Finn tilbyder av containerutleie i Moss

Skal du leie en container? Få tilbud fra flere bedrifter som tilbyr containerutleie i Moss på Mittanbud. Legg ut jobben og la bedriftene konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Finn tilbyder av containerutleie i Moss

Skal du leie en container? Få tilbud fra flere bedrifter som tilbyr containerutleie i Moss på Mittanbud. Legg ut jobben og la bedriftene konkurrere om ditt oppdrag!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber innen containerutleie i Moss

2 stk 10m3 containere for hageavfall en helg

1525MOSS

Fra fredag morgen 11.8. til mandag morgen 14.8. - ønsker vi å leie inn 2 stk 10m3 containere for hageavfall. Kan også settes ut onsdag eller torsdag såfremt dette ikke påvirker prisen. Containerne skal plasseres ut og hentes og skal inkludere avfallshåntering av kun hageavfall. Kan være et alternativ å ha 1 stk 20m3 container, men det er trolig vanskelig å få plassert den ut da det er ganske smalt i veien her. Forutsetter at vi samme helg får leid en lift - legger ut eget anbud på det.

* Fortsatt ledig: Lagercontainer ønskes leid

1539MOSS

Lagercontainer ca 6 måneder. Størrelse 10’ eller noe større. Levert Gautefall i Nissedal kommune

Container til hageavfall

1525MOSS

Hei, vi ønsker en container til hageavfall på ca 10m3 åpen som blir stående i 2-4 dager og deretter avhentes. Det er mulig vi har så mye avfall at dette må gjentas en gang - dvs to perioder. Ønsker fastpris ikke kg-pris. Vi forventer selvsagt at avfallet blir håndtert på korrekt vis og ikke dumpet i naturen eller på feil type fyllplass. Det er enkelt å plassere og hente containeren på vår tomt

Container til blandet trevirke

1534MOSS

Hei! Har behov for en 10m3 container til blandet trevirke fra og med fredag 28.02 ETTER kl 13, og i en uke.

90 m

1526MOSS

kaster søppel

Løfte ut felles skrot av 3 blokker i ett borettslag, Loft og Kjelleroppgang!

1532MOSS

Hei! Er på utkikk etter pris på å kaste ut skrot fra fellesarealer i ett borettslag. Dette gjelder 3 blokker! Hvor 1 blokk består av 4 oppgaver, det vil si utrydding av totalt 12 loftrom og 3 større felles kjellere. Vil gjerne ha ett uforpliktet tilbud på dette. Enten med leie av container + arb med nedløfting å kasting. ELLER evt. bare utføre løft, så kan vi leie container utenom.