Bygge eller reparere terrasse og platting i Trondheim

Når du skal få bygget eller reparert terrasse og platting i Trondheim, vil du på Mittanbud finne flinke lokale snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Bygge eller reparere terrasse og platting i Trondheim

Når du skal få bygget eller reparert terrasse og platting i Trondheim, vil du på Mittanbud finne flinke lokale snekkere som står klar for å hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Bedrifter som hjelper med platting og terrasse i Trondheim

10 jobber

Bronken Bolig og Eiendom har utført flere jobber fra Mittanbud i Meråker, Stjørdal, Trondheim, med 4.8 av 5 stjerner fra 6 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Bronken Bolig og Eiendom her!
S

Silje

4.11.2023

Raskt tilgjengelig, godt utført arbeid og god pris. Hjelpsom. Anbefales!

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

195 jobber

AM Mur og Betong AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Eigersund, Stavanger, med 5.0 av 5 stjerner fra 113 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt AM Mur og Betong AS her!
J

Jørn Tore

12.7.2024

Suveren kommunikasjon. Oppmøte som avtalt og effektiv utførelse. Strålende oppfølging av trivelige og dyktige folk under hele prosessen og... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

87 jobber

LINAS BYGG SERVICE LINAS MOTUZAS har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Heim, Hitra, med 5.0 av 5 stjerner fra 76 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt LINAS BYGG SERVICE LINAS MOTUZAS her!
M

Monica

2.1.2024

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vi fikk god hjelp til å planlegge utformingen av terrassene.... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

59 jobber

REFSETH MULTISERVICE har utført flere jobber fra Mittanbud i Trondheim, Melhus, Skaun, med 5.0 av 5 stjerner fra 39 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt REFSETH MULTISERVICE her!
B

Bjørn

4.7.2024

Jeg er kjempefornøyd med jobben,vi hadde en god tone hele veien.Han var effektiv å pålitelig. Jeg anbefaler han til andre.

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

82 jobber

JB Montering AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Oslo kommune, Halden, Moss, med 4.9 av 5 stjerner fra 51 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt JB Montering AS her!
A

Andre

24.6.2024

Gjorde jobben kjapt og enkelt!

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

353 jobber

PRO PARKETTSLIPERI AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Vestby, Nordre Follo, Ås, med 4.8 av 5 stjerner fra 217 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt PRO PARKETTSLIPERI AS her!
M

Marianne

17.7.2024

Roberto som var hos oss var ikke bare en veldig hyggelig fyr, men også veldig dyktig! Han slipte vårt... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

Topprangert

250 jobber

Maciej Tomasz Konieczny har utført flere jobber fra Mittanbud i Orkland, Ørland, Tydal, med 4.8 av 5 stjerner fra 172 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt Maciej Tomasz Konieczny her!
E

Elise Fjellheim

4.7.2024

Veldig hyggelig og løsningsorientert maler som gjennomførte oppdraget hos oss. Meget kvalitetsbevisste og effektive. God kommunikasjon fra start til... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften

82 jobber

AK BYGG AS har utført flere jobber fra Mittanbud i Horten, Holmestrand, Tønsberg, med 4.8 av 5 stjerner fra 42 oppdragsgivere. Les erfaringer eller kontakt AK BYGG AS her!
K

Ken

3.4.2024

Veldig effektive og god kvalitet. God kommunikasjon generelt og ga løpende informasjon under selve arbeidet. Skiftet 45m dekkbord inkl.... Vis mer

Be om tilbud fra bedriften
Vis flere bedrifter


Hva skal du bruke plattingen eller terrassen til?


Det er flere elementer som bør tas i betraktning når du skal bygge ny platting eller terrasse. Bruksområdet er naturligvis en av dem: Skal den romme et utekjøkken med en stor spisegruppe? Skal det være en ramme rundt bassenget ditt? Eller kanskje en lekeplass som barna kan bruke på varme sommerdager?


Disse spørsmålene er viktige å stille seg selv før man går videre til valg av materialer og konstruksjon. Materialene burde være tilpasset formålet i tillegg til vær og konstruksjon.Dersom du skal bygge den rundt et badebasseng, er det viktigst at du bruker materialer som tåler vann og fuktighet godt. Om plattingen hovedsakelig skal være en lekeplass for barna, er det kanskje optimalt å velge vedlikeholdsfrie materialer, slik at du slipper å måtte olje og beise midt i sesongen.Dette er ting håndverkerne kan hjelpe deg med å finne ut av, slik at dere sammen finner den løsningen som passer best for deg.Finn en dyktig håndverker i Trondheim gjennom Mittanbud


