Godstransport i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Godstransport i Moss

CARANDA RENHOLD SERVICE

We will never work again with mittanbud. More than 60% av the jobs here are just spam. Simple waste of money. They will never improve and never make any changes. Stay away people, it's only social dumping here!

Aug. 2020

Godstransport - Fra 1516 Moss til 4900 Tvedestrand - Så snart som mulig

"Jobben ble utført til en bra pris. Avtalt tid for henting sklei ut og misforståelser for leveringstidspunkt. Men helthetlig fornøyd med utført oppdrag."
Ø
Ørnulf
Moss
CARANDA RENHOLD SERVICE

WEST FLYTTEBYRÅ AS

Trenger du et effektivt flyttebyrå, med en hurtig løsning. Da befinner du deg på riktig sted. Det å flytte, pakke, vaske, ommøblere, tenke, gjøre alt fort og effektivt er ikke alltid like lett?for de fleste vanlige menneskene. Å flytte krever mye energi og vi fleste har en gang befunnet oss i en situasjon der vi skulle ønske det var noen som kunne gi et tips eller komme med en løsning. Det er her vårt firma kommer med en hjelpende hånd. Vårt søsterselskap, West Logistikk AS, hjelper deg med "sm...

Se mer
April 2020

Godstransport - Fra 1560 Larkollen til 4560 Vanse - Etter 14.04.2020

"Holder det dem lover."
B
Bjørn
Larkollen
WEST FLYTTEBYRÅ AS

OS FLYTT OG FRAKT SVEIN OVE RØRVIK

4.9 (118)

Nov. 2018

Godstransport - Fra 1524 Moss til 8007 Bodø - Så snart som mulig

"Fikk hjelp til flytting av dødsbo fra Østlandet til Bodø. Følte meg i trygge hender da jeg overlot dødsboet til Svein Ove Rørvik. Dødsboet kom fram neste dag. Vel utført. Kan absolutt anbefale Os flytt og frakt med Svein Ove Rørvik."
M
Marianne
Moss
OS FLYTT OG FRAKT SVEIN OVE RØRVIK

HEMNES TRANSPORT

Sep. 2018

Transport av flyttelass til hytte i Hemsedal

"Oppdrag og arbeid utført på beste måte. God og hyggelig kommunikasjon under hele prosessen. Alle avtaler fulgt presist opp. presist fremmøte og levering. Anbefaler firma Hemnes Transport og Halvar Hemnes. Bruker han gjenre igjen. Anbefales til alle."
H
Helge
Larkollen
HEMNES TRANSPORT

ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås Eiendomsservice er en etablert bedrift fra Ås i Follo. Renhold, vaktmestertjenester, rydding og flytte-løsninger for Ås, Ski, Kolbotn, Oppegård, Nesodden og hele Akershus, Oslo og Østfold. Vi har over femten års erfaring, fagbrev i overflateteknikk og er offentlig godkjent for rengjøring av Arbeidstilsynet. Vi har lang erfaring i daglig renhold av kontorer, sykehus, barnhager, skoler og butikker, flyttevask, vindusvask, byggrenhold, hovedrengjøring og gulvbehandling. Vi skal være såpass ærli...

Se mer
Aug. 2018

Flyttelass

"Superfornøyd!"
I
Inger-Marie
Moss
ÅS EIENDOMSSERVICE AS

BÅT & MASKINTRANSPORT AS

Båt & Maskintransport AS har lang erfaring fra bransjen og vår styrke er transport av båter, anleggsutstyr, biler, lastebiler, bobiler, mm.Vi utfører alt innen transport og har mange gode samarbeidspartnere i hele landet.I 2019 transporterte vi mer enn 500 båter i hele Norge og Utlandet så vi klarer å kombinere på de fleste steder til konkurransedyktige priser.Vi transporterer for mange båtforhandlere og derfor tilbyr vi konkurransedyktige priser på transport over hele landet og utenlands.Er ikk...

Se mer
Juni 2018

Båttransport

"Bra utført og bra dialog"
F
Freddy Ingar
Moss
BÅT & MASKINTRANSPORT AS

Selje Transport AS

Vi holder til på Kløfta midt mellom Gardermoen og Oslo. Med mer enn 35 års erfaring fra transportbransjen så er vi spesielt godt kjent på det sentrale østlandet. Vi kan tilby: -Heise -og monteringsoppdrag med kran, glassmontering med vakumløfter. -Husmonteringsoppdrag, heising av takstoler, vinduer, takstein osv. -Transport av båter, containere, stillaser, byggevarer, rør, kabeltromler, traktorer og annet landbruksutsyr osv. -Flytting av dukkehus, boder, grillhytter, anneks, spikertelt, jacuzzi,...

