Lakkering i Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Mercedes-Benz 1998 - 312 D SPRINTER - Lakkering

2750GRAN

Hei, vi er en russegruppe som trenger å lakke russebilen. Det er en Mercedez-Benz Sprinter 1998. Vi kan også eventuelt komme fram til en sponsoravtale om det er noe som kunne vært interessant. Vi kan også stå for utstyr og lakk. Bilen trengs også å pusses ned noe vi kan gjøre selv.

Volkswagen 2011 - TIGUAN - Lakkering

2750GRAN

Ønsker pris på lakkering av dørpaneler, nedre del på bakfanger/frontfanger, skjermbuelister til bilens farge. Sort met. OBS: det settes krav til at det som skal lakkeres skal ha samme lakkstruktur/overflate som bilen forvrig.

* Fortsatt ledig: Andre 2004 - vito - lakkering av bil

2760BRANDBU

vito som trenger lakkering ikke bulker men litt lakk rust ca pris ønskes

Lakkering av tak

2760BRANDBU

Skiboksen har ligget for tett ned til biltaket og knisset, slik at jeg har fått en stripe på ca 30-40 cm lang. Trenger å lakkere opp igjen dette området. Ønsker et tilbud på hva det koster å gjøre dette.

* Fortsatt ledig: Volkswagen 2007 - PASSAT, 100000 km - Fjerne to små rustbobler og lakkere opp igjen panser

2760BRANDBU

Har to små rustbobler i kanten på venstre hjulbue bak på min 07 passat stv som jeg ønsker å få fjernet på en pen måte. Har også ett par små bukler i panseret. Ønsker derfor også en hellakkring av panser. Bilder kan sendes på forspørsel. Farge er svart metallic.