Bilverksted i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Kjekt å vite om prosjektet ditt
Er du på utkikk etter et bilverksted? Et bilverksted kan hjelpe deg med det meste som har med kjøretøy å gjøre, enten du trenger EU-kontroll eller å fikse en bulk, fjerne rust eller annen reparasjon av bilen. Du kan også få hjelp til kosmetiske endringer som for eksempel soting av ruter eller foliering av bil. Selv om bilen ikke er skadet eller har mangler, har den likevel behov for vedlikehold med jevne mellomrom. Ved å levere bilen på service på et verksted sørger du for at bilen holder seg i god stand, og du unngår at det oppstår slitasjeskader som fører til en større verkstedsregning senere. Når du skal finne et bilverksted er det først og fremst lurt å finne ut om verkstedet har erfaring i å reparere din type bil. Det kan være en fordel om verkstedet har erfaring med ditt bilmerke, samtidig er det lurt å sjekke verkstedets vurderinger og omdømme. Ved å bruke litt tid på å finne riktig verksted for deg og din bil, kan du være trygg på at bilen din er i gode hender.
Bilverksted i Asker

SDV OSLO AS

SDV Oslo AS er et moderne og profesjonell bilverksted i oslo med tidsriktig utstyr. Våre mekanikere er hele tiden oppdatert med nyere teknologi, for alle bilmerker og har et høyt kompetansenivå. Vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd og komme tilbake til oss hver gang behovet melder seg.Vi er autorisert bilverksted og du kan bestille eu kontroll i oslo med oss online på: https://www.sdvoslobilverksted.no/oslo-eu-kontroll

Des. 2023

VOLVO V70 - Reparasjon

"Prisgunstig! Og opptatt av å levere ihht avtale. Til tross for noen utfordringer som oppstod fikset de opp."
A
Arild José
Nesøya
SDV OSLO AS

AUTOCO BÆRUM AS

Hos Autoco Bærum AS er du alltid velkommen - enten du skal kjøpe ny bil, bruktbil eller ha utført eu-kontroll, reparasjoner eller service på den bilen du har! Autoco Bærum AS er merkeverksted for Citroën i Bærum og holder til i bilbyen på Rud. Autoco Bærum AS er også forhandler for JAC og BYD varebiler. Delelageret vil alltid kunne gi deg kyndig faghjelp med deler og tilbehør til din bil.

Des. 2023

MITSUBISHI MITSUBISHI OUTLANDER - Kilometerservice

"Bra!"
M
Martin Lau
Slemmestad
AUTOCO BÆRUM AS

Lærum Auto AS

Hei.Vi er et bilverksted 01 i Sande i Vestfold og kan tilby deg rimelige servicepriser og høykvalitets arbeid og reservedeler. Ta gjerne kontakt med oss, så løser vi problemer raskt og effektivt.Utfører bare reparasjonsarbeid uten PKK-kontroll og etterkontrollHilsen Lærum Auto As

Nov. 2023

VOLKSWAGEN UP! - Bremser

"Super service, kommunikasjon og pris. Kan varmt anbefale Lærum Auto AS."
C
Cathrine Schrumpf
Asker
Lærum Auto AS

Automania Oppegård AS

Nov. 2023

LEXUS RX400H - Reparasjon

"Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført!"
B
Berte mari
Vettre
Automania Oppegård AS

Auto Kjeller AS

Nov. 2023

TESLA MOTORS Model S - Bremser

"Strømlinjeformet service med henting og bringing. Hyggelig og meget rask service, og fiksing av tilleggsarbeider, også dette til lav pris."
h
Henning
Geilo

Auto RS AS

Vi driver vårt eget Mekonomen Bilverksted som kan bistå med det meste innen Service, Reperasjoner, EU-kontroll og mye mer! Vi er også et godkjent elbil-verksted, som gjør at vi i tillegg til service kan utføre reperasjoner på din elbil! Gjerne ta kontakt på verksted@autors.no eller ring 32 11 50 00 for å avtale time. Velkommen til oss!

Okt. 2023

FORD Fiesta - Kilometerservice

"Jobben ble gjort etter avtale. De hadde det beste tilbudet på servicen."
A
Ann Helen
Spikkestad
Auto RS AS

HOVELSEN BIL & LAKK

Har 30 års erfaring innen bilfaget og har dokumentasjon samt fagbrev. Kvalitet er en selvfølge.

Okt. 2023

TOYOTA LAND CRUISER - Lakkering

"Strålende fornøyd, profesjonell hele veien, tok initiativ i forhold til ting som dukker opp underveis. Informerer og gir anbefalinger, kan ikke rost ham nok."
O
Olafur
Bødalen
HOVELSEN BIL & LAKK

Easy Repair Bostrøm

EasyRepair er ett frittståend billakkeringsverksted. Driver med Smart Repair og vanlig lakkering. Våre kunder er private,bedrifter,bilforhandlere,håndtverkere og forsikringsselskaper. 39 års erfaring,og 2 lakkerere med fagbrev.

Sep. 2023

VOLVO XC60 T8 Twin Engine - Lakkering

"Egentlig er jeg fornøyd med alt. Arbeidet var så vidt jeg kan se, gjort på en bra måte. Prisen var ålreit og jeg er også fornøyd med kommunikasjon, både i forkant og i etterkant av reparasjonen."
A
Ajdin
Vettre
Easy Repair Bostrøm

PRIMA BILSERVICE AS

4.8 (542)

Sep. 2023

HONDA CR-V - Bremser

"De kunne ta inn bilen min raskt, ferdig på dagen. Skaffet del hurtig. God kommunikasjon underveis, hyggelige."
A
André
Oslo
PRIMA BILSERVICE AS
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

VOLKSWAGEN ID.3 - Penselflekking av riper på frontfanger og panser

3474ÅROS

Jeg er i ferd med å levere tilbake leasingbilen min og har etter en pre-taksering fått beskjed om at det er noen steinsprut-riper på frontfangeren og panseret. Disse ripene ser ut til å kunne rettes ut med penselflekking. Jeg har dessverre ikke tid til å gjøre dette selv, så jeg søker en pålitelig og dyktig fagperson som kan ta seg av jobben. Vennligst se vedlagte bilder for en bedre forståelse av skadens omfang. Jeg er interessert i å motta et prisestimat for denne tjenesten. Hvis prisen er rimelig, kan vi raskt komme til enighet.

JAGUAR XJ6 - Lakkering

1396BILLINGSTAD

Hellakkering i original farge.

VOLKSWAGEN PASSAT - Bilelektrisk

1387ASKER

Vebastoen i bilen ser ikke ut til å fungere og det blir heller ikke varmt inne i bilen. Mulig at termostaten må byttes?

MINI COOPER - Annet (Bil)

1389HEGGEDAL

Skifte kupévifte

BMW X1 XDRIVE18D - Understellsbehandling / Antirustbehandling

1383ASKER

Hei. Jeg trenger å bytte støtdemperen og lager foran til venstre, fjær bak til høyre, sveise nytt flexirør, bytte travers bak. Jeg har alle delene mangler bare bulter til travers. Gi meg gjerne tilbud om du kan fikse alle delene eller bare noen av de. Mvh Barrak

JAGUAR JAGUAR I-PACE - EU-Kontroll

3475SÆTRE

EU kontroll ønskes utført, område Asker/Bærum