Rustbehandling i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Rustbehandling i Asker

HOVELSEN BIL & LAKK

Har 30 års erfaring innen bilfaget og har dokumentasjon samt fagbrev. Kvalitet er en selvfølge.

Mars 2023

Mercedes-Benz - HYMER - Rustbehandling

"Godt utført jobb, tross at lokalitetene ikke gjør det lett å arbeide. Gav firmaet en ekstraoppgave for skift av bremsevæske som ble tatt på strak arm. Helt OK pris og jeg er en fornøyd kunde."
V
Victor
Slemmestad
HOVELSEN BIL & LAKK

CASH & DRIVE AS

Velkommen til Cash&Drive A/S  Vi er et offentlig godkjent bilverksted som utfører alle slags reprasjoner på bil inntil 3500kg . Lokalene våre ligger sentralt i Bj.Bjørnsonsgt . på strømsø i Drammen ( Ved siden av Elkjøp )Vi legger stor vekt på god kundekontakt og reprasjoner til forhåndsavtalte priser . Hos oss blir ingenting dyrere enn først antatt !Special erfaring og kompetanse Cash&Drive A/S har vært i drift siden 1990 . Vi har spesielt god kompetanse på BMW Autologic Orginalsoftware .Vi utf...

Se mer
Okt. 2022

Toyota - LAND CRUISER - Annet

"Raskt og effektivt sveising av brakett på bakaksel"
K
Kåre
Åros
CASH & DRIVE AS

EASY REPAIR AS

Easy Repair er et frittstående bilskade- og lakkverksted.40 års erfaring,2 ansatte med fagbrev som billakkerere. Vi legger vår stolthet i yrket og jobben som utføres.Vi holder til sentralt, midt i bilbyen på Åssiden i Drammen.Våre oppdragsgivere er sentrale og veletablerte bilbutikker i Drammen, samt privat og næringslivskunder.Easy Repair: Har over 40 års erfaring med bilskade (drm24.no)

Mars 2022

Volkswagen - GOLF - Rustbehandling

"Veldig rask og effektiv utbedring av rust i hjulbuer. Jeg måtte også EU-godkjenne bilen. Easy-Repair fikk dermed verkstedet vegg i vegg til å ta dette. Totalt ble det en veldig hyggelig pris. Satt også stor pris på at verkstedet har gratis leiebil."
Ø
Øyvind
Billingstad
EASY REPAIR AS

ALNA AUTOLAