280 cm rom i kjeller. Laminat på bilder skal fjernes på forhånd (ikke inkl i tilbudet) og nytt legges etter folie er installert av elektriker. Garderobeskap er 40x176 cm er fastmontert på gulv, så antar folie ikke skal ligge installert under her. Dette skal naturlig nok flyttes ut når laminat skal fjernes. Antagelse av hva som inkluderes i tilbud: - Isolasjonsplater - Fuktsperre/PE - Nedfelt temp-sensor/føler i gulv. - Termostat (Zigbee/Wifi-kompatibel. Kan evt ettermonteres/droppes i tilbud) - Dokumentasjon med diagram og motstand i hver folie/koblingsskjema. - Forbehold. - Pris inkl mva Har allerede en 15A Ck (2x2.5mm2) kurs fra lysbryter som jeg antar termostat kan forgrenes mot og ned mot gulv.

Elektrikerarbeid i oppussingsobjekt

7021TRONDHEIM

Kjøkken: Kurs til stekeovn, doble stikk (4stk), flytte kurs for platetopp, trekke om eksisterende kurs til 2,5/16A. Stue: Bytte 4 stikk til jordet, montere 6-veis bak TV, koble til spotskinne, trekke om eksisterende kurs til 2,5/16A. Soverom 1: Bytte dobbelt stikk til jordet, montere et ekstra dobbelt stikk, trekke om eksisterende kurs til 2,5/16A. Soverom 2: Bytte av dobbelt stikk til jordet, montere ekstra 4-veis, trekke om eksisterende kurs til 2,5/16A. Gang: Bytte av dobbelt stikk til jordet, trekke om eksisterende kurs til 2,5/16A.

Legge opp strøm og stikk til stue & kjøkken

7016TRONDHEIM

Jeg har nylig renovert stue og kjøkken og har i den forstand revet ut gamle ledninger og stikkontaker, men ikke hele vegen til/fra sikringsskapet. Jeg trenger en elektriker som kan montere ledninger og stikk-kontakter i stue og til kjøkken (åpent anlegg). Kom gjerne innom på befaring.

Montering lamper

7024TRONDHEIM

Ønsker elektriker til montering av 4 taklamper, i tillegg til en dimmebryter (bytte ut en eksisterende vanlig bryter). Ønsker pris inklusiv moms.

Tilbud på varmekabler bad

7088HEIMDAL

Oppdrag 1. Innstallasjon nye varmekabler på nytt bad ca 5 kvm

El-anlegg på hytte, sol-celle + aggregat med batteripakke/inverter 220 v.

7024TRONDHEIM

Hei. Er på jakt etter en elektriker som har erfaring med installering av moderne solcelle/aggregat mot 220 v-anlegg i gamle hytter, og kan tenke seg noen arbeidsdager i Bymarka i Trondheim etter sommerferien. Jeg har montert solceller på hytta og kjøpt inn pakke med batteri/inverter. Skal kjøpe inn aggregat for lading om vinteren. Ønsker løsning hvor batteri kan lades fra aggregat uten at jeg selv er tilstede. Har vurdert Hyundai 3900W Aggregat m/mobilstyring. Litt usikker på hvor driftsikkert og risikabelt et slikt opplegg med telefonstyring av aggregat vil være. Det er ikke installert noe strømløsning i hytta tidligere. Trenger: Montering av 220 v-anlegg i hytta. Opsjon: Oppkobling av anlegget mellom solcelle/batteri/inverter/aggregat. (kan være jeg gjør deler av denne jobben selv) Her er en beskrivelse av solcelle/batteripakke: 380 Watt PNG Solcellepanel 176x104cm Victron SmartSolar MPPT 100/30 12/24V 24Volt 8,1 kWh Litium batteripakke Brukte bilceller Victron MultiPlus-II 24/3000/70-32 230V Victron BMV-700 Batterimeter Victron Orion-Tr 24/12 15A (180W) DC-DC omformer Victron Smart BatteryProtect 12/24V-65A Sikkerhetsbryter solcellepanel 1000Volt 4-pol 32A Nødvendige kablerSiste evalueringer gitt til elektrikere i Trondheim og omegn
Legge varmekabler bad + bytte av gamle skrusikringer.

Kan anbefales, punktlig, og effektiv. Bra på pris.

Juli 2024
A

Alexander om Fronttech AS

Tiller
Endre plassering av ledning

Veldig fornøyd, kom på kort varsel og var fleksibel. Pent utført.

Juli 2024
M

Mette om Sectech Trøndelag AS

Sjetnemarka
Nye kurser/flytting av stikkontakt (Nytt kjøkken)

Gjorde jobb på både kjøkken og bad. Var veldig grei å holde kontakt med og var fleksibel på oppmøte. I leiligheten kom også elektrikeren med gode forslag til løsninger jeg ikke hadde tenkt på, som gjorde resultatet bedre og billigere. Veldig hyggelig opplevelse, anbefales!

Juli 2024
I

Iver Frengen om Fronttech AS

Trondheim
Sette inn 2 stikkontakter

God kommunikasjon, høffelige og svarte fint på spørsmålene mine. Fikk en fin forklaring på hva han gjorde, og satte stor pris på fleksibiliteten deres! Veldig fornøyd med de.

Juli 2024
I

Ingvild Anita om Fronttech AS

Trondheim
Montering av stikkontakter og strekke kabel

Utført til avtalt tid og pris. Pent arbeid og ryddet opp etter seg!

Juli 2024
Ø

Øyvind om AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

Trondheim
Bytte ut stikkontakter ute og montere utelys

Selv i styrtregn sto elektrikeren på i flere timer og fullførte jobben, veldig fornøyd med resultatet.

Juli 2024
A

Adrian om NIDAROS ELEKTRO AS

Leinstrand
Lamper og stikk kontakter/lysbryter

Bra kommunikasjon, hyggelig montør å godt gjennomført arbeid

Juli 2024
L

Linda om AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

Kattem
Rehabilitering av sikringsskap

Bra fullført rehabilitering av sikringsskapet.

Juli 2024
M

Mengstu om Sectech Trøndelag AS

Tiller
Installere en taklampe og to vegghengte lamper

Strålende fornøyd med utmerket hjelp. Oppleves som svært hjelpsom vedrørende spørsmål om dette prosjektet og andre. Anbefales på det sterkeste.

Juli 2024
A

Alexander Ekreskar om Fronttech AS

Trondheim
Innkjøp og bytte av 5 spotter / downlights utvendig.

Kjapp og spesifikk tilbakemelding på forespørsel. Lett og direkte kommunikasjon. Utførte arbeidet bare få dager etter forespørselen. Effektiv og hyggelig håndverker. Anbefales!

Juli 2024
A

Andreas om ELEKTRO TRØNDELAG AS

Tiller
Sikringsskaps oppdatering

Anbefales. Serviceinnstilt, pålitelig, effektiv, hyggelig og grundig.

Juli 2024
K

Kristian om ELEKTRO TRØNDELAG AS

Trondheim
Koble opp stikk på balkong

Ingenting å klage på

Juli 2024
R

Runar om NIDAROS ELEKTRO AS

Trondheim
Montering av taklamper og takskinne til gardiner

God kommunikasjon, hyggelig og dyktig montør.

Juli 2024
M

Mari om NIDAROS ELEKTRO AS

Trondheim
Flytting og oppsett av ny stikkontakt

Raskt og godt levert!

Juli 2024
J

Jim Eirik om AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

Trondheim
Elektriker på timing😅

Brukte Flow Elektro på montering av elanlegg i kjellerstue, varmefolie og ledstrip. Fikk et godt inntrykk og en god pris på arbeidet. Hadde en svært hyggelig og dyktig elektriker, Andreas, som sammen med Kristian på kommunikasjon i forkant, gjorde denne opplevelsen og handelen meget god. Kan trygt anbefale Flow Elektro til større og mindre jobber.

Juli 2024
E

Eimund Tjostolv om FLOW ELEKTRO MIDT-NORGE AS

Melhus
Skifte sikringsskap

Fornøyd !

Juli 2024
I

Inger Helene om ELEKTRO SUPPORT AS

Trondheim
Montere elbillader

Fikk montert elbil lader. De var veldig raske til å svare og utføre jobben. Hyggelig elektriker som jobbet effektivt. Anbefales.

Juli 2024
M

Magnus om AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

TILLER
Elektriker

Fornøyd!

Juli 2024
A

Aud om NIDAROS ELEKTRO AS

Kattem
Downlights i kjellerstue

Veldig fornøyd! Ble akkurat som vi tenkte. Mottok tilbud raskt etter befaring.

Juli 2024
M

Malika om FLOW ELEKTRO MIDT-NORGE AS

Jakobsli
Legge varmefolie under laminatgulv

Fornøyd med jobben og informasjon underveis

Juli 2024
I

Ingrid om ELEKTRO SUPPORT AS

Tiller
Stikkontakt mangler jordforbindelse

Proft og effektiv

Juli 2024
C

Cecilie om AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

Heimdal
Gulvvarme og termostater

Utført til avtalt tid og pris. Hyggelige og dyktige håndverkere som det var enkelt å kommunisere med.

Juli 2024
E

Eirik Helgetun om AALMO AS AUTORISERT ELEKTROENTREPRENØR

Tiller
Koble opp én markise og to screens

Godt arbeid

Juni 2024
K

Kyrre om Sectech Trøndelag AS

Klæbu
Utendørs stikkontakter og kurs

Effektivt og pent utført arbeid etter avtale.

Juni 2024
T

Torgeir Omlid om ELEKTROMONTØR AS

Trondheim

Publisert 07. feb. 2023, 20:38

Oppdatert 13. mai 2024, 07:51