Finn tilbyder av containerutleie i Ålesund

Skal du leie en container? Få tilbud fra flere bedrifter som tilbyr containerutleie i Ålesund på Mittanbud. Legg ut jobben og la bedriftene konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finn tilbyder av containerutleie i Ålesund

Skal du leie en container? Få tilbud fra flere bedrifter som tilbyr containerutleie i Ålesund på Mittanbud. Legg ut jobben og la bedriftene konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber innen containerutleie i Ålesund

Bort kjøring av treverk i ÅLESUND

6022ÅLESUND

Vi pusser opp vår leilighet i 1 etasje og vi vil kaste bort alt tre verk , også kun rein treverk . har du stor bil eller en kontainer da det bare å ta kontakt så snart .

Flytting av eiendeler, fra Emblem til Breivika i Ålesund

6013ÅLESUND

Vi har ordnet oss med lagring av eiendeler i container i Brevika i Ålesund, vi behøver hjelp til å bære ut og brnge til Brevika, samt nedvask av hele huset, samt rydding av garasje, huset er på 2 etasjer og rundt 160 kvm, samt en garasje på ca 50 kvm, plus noe på loft, fast pris ønskes. NB! ønsker også leie av søppel container fra ca 15 April til slutten av Mai 2013, skal være ut før 1 Juni 2013

Vi tenger en container

6019ÅLESUND

Vi skal rive ett baderom. Vi skal kaste diverse ting. Fliser, toalett, gipsplater, kjøkkeninnredning, treverk, rørdeler osv. Så vi trenger en container som vi kan kaste alt i, eller nesten alt. Vi skal rive bad nr 2 når det første baderomet er ferdig så da må vi leie en container når vi begynner på det 2 badet også. Vi trenger den første containeren ca i uke 10. Dette må avtales nærmere. Vi kan få pris per container, eller begge til forskjellige leie tidspunt. Vi vil vite om prisen er pr full container, pr. kg eller om det er en pris pr. dag/uke Mvh Daniel

Containerleie ifm rehabilitering av hus

6017ÅLESUND

Vi skal bygge nytt tak og skal rive det gamle samt noe innvendig på loftet Ønsker pristilbud på containerleie : Hentekostnad per gang. Dags/ukeleie pr container, Enhetspris dere beregner for levering av restavfall hhv trevirke Adressen er Strandavegen 36 - Hatlane Ålesund.