Lakkering - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Audi - A4 - Lakkering

2450RENA

Bytte av begge framskjermer. Fjerne rust og flekke ned mot fanger på begge bakskjermer. Lakk av førerdør pga sinkslipp. Så regner med to nye skjermer, og limt list til førerdør, samt evnt folie og evnt om dere ønsker å legge noe karosserilim eller lignende i hjulbuen på framskjermene som beskyttelse.

Audi - A4 - Lakkering

2450RENA

Bytte begge framskjermer, behandle rust og flekke begge bakskjermer ned mot fanger samt lakk av førerdør pga 3-4 sinkslipp. Så av deler regner jeg med begge skjermene og ei limt list på førerdøra.

* Fortsatt ledig: Bmw 2005 - 525D - Lakkering

2450RENA

Hei.mulig å få pristilbud på lakkering av front og bakfanger med sideskjørt,er ferdig pusset og grunnet så trenger bare sprøyte.er lakk kode black-sapphire-metallic-475.

* Fortsatt ledig: Mitsubishi 1990 - ECLIPSE GSX - Lakkering

2450RENA

Hei, interesert i pris til helle bil lakkering, pga gamle lak.

Audi 2011 - AUDI Q5 - Lakkering

2450RENA

Ønsker pris på utbedring av rust, samt lakkering på venstre bakdør. Bilen har i følge takstmann mest sannsynlig vært omlakkert på dette området tidligere.

Audi 2006 - A4 - Lakkering

2450RENA

Hei! Audi A4 Stasjonsvogn. Lakk av venstre dører og bakskjerm, venstre framdør, begge kanalskjørt. Nytt panser, ny frontrute og flekking av framdel på tak pga rust. Bulk på strl med en 20kr på førerdør, ellers diverse sinkslipp og små rustbobler, ikke noe alvorlig på bilen. H/framskjerm må justeres, noe jeg evnt kan fikse selv, da denne treffer døra litt.

Få tilbud fra flere bilverksteder

Legg inn ditt bilnummer så henter vi info om kjøretøyet ditt for deg

Norske registreringsnummer

N

Hvorfor trenger vi dette?

Bilverkstedene trenger registreringsnummer for å få opp hvilke deler som trengs for jobben. Det blir også lettere å gi en pris på jobben. Har du en utenlandsk bil må du kontakte kundeservice.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud