Skal du bygge drivhus, pergola eller hagestue i Oslo?

Planlegger du å bygge eller pusse opp drivhus, pergola eller hagestue i Oslo finner du hjelp på Mittanbud! Her står flinke håndverkere klar for å hjelpe deg med både planlegging og gjennomføring av prosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge drivhus, pergola eller hagestue i Oslo?

Planlegger du å bygge eller pusse opp drivhus, pergola eller hagestue i Oslo finner du hjelp på Mittanbud! Her står flinke håndverkere klar for å hjelpe deg med både planlegging og gjennomføring av prosjektet ditt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet drivhus, pergola og hagestue i Oslo

Vinterhage med mer

0651OSLO

Prosjektbeskrivelse Sameiet Borggata ønsker å innhente tilbud på et bakgårdsprosjekt med mål om å øke bruken av bakgården og forbedre trivselen blant beboerne. Prosjektet består av flere deler som beskrives nedenfor: 1. Vinterhage/Hagestue Vi planlegger å bygge en vinterhage som kan romme et bord for 15 personer, med peis og et fullt utstyrt kjøkken (inkludert innlagt vann), samt opplegg for kloakk (for ev. senere tilkobling). Vinterhagen skal ha betonggulv med fliser og gulvvarme. Illustrasjonsbilder er vedlagt. 2. Beplantning rundt pergola og vinterhage Vi søker tilbud på beplantning som vil skape en skjermet og trivelig atmosfære rundt pergolaen og vinterhagen. Dette inkluderer utarbeidelse av en planteplan i samarbeid med en landskapsarkitekt. 3. Oppgradering av mur Dette inkluderer pussing og maling av muren mot pergolaen for å forbedre estetikken og øke trivselen for beboerne. 4. Uteplass ved vinterhagen Vi ønsker å etablere en uteplass ved vinterhagen som inkluderer opparbeidelse av grunnen, steinheller og varige hagemøbler. Denne uteplassen vil fungere som en forlengelse av vinterhagen og være et naturlig samlingssted, spesielt om sommeren. 5. Lekeplass Opprettelse av en liten lekeplass for de minste barna (1-4 år) i tilknytning til vinterhagen og uteplassen. Vi ser for oss en naturlekeplass med naturlige materialer som steiner, stokker, grus, sand og tau. 6. Gjerde Gjerde rundt området med lekeplassen og hagestuen for å øke sikkerheten for små barn. 7. Mekkestasjon for sykler Installering av en sykkelservice-stasjon som inkluderer opparbeidelse av grunnen og montering av servicestasjonen med nødvendig utstyr og tilgang til vann. 8. Oase/steinbed Beplantning av en oase/steinbed for å øke trivselen og estetikk i bakgården. 9. Sittegruppe Utplassering av hagebenker i bakgården for å skape flere sitteplasser og invitere til økt bruk og sosial interaksjon. Anbudsinformasjon Vi ønsker å motta et detaljerte tilbud som inkluderer materialer, arbeidskostnader og tidsplan for gjennomføring av de ulike tiltakene. Sameiet ønsker å motta tilbud fra minst tre leverandører for å sikre et konkurransedyktig valg. Kontaktinformasjon For spørsmål eller ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt. Vedlagt finner dere illustrasjonsbilder og landskapsplaner for prosjektet. Budsjett Det er satt av 2 millioner til prosjektet. Sameiet vil velge leverandøren som kan levere mest mulig kvalitet innenfor denne summen. Prosjektet vil være en totalentreprise, og tilbyder må forplikte seg til en fastpris. Tilbyder må stå for eventuelle søknader til offentlige myndigheter (vinterhagen) som er nødvendige for å få gjennomført prosjektet. Tilbyder vil få dekket gebyrer og forhåndsavtalt sum for selve søknaden. Fremgangplan 1. Befaring og nærmere detaljering av prosjektet 2. Stille konkrete krav til resultatet 3. Tilbudsinnlevering 4. Valg av tilbuder 5. Ev. søknadsprosess for bygging av vinterhagen 6. Gjennomføring

Ny uteplass

0756OSLO

Hei, vi skal pusse opp uteplassen vår. Det er legging av fliser (vi skal ikke ha tre), ny pergola (med badstue) og gjøre klart for boblebad. Søknad om fasadeendring på dagens pergola er sendt Oslo Kommune. Er dette type oppdrag som dere tar på dere?