Gjennom Mittanbud finner du erfarne, profesjonelle og dyktige håndverkere i Trondheim. De har lang erfaring med det relativt milde og fuktige, men også noe ustabile klimaet i byen. Og tidligere oppdragsgivere vil ha evaluert veldig mange av bedriftene og arbeider de har utført, slik at du kan gjøre deg opp egne meninger om hvem som passer best til din jobb.Og det kunne ikke vært enklere - legg inn en beskrivelse av prosjektet ditt, så matcher vi deg opp med bedrifter som tar oppdrag i ditt område. Alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss, og du vil motta tilbud fra de som har ledig kapasitet til å hjelpe akkurat deg.Det neste steget er å gjennomføre befaringer, og å skrive kontrakt med bedriften du velger til å løse ditt prosjekt. I mellomtiden kan du stole på arbeidet blir utført med høy kvalitet og til en god pris - uansett hvilket av tilbudene du aksepterer.


Nylige jobber knyttet til terrasse og platting i Trondheim

Gjerde rundt terrasse/platting

7046TRONDHEIM

Vi ønsker et spile gjerde rundt vår terrasse/platting. Det et to separate terrasser, så ønsker åpent i hver ende av disse. Den ene terrassen er 10,9 m2 og den andre er 38,4 m2. Det er fler i samme borettslag som har samme gjerde.

Innglassing av balkong

7038TRONDHEIM

Vi har en liten balkong der 3,5 sider er mot husvegg. Ønsker å få glasset inn denne og lage gulvet tett (terrassebord på gulv nå).

Renovere balkong

7033TRONDHEIM

Renovere eksisterende balkong. Nytt rekkverk og ny terrasse/nye terrassebord. Ikke utvide eller omkonstruerebalkongen, ønsker å benytte samme areale som eksisterende. Ønsker tett rekkverk i stående spiler.

Membran på garasjetak. Skal bygges terrasse over.

7033TRONDHEIM

Jeg driver å pusser opp en terrasse, og har da behov for å få lagt membran på garasjetaket som denne ligger på. Jeg legger ved noen bilder, men vi kan godt avtale en befaring så vi kan bli finne om hva som må gjøres og hva dere trenger at vi utfører av forberedelser og lignende og om dette kan være et aktuelt prosjekt. Den delen av garasjetaket dette gjelder er på ca 4.8 x 6.6 meter. Jeg har målt fallet ut fra huset til å være rundt 1cm pr meter. Det er en langside på terrassen hvor det er lagt bølgeblikk og en innvendig takrenne, denne ser ut som den har en metallist som er overhengende eksisterende terrasse. (det er de bildene det kanskje er litt vanskelig å se hva ting er på :) Jeg skal også pusse opp denne delen av terrassen, så jeg skal bort med det meste av plank der også)

Skifte vinduer, skifte vindskier og dekkbord ved tak, platting i hage, tak over carport

7054RANHEIM

Hei, Vi har en del ymse som vi ønsker utbedret i huset vårt som er bygd i 1990. Nr1) Skifte 3 vinduer i stue, 2 vinduer ved spisebord. Alle vinduer er i 2 etasje. Ønsker å utvide vinduene ved spisebord til å bli like høye som ved stue. Nr2) Vindskier og dekkbord ved tak. Skiftes på begge sider av tak. Nr3) Utbedre råteskade i tak over carport. Nederste rekke med sponplater som er til carportens tak, har råtnet. Må skifte nederste rekke med sponplater, legge nytt tak (takbelegg?), bytte takrenne og mulig noe av den bærende konstruksjonen må skiftes ut. Vi ønsker også å få skiftet ut gelender/rekkverk på endene av carporten, og vi ønsker å få skiftet ut terrassebord her. Avhengig av pris, så er det også mulig at vi ønsker en pergola montert. Nr4) Rive terasse og platting i hage. Sette opp ny platting som går dypere ut i hagen. Sette opp levegg i forbindelse med dette. Må også sette opp trapp til terassedør. Nr5) Bytte ut 2 vindu i kjellerstue, slik at kjellerstue blir godkjent som soverom. Antar at mål blir tatt på befaring. Vi ønsker at hvert enkelt punkt prises hver for seg, slik at vi kan avgjøre hva vi ønsker å få utbedret.

Bygge ut platting fra eksisterende

7056RANHEIM

Vi ønsker å bygge ut plattingen vår sånn at den går rundt hjørnet på huset. Altså at den blir seende ut som en 90 graders vinkel. Vi har allerede en eksisterende platting som vi tenkte å bygge ut fra. Ca 2,5 x 3,5 meter. Ønsker også blomsterkasse/kasser som bygges på/inntil platt.


Andres erfaringer med bedrifter som har bygget eller reparert platting og terrasse i Trondheim
Tak over terrasse

Effektivt utført etter avtale.

Juli 2024
K

Ketil om Tre&flis Design AS

Tiller
Mark Terrasse

Vi var så heldige å få Logins bygg til å bygge terrasse på ene siden av huset vårt. Artis i Logins bygg har gjort en fantastisk jobb. Terrassen ble helt etter våre ønsker og behov, og akkurat sånn som det ble avtalt på første befaring her. Han jobber raskt, er nøye på at det blir pent og vi er med i hele prosessen. Vi diskuterer løsninger underveis, og får gode råd for å få til et best mulig resultat. Vi har ingen betenkeligheter med å anbefale han til andre, og er svært fornøyd med det ferdige resultatet.

Juli 2024
J

John R om Logins bygg

Heimdal
Rive og bygge ny platting/terrase

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort da vi skulle utvide terrassen vår. God kommunikasjon fra befaring til ferdig arbeid. Dyktige håndtverkere som tok endringer underveis på strak arm. Trivelige folk - anbefales.

Juli 2024
S

Susanne om Horn Bygg AS

Trondheim
Bygging av terrasse og trapp i inngangsparti

Veldig fornøyd med resultatet. Litt dårlig kommunikasjon når jeg ikke var til stede. Kunne tatt en telefon for avklaring på ting som ikke ble rett i stedet for at ting måtte gjøres på nytt. Tok lang tid da det ikke arbeides i regnvær, som er litt vanskelig her i Trøndelag når arbeidet er ute. Men alt i alt ble arbeidet pent utført og han er veldig ærlig. Ble ikke noe billigere allikevel enn de andre tilbudene jeg fikk til slutt, da ting tok mye lengre tid enn det han anslo. Be om fastpris og vær OBS på at det ikke står ca.

Juli 2024
H

Heidi Sundbye om OLAV SOGN

Flatåsen
Diverse småarbeid; mur, snekker, maling

God kommunikasjon, flere småjobber. Noen utført bra, andre dårlig. Burde ha godtatt prisreduksjon. Kommer ikke til å bruke firmaet flere ganger.

Juni 2024
A

Agnar om BK Bygg Bartlomiej Kubik

Trondheim
Bygge platting og gi faglig råd

Vi brukte Mesterlandskap til en jobb som tok litt over 2 uker. Det var profesjonalitet, ryddighet, og en reell opplevelse av yrkesstolthet fra de ansatte fra første befaring til arbeidet var ferdig. Samarbeidet med oss var aktivt og dynamisk, slik at etterhvert som prosjektet tok form fikk vi gode faglige råd om mulige endringer og forbedringer. Resultatet ble langt bedre enn vi kunne forestilt oss! Vil også legge til at tilbudet var det mest oversiktelige jeg har mottatt noensinne, og kontrakten er standardkontrakt fra Standard Norge. Meget ryddig og i hht lovverket med andre ord. Jeg anbefaler de til alle som vil høre, og kommer til å bruke de igjen. Her får du virkelig mye for pengene.

Juni 2024
M

Maria om Mesterlandskap AS

Trondheim
Legge ny platting og ordne mur

Kjapt og bra arbeid, fin dialog underveis og løsniningsorientert hele veien!

Juni 2024
T

Tage Aasprong om EURO MESTER AS

Trondheim
~65 m2 belegningsstein, anlegge hage over dagens oppkjørsel

Veldig effektive og ordentlige! Fikk god oppfølgning hele veien av svært dyktig og tilstedeværende prosjektleder Claudiu. Enkelte detaljer i steinlegging mot ytterkant kunne vært finere, men her var ikke jeg tydelig på hva jeg synes er fint. Er likevel strålende fornøyd! Solid arbeid

Juni 2024
P

Per Arne om TRONDHEIM STEIN AS

Ranheim
Ny platting og gjerder/ levegger

Vi leide inn Truls til bygging av ny platting/terrasse, samt riving av den gamle. Underveis i prosessen kom Truls med gode innspill til forbedringer av gammel tilstøtende bygningsstruktur slik at grunnarbeid og resultat skulle bli best mulig. I tillegg må det nevnes at Truls er trivelig og lett å kommunisere med. Vi er veldig fornøyd med arbeidet Truls har utført, og har allerede anbefalt han til bekjente.

Juni 2024
A

Anna om Truls Wæraas

Trondheim
Legge bjelkelag til platting

Veldig bra på kommunikasjon, punktlighet, ryddighet og pris. Anbefales på det varmeste.

Mai 2024
G

Grethe om REFSETH MULTISERVICE

Trondheim
Sette opp rammeverk til to plattinger

God kommunikasjon underveis og vel gjennomført arbeid. Anbefales 😊

Mai 2024
M

Markus Fjellstad om REFSETH MULTISERVICE

Trondheim
Rive gammel platting, sette opp ny

Vi er kjempefornøyde med jobben Logins gjorde for oss. Pent utført arbeid, effektiv, og veldig lett å kommunisere med. Vi kommer til å bruke Logins igjen dersom vi trenger snekkertjenester👍

Mai 2024
M

Marit om Logins bygg

Tiller
Terrasse

Veldig fornøyd med terrassen han gjorde ferdig. Han skiftet også to planker i et gelender. Fint håndverk og fin pris på begge deler.

Mai 2024
F

Frode om ØYVIND DAHLE

Leinstrand
Terrasse/bodtak skal senkes ca. 5 cm.

Ærlig og kostnadseffektiv snekker. Gjorde jobb med tak, terrasse og rekkverk. Jobben ble gjort med kjempebra kvalitet og på kort tid. God dialog hele veien og gode løsninger.

Mai 2024
R

Robin om EURO MESTER AS

Trondheim
Platting rundt hus

Fikk satt opp en platting i hagen. Godt utført jobb, resultatet ble akkurat som vi ønsket. Lett kommunikasjon. Åpen for innspill/endringer underveis. Vi vil bruke dette firmaet igjen. Anbefales på det varmeste!

April 2024
I

Ingrid om PETER BYGG OG OPPUSSING ROGOSZ

Lillehammer
Støping/grunnarbeid

Dyktig og rask

April 2024
A

André D. om ØVRE DRIFT & VEDLIKEHOLD AS

Tiller
Platting

Ble ikke som forventet. Kunne løst dette bedre selv.

April 2024
R

Rikhard W. om EKO BYGG SERVICE KRZYSZTOF ADAMCZYK

Ranheim
Godkjenning av eksisterende balkongdør

God kommunikasjon og god oppfølging. Samarbeider gjerne med Øyvind igjen.

April 2024
T

Tobias Aandstad om ØYVIND DAHLE

Trondheim
Legge nytt dekke på terrasse

Rask fullføring av oppdraget til avtalt pris. Terassen ser strøken ut.

Mars 2024
T

Thor om A. Østeraas Tømrerservice

Trondheim
Etablering av platting og støpe fundament for drivhus

Truls er en nøktern, stanghaftig håndtverker, som utfører arbeidet på en svært kvalitetsfull og nøye måte. Han er lett å samarbeide med, kommunikasjonen går lett, og avtaler overholdes. Han står på (til tross for vinterkulde), og leverer et fantastisk produkt! Han vekker tillit i sin tilnærming, og passer på at du som kunde får det beste produktet. Han vil jeg ansette igjen, dersom det skulle bli behov! Jeg kan anbefale Truls på det sterkeste!

Jan. 2024
H

Heidi om Truls Wæraas

Trondheim
Bygging av utvendig terasse

Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble gjort. Vi fikk god hjelp til å planlegge utformingen av terrassene. Linas kom med gode løsningsforslag, og utførte et håndverksmessig meget solid arbeid. Han var ryddig, punktlig, med god kommunikasjon underveis. Vi anbefaler Linas bygg service på det sterkeste!

Jan. 2024
M

Monica om LINAS BYGG SERVICE LINAS MOTUZAS

Trondheim
Bygge veranda og frittstående badstue i hage

Full score på alle punkter. Dette er karer som tar jobben sin på alvor. Det har vært en glede å samarbeide med dem. Fleksible, løsningsorienterte, tilgjengelige. Utført arbeid av høy kvalitet, estetisk svært pent. Svært god kommunikasjon hele veien, skriftlig og muntlig. Sjekker at de har fått med seg alle detaljer, og om vi ønsket justeringer underveis. Legger innsats i prisgunstige løsninger, som ikke går ut over kvalitet. 100% ryddighet og profesjonalitet i alle ledd. Kunne ikke vært mer fornøyd.

Nov. 2023
C

Cathrine om Trønder bygg og blikk as

Trondheim
Bygge platting før vinteren

Truls kan anbefales på det sterkeste. Veldig hyggelig fyr, enkel å kommunisere med, og han er opptatt av detaljene i arbeidet sitt. Et eksempel på dette er at han bygget en platting for oss, og der tilbudte han seg å gjenbruke materialer fra den forrige plattingen, som også gjorde prisen litt lavere. I tillegg bygget han ikke bare plattingen på enkleste vis, men la på noen visuelle detaljer som gjorde sluttresultatet veldig flott. Vi er superfornøyd og kan trygt anbefale Truls til snekkerarbeid.

Nov. 2023
H

Håkon om Truls Wæraas

Flatåsen
Inngangstrapp

Godt arbeid 👍

Okt. 2023
P

Petter om REFSETH MULTISERVICE

Jakobsli

Publisert 14. feb. 2023, 09:45

Oppdatert 18. juni 2024, 08:59