Se mer
April 2018

Frakt av ferdig montert «spikertelt» til campingvogn

"Selje Transport kan anbefales på det sterkeste. Rask og god kommunikasjon hele veien. Oppdraget ble utført knirkefritt til avtalt tid."
E
Eivind
Moss
Selje Transport AS

Universal Trans Caciula

Mars 2018

Skap ønskes flyttet fra Moss til Oslo

"Ryddig kommunikasjon og oppfølging og bekreftelse underveis. To svært hyggelige karer kom og løste jobben med et smil. En veldig ok opplevelse, og jeg synes prisen var sympatisk."
P
Petter
Larvik
Universal Trans Caciula

NALI TRANSPORT AS

4.8 (237)

Jan. 2017

Frakt mc Moss - Asker

"Meget bra utført. Motorsykkel blev godt sikret i lastebil og levert på dør til avtalt tid. Anbefales på det sterkeste. Hilsen Per"
P
Pelle
Moss

CONWEX E. AS

OSLO – NORD NORGE Dør til dør transport CONWEX AS STEINKJER Hvorfor bruke CONWEX AS fremfor andre transportører? Vi henter dine varer hjemme hos deg, du slipper å levere til terminal eller lager. Vi leverer og henter varer også på kveldstid uten tillegg i pris. Vi kjører via Røros, Østerdalen eller Gudbrandsdalen ut ifra kundens behov og ønsker. Vi har utstyr på bilene for å håndtere små flyttelass, løfteutstyr for tungt gods og kjørebruer for MC. På våre tilhengere kan vi også transporte...

Se mer
Mai 2013

trektor dekk,4 stk

"topp service :)"
K
Kai
Ramfjordbotn
CONWEX E. AS

SERVICERINGEN AS

5.0 (1)

Leter du etter en budbil eller renholldsbedrift som tilbyr totale løsninger innen for renhold og budbil av private og offentlige bedrifter til konkurransedyktige priser ? Da er Serviceringen AS den rette bedriften for deg. Vi har 10 års erfaring innen bransjen med alt fra "a-å".Det er helt gratis å få et tilbud med priser.For en uforpliktende renholdsprat ta gjerne kontakt med oss.

Jan. 2013

* Fortsatt ledig: Flytting av et Amerikansk kjøleskap

"kjempe fornøyd!! effektive, forsiktige, nøye, veldig hyggelige og billig. anbefaler på det sterkeste!! skal bruke de igjen når det trengs :)"
S
Stian
Moss
SERVICERINGEN AS

HORDALAND FLYTTETJENESTE JOHN HAMRE

Hordaland Flyttetjeneste er et lite firma på Sotra, som trafikkerer hele Norge .Vi kjører kunst for en rekke kunstforeninger og gallerier fra Mandal i sør til Kirkenes i nord.Transport av flyttegods er selvsagt også en av våre spesialfelt.Til slutt kan nevnes at vi i følge en rekke kunder er blitt god på transport av motorsykler.Ha en fin dag!MvhHordaland Flyttetjeneste5363 ÅGOTNESJohn Hamre

Juni 2012

Transport av Scooter

"Superbra levering til en billig penge !!"
T
Tor
Dilling
HORDALAND FLYTTETJENESTE JOHN HAMRE
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Godstransport - Fra 1580 Rygge til Alicante Spania

1580RYGGE

Ønsker pris på transport av bil fra Moss Til alfas del sol Reiser ned 16 desember

transport - Fra 1523 Moss til 5430 Bremnes

1523MOSS

Hente ferdigt demontert trapp i Moss og levere denne på Bømlo/Bremnes

Godstransport - Fra 1512 Moss til 8960 VELFJORD

1512MOSS

Vil gjerne vite om noen tar på seg frakt av isopor elementer og pris. Det er snakk om Jackon ringmurselementer og isopor som tilsammen kan dreie seg om 5-20 m3. Alt behøver ikke tas på samme lass. Tidspunktet er noe fleksibelt.

Godstransport - Fra 1516 Moss til 4077 Hundvåg - Før 02.11.2023

1516MOSS

Flytte 2 stk ti meters utriggere fra Moss til Stavanger Det finnes truck på hentested mandag til torsdag i neste uke etter kl 1600

Godstransport - Fra 1532 Moss til 1597 Moss

1532MOSS

Flytting av vaskemaskin fra leilighet i 2. etg (uten heis) til hus.

Godstransport - Fra 1517 Moss til 4329 Sandnes

1517MOSS

Frakte 6stk spisestoler