EU-Kontroll i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
EU-Kontroll i Asker

AUTOCO BÆRUM AS

Hos Autoco Bærum AS er du alltid velkommen - enten du skal kjøpe ny bil, bruktbil eller ha utført eu-kontroll, reparasjoner eller service på den bilen du har! Autoco Bærum AS er merkeverksted for Citroën i Bærum og holder til i bilbyen på Rud. Autoco Bærum AS er også forhandler for JAC og BYD varebiler. Delelageret vil alltid kunne gi deg kyndig faghjelp med deler og tilbehør til din bil.

Sep. 2023

TOYOTA RAV4 - EU-Kontroll

"Praktisk inn- og utlevering, jobben gjennomført som avtalt. Her var alt på stell."
O
Ole Øyvind
Asker
AUTOCO BÆRUM AS

DEKKMANN AS AVD DRAMMEN 5254

4.6 (103)

Dekkmann er per i dag i full drift.Rundt påsketider forventer vi stor pågang i forbindelse med skifte til sommerdekk.Dette innebærer i praksis ofte mange personer i butikk samtidig.Vurder om du kan bytte på en eller flere biler i din hustand, allerede nå.Bestill time her.Vi gjør forebyggende tiltak som ekstrarengjøring og desinfisering i butikk, og av biler som går ut av våre verksteder.Tusen takk for tålmodigheten,vi skal gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger som normalt.Bestill time o...

Se mer
Nov. 2022

Audi - A3 Sportback e-tron - EU-Kontroll

"Veldig fornøyd, flinke og trivelige folk🤩"
G
Gaute
Asker
DEKKMANN AS AVD DRAMMEN 5254

SKOGER BILSENTER AS

Mekonomen Bilverksted kan reparere i prinsipp alle bilmerker, nye som gamle, og i våre verksteder jobber noen av landets beste mekanikere og teknikere. Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier. Ta første steg mot et enklere Billiv  Besøk ditt nærmeste Mekonomen Bilverksted.

Mars 2021

Toyota 2015 - AURIS - Kilometerservice

"Kjempe positiv opplevelse. Udførte avtalt arbeid til avtalt pris."
S
Stine Lykke
Hyggen
SKOGER BILSENTER AS

HAUGER BIL AS

Vi er et bilverksted med lang erfaring. Vi er serviceinnstilt, og leverer kvalitetsarbeid til fornuftige priser. Dette har vi gjort siden oppstart 10 år siden, og vil fortsette med i fremtiden.

Juni 2020

Volkswagen 2006 - TOURAN - Reparasjon

"Veldig fornøyd!"
Ø
Ørjan
Oslo
HAUGER BIL AS

OPPSAL BILSERVICE & OSLO BILELEKTRISKE AS

Verkstedet har åpent selv med Korona Virus så står vi på alle mann. Test vår nyeste rense maskin fra Canada her utfører vi COVID-19 rens kr 375,- med moms. Den tar alt fra Sopp, Virus Bakterier 99,99 % Vi har i dag utført mange biler til nå 6639 biler med topp resultat og det tar bort Effektiv mot sopp, virus og bakterier i bilen. Inntil videre holder vi åpent for service, reparasjoner og pålagt EU-kontroll. Vi forholder oss selvfølgelig til pålegg fra myndighetene, og beskytter både oss og bil...

Se mer
Aug. 2020

Volkswagen 2008 - GOLF - EU-Kontroll

"Veldig høy pris på etter kontrol"
S
Sam
Asker
OPPSAL BILSERVICE & OSLO BILELEKTRISKE AS

STRØMSØ BILVERKSTED AS

Mai 2020

Mitsubishi 2014 - OUTLANDER - Annet

"Gjorde en god service :)"
R
Remy
Hyggen
STRØMSØ BILVERKSTED AS

KOMPLETT BILSERVICE AS

Ditt lokale bilverksted i ditt nærområde, på Åssiden i Drammen. Vi er et offentlig godkjent bilverksted. Våre medarbeidere har over 20 års erfaring i fra bransjen. Vi har høy fokus på god service i tillegg til det tekniske og faglige. Det du som kunde vil oppleve oss som er at vi er imøtekommende, informative og følger deg opp personlig under hele verkstedbesøket. Som din komplette leverandør innen bilservice kan vi tilby:- Verksted for alle bilmerker- Service, vedlikehold og reparasjoner- EU...

Se mer
Jan. 2020

Peugeot 2012 - 5008 - EU-Kontroll

"Trengte EU kontroll og en årlig service. Jeg hadde ikke oversikt over hva som var gjort på tidligere service så de ringte rundt til der jeg hadde tatt service tidligere for å finne ut av hva som måtte gjøres. Hadde avtalt pris på forhånd, men da de f..."Se mer
J
Jan Audun
Røyken
KOMPLETT BILSERVICE AS

BÆRUM BILSERVICE OG BILLAKERING AS

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets. Som bileier står du fritt til å selv velge bilverksted. På vårt verksted beholder du garantien samtidig som det er penger å spare. Hvorfor kaste bort tid eller penger på noe annet?? Ta kontakt for et pristilbud eller timebestilling.

Nov. 2019

El-bil 2015 - Bmw I3 - EU-Kontroll

"Det ble noen problemer underveis men de ryddet opp i det på en veldig god måte, så jeg er godt fornøyd og kan anbefale dem til andre."
P
Pål
Asker
BÆRUM BILSERVICE OG BILLAKERING AS

STAR AUTO AS

Hvis bilen din har garanti, vil den fortsatt gjelde etter et besøk hos oss. Det er fordi vi alltid utfører service og reparasjoner i henhold til produsentenes instruksjoner - og at vi bare bruker reservedeler i henhold til foreskrevet kvalitet. Enten du er ute etter reparasjon eller service, kan du føle deg trygg ved å levere bilen til oss. MECA-stempel i serviceboken forteller at du tar godt vare på bilen din.Kom gjerne innom for en hyggelig bilprat!

Sep. 2019

Bmw 2011 - X3 XDRIVE20D - EU-Kontroll

"bra jobbe ....................."
S
Sam
Asker
STAR AUTO AS
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

JAGUAR JAGUAR I-PACE - EU-Kontroll

3475SÆTRE

EU kontroll ønskes utført, område Asker/Bærum

VOLKSWAGEN PASSAT - EU-Kontroll

1388BORGEN

Jeg vil få tilbud på EU-kontroll i Asker-Bærum-Lier.

VOLKSWAGEN TOURAN - EU-Kontroll

1396BILLINGSTAD

Ønsker pris tilbud på Eu kontroll. Asker og Bærum.

PEUGEOT 3008 - EU-Kontroll

1383ASKER

EU.

MITSUBISHI Mitsubishi Outlander - EU-Kontroll

1383ASKER

I wanted to fix hand brake and rear brake of my car. During EU contorl we found below issues. Below are details. Please let me know the charges. MITSIBUSHI OUTLANDER PHEV MODEL 2015 ------------------------------------------ Periodisk kjøretøy kontroll utført Arbeid, rep skift av begge bremse caliper bak CAL345030 CALIPER CAL345030P PANT CAL345031 CALIPER CAL345031P PANT Etterkontroll Periodisk kjøretøy kontroll Verkstedmateriell

AUDI A5 Sportback - EU-Kontroll

1384ASKER

Heisann, trenger EU kontroll og oljeskift, holder til Asker sentrum ,