Hus og hage

Stavanger

Bygge platting i Stavanger

En ny platting er en betydelig investering, og en svært synlig del av eiendommen din. Å legge en ny platting krever nøye planlegging, både med tanke på materialvalg og bruksområde. Derfor er det viktig å velge erfarne, profesjonelle og dyktige fagfolk til å utføre jobben. Det finnes mange håndverkere i Stavanger, og du finner dem enkelt med Mittanbud.

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere

Skal du bygge platting eller terrasse i Stavanger?

En godt konstruert terrasse kan være en solid investering som vil vare i mange år. Men det er flere ting du bør tenke nøye gjennom før du går i gang med bygging av ny platting i Stavanger - både værforhold, materialvalg og ikke minst valg av håndverker er sentrale elementer.


Stavanger er kjent for sitt fuktige klima med mye nedbør og høy luftfuktighet. Dette betyr at plattingen din bør være bygget med materialer som tåler fuktighet godt. Sørg også derfor for at plattingen har tilstrekkelig drenering for å håndtere store mengder nedbør. Det er også en kjent sak at særlig kystområdene er svært vindfulle, så det å bygge en platting med solid struktur er vesentlig.


Stavanger er en by med rik kulturarv og vakker arkitekttur. Husk å sjekke om ditt lokale sted har spesifikke krav og retningslinjer når det gjelder utendørs struktur, inkludert plattinger eller balkong.


Nye regler for bygging av platting og terrasse


1. mai 2021 kom det nye regler rundt byggetillatelse av platting og terrasse som innebærer en økt fleksibilitet for huseiere som ønsker å bygge platting eller terrasse.

Se endringen i byggesaksforskriften hos Lovdata her.Hva koster det å bygge platting eller terrasse i Stavanger?

En ny platting kan koste alt fra 15 000 kroner til 80 000 kroner avhengig av blant annet størrelse og materialvalg. Snittprisen ligger på omtrent 35 000 kroner.


Prisen avhenger naturligvis størrelsen på området, men også av materialet. Her er det stor forskjell på kvalitet. Å bygge platting er en investering, og kvalitet er viktig for å unngå betydelige problemer og dyrere reparasjoner i det lange løp. Vi som bor i Norge har et tøft uteklima, og trenger materialer som tåler alle fire sesongene.


Velg materialer som er vedlikeholdsfrie dersom du vil slippe å beise og olje, og som samtidig passer til din personlige stil. I tillegg må du vurdere hva ditt nye uteområde hovedsakelig skal brukes til.Hos Mittanbud finner du Stavangers beste håndverkere

Det kan være vanskelig å vite akkurat hvilket materiale du trenger, eller hvordan plattingen skal bygges. Det er mange dyktige håndverkere i Stavanger som kan hjelpe deg med dette, og det er enkelt å finne dem.


Legg inn informasjon om prosjektet på Mittanbud sin nettside, så kontakter vi deg i løpet av kort tid for å forsikre oss om at vi har all informasjonen vi trenger. Deretter sender vi ut forespørsler til de håndverkerne som er best kvalifisert for ditt prosjekt, og du mottar uforpliktende pristilbud. Det er opp til deg hvilken bedrift du ønsker å velge, og ved å sjekke evalueringer og skrive kontrakt gjennom tjenesten kan du være trygg på å få en dyktig håndverksbedrift til å gjøre jobben.


Se liknende jobber som er lagt ut på Mittanbud i Stavanger

Renovering av hageområde

4034STAVANGER

Ønsker å oppgradere hageområde ved huset. Følgende arbeid ønskes gjort og jeg ønsker prisoverslag på dette arbeidet. 1. Rive ned to trær som ligger i hageområdet 2. Bygge over et enkelt tak på deler av området. 3. Legge fliser over område med gress (ca 50 m2)

Bygge ca. 30 kvm tersasse på bakkenivå

4024STAVANGER

Uforpliktende befaring og pristilbud ønskes på å bygge ca. 30 kmv terrasse på bakkenivå.

Sommer stuen og pergola

4026STAVANGER

Somerstua Beskrivelse Trenger hjelp å bygge opp en sommerstua -innglassing av balkong. Balkong er allerede på plass . Innglassing blir på 3 sida,med plastikkglass oppe.Montering fra grønt fokus. Trenger å bygge opp en pergola på en annen balkong. Adresse Vedeveien 4026 Stavanger

Problemer med drenering på terrasse

4017STAVANGER

Trenger et prisestimat på kostnad på utbedring av drenering under terrasse. Gammelt dreneringssystem som ikke er i bruk lengre, men det lekker vann. Rør under terrasse har dårlig vinkel, så det er dårlig avrenning og drenering.

