EU-Kontroll i Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
EU-Kontroll i Skien

EIDANGER AUTO AS

Vi tilfredsstiller de strengeste kravene for et autorisert verksted, det forplikter oss til å sette høye krav til våre medarbeidere med jevnlige tekniske kurs for oppdatering innen bil faget. Her er noen av tjenestene vi utfører: - EU-kontroll - Service og reparasjoner etter bilprodusentens retningslinjer - Originaldeler eller deler av tilsvarende kvalitet - Kontroll, skifte og reparasjon slitedeler: eksos, clutch, brems, forstilling, støtdempere, startere, dynamoer, startbatterier - Feilsøki...

Se mer
Mars 2023

Honda - JAZZ - EU-Kontroll

"Pålitelige"
M
Marit
Skien
EIDANGER AUTO AS

SKIEN BILSKADE & VERKSTED AS

Skien Bilskade & Verksted, vi er fire mekanikere og en biloppretter. Alle ansatte har fagbrev og god ekspertise innen for yrket sitt. Skien Bilskade & Verksted er med i Automester-kjeden. AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge. Vår kjede er en av de ledende innenfor verkstedtjenester i Norge, og utfører alt av service- og reparasjoner for din bil. Kjeden er eid av Hellanor AS. Våre verksteder benytter deler med origin...

Se mer
April 2022

Mazda - CX-5 - EU-Kontroll

"Kan anbefale dette stedet. Utrolig bra service. Fikk låne bil mens min stod på verksted. Jeg er veldig fornøyd.👍🙂"
T
Tone
Skien
SKIEN BILSKADE & VERKSTED AS

STAR BILSKADE AS

Star Bil ble etablert i 1991 og har vokst til en solid bedrift med 25 ansatte fordelt på bilverkstedet, lakk og karosseri avdeling, administrasjon og kundemottak. Vi bygde nytt flott bygg på Rødmyr industriområde og flyttet inn 2.1.2006.I januar 2019 ble Autostrada deleier i selskapet. Star Bilskade er dermed et merkeverksted for både Autostrada og Star Bil sine merker.

Jan. 2022

- - EU-Kontroll

"Alt helt perfekt. God kommunikasjon. Raskt arbeid. Kommer gjerne tilbake igjen :)"
G
Geir Nordbø
Skien
STAR BILSKADE AS

AUTOBUDGET SERVICE AS

4.0 (5)

Vi holder til sentralt plassert på Kjørbekk. Vi utfører EU kontroll, service og reparasjoner på alle merker. Grunnprinsippene er de samme på verkstedet som i bilbutikken. Trygt. Forutsigbart. Lønnsomt.

Des. 2021

Peugeot 2009 - 807 - EU-Kontroll

"Bra jobba litt dyr"
M
Mustafa
Skien
AUTOBUDGET SERVICE AS
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

MERCEDES-BENZ 230 E - EU-Kontroll

3747SKIEN

Nærmere seg tid for EU kontroll, hva er den beste tilbud på EU kontroll har dere.

FORD-CNG-TECHNIK Focus Electric - EU-Kontroll

3721SKIEN

EU kontroll

SKODA FABIA - EU-Kontroll

3717SKIEN

Eu kontroll

CITROEN C-ZERO - EU-Kontroll

3736SKIEN

Trenger du kontroll på c zero. Skal selges, ligger ute på finn allerede.

BMW I i3 - EU-Kontroll

3735SKIEN

Trenger EU-kontroll.

BMW I i3 - EU-Kontroll

3711SKIEN

Eu kontroll