Fjerne stige og terrasse

4008STAVANGER

fjerne stige, terrasse 3 etg og sikre 2 etg med nye bord. Sentralt Stavanger

Ny platting på lekeplass

4034STAVANGER

Hei, Vi har en gammel lekeplass som visner bort og skulle hatt en oppgradering. Tanken er å skifte platting. Vi er usikker om noe må graves opp/ planeres. Det kan eventuelt diskuteres på befaring. Kom med innspill.Se evalueringer på jobber fra Mittanbud

MARCUS BYGG KAMINSKA

Nov. 2023

Skifte råtten markterrasser på ca 100m2

"Marcus Bygg Kaminska utførte jobben i våres borettslag på en meget tilfredsstillende måte og til en god pris. Han holdt tidene han lovet og han jobbet effektivt og ikke minst var det meget ryddig hver dag han dro hjem. Han gjorde også et meget pent a..."Se mer
L
Lise
Stavanger

Gauken Bygg AS

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bre...

Se mer
Okt. 2023

Fjerne gressunderlaget og ca 50 M2 tre terrasse , tregjerde

"Utførte arbeidet iht avtalt plan, og god kommunikasjon underveis. Vi ble godt fornøyd med resultatet."
B
Bjørn
Stavanger
Gauken Bygg AS

Eymi Bygg AS

4.8 (10)

I Eymi Bygg har vi fokus på kvalitet, ryddige avtaler og fleksibilitet i gjennomføringen. Vi benytter Lean som produksjonsmetodikk, noe som betyr at vi jobber med fokus på kvalitet, smidige prosesser, læring, gjennomføringskraft og god framdrift. Lean handler mye om god prosjektledelse og om å sette kunden i sentrum. God kommunikasjon sikrer smidige byggeprosesser og kostnadseffektive prosjekter, noe vi legger vinn på. Målet er et best mulig resultat til riktig pris. Eymi Bygg er godkjent oppl...

Se mer
Sep. 2023

Bygging av platting på 25 kvadrat

"Profesjonelt priset, bra oppfølging og utført effektivt på avtalt dato."
O
Odd Arne
Stavanger

DPD BEKER BYGG

4.7 (66)

Vi er et byggefirma som setter profesjonalitet ,nøyaktighet og punklighet som vårt væremerke.Vi er erfarne håndverkere.Vi garanterer tjenester av høykvalitet basert på kundens ønsker.Vi tilbyr følgende tjenester:snekkerarbeidmalerarbeid

Sep. 2023

Utetrapp + tetting av bod

"God kvalitet og raskt arbeid."
A
Andrè
Hafrsfjord
DPD BEKER BYGG

BRÅDLAND SERVICE

Vi gjør det meste innen maskinentreprenørarbeid: - Graving - Drenering - Hagearbeid - Steinløing - Forskaling Og mye mer Vi har 7 års erfaring i bransjen, og kan vise til referanser om ønskelig. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!

Sep. 2023

legge beleggningsstein utendørs

"Brådland Service la belegningsstein ved husets inngang. Flott arbeid og god kommunikasjon underveis. Jeg kan anbefale selskapets tjenester. Stein Hogstad"
s
Stein
Stavanger

JAR&GO BYGG SERVICE

Sep. 2023

Rammeverk til terrasse/platting/trapp

"Satte opp terrasse og stor trapp med integrert sittebenk. Veldig enkel og ryddig kommunikasjon og bygget akkurat slik vi hadde tegnet det. Anbefales til andre"
M
Mons
Stavanger

Euro Hage Og Anlegg AS

4.8 (57)

Aug. 2023

Fjerning av hekk, nytt gjerde og platting

"Kom til avtalt tid og utførte arbeidet iht omforent kvalitet. Anbefales!"
O
Ole Wagle
Stavanger
Euro Hage Og Anlegg AS

B J Byggtjenester AS

Aug. 2023

Bygge terrasse

"Arbeid utført veldig fint men tok veldig lang tid til å utføre jobben."
R
Rafi
Hafrsfjord

Mabda Service Bygg AS

Vi ønsker å gi våre kunder den beste faglige expertise,kvalitet og trygghet.Vi utfører total/delvis renovering, tak og fasade, kjeller, oppussing av bad, graving og drenering, sparkling og maling, rehabilitering og restaurering ,hage og uterom ,hus maling.

Aug. 2023

Platting og pergola

"Arbeid godt utført og iht avtale. Avklaringer gjort underveis for å sikre felles forståelse prosjektet. Godt sluttprodukt. Fakturering rydding og iht avtale."
J
Johnny
Stavanger
Mabda Service Bygg AS

Ne.sa. Bygg AS

Ne.sa. Bygg AS er et nyetablert foretak som i hovedsak tar i oppdrag i byggebransjen. Vi har 5 års erfaring fra tidligere byggeprosjekter, i tillegg samarbeider vi på våre prosjekter med andre leverandører. Vi tar alt fra renovering og oppussing til tilbygg og malejobber. Vårt hovedfokus er selvfølgelig at kundene våres blir fornøyde, samtidig jobber vi effektivt for å kunne gi en god løsning med høy kvalitet til våre kunder. Ta gjerne kontakt med oss for dine byggebehov!

Aug. 2023

Bygge terrasse

"Kan absolutt anbefale å bruke Ne.sa Bygg. Kjempebra utført arbeid."
S
Stian
Stavanger
Ne.sa. Bygg AS

Publisert 14. feb. 2023, 10:01

Oppdatert 26. okt. 2023, 12:34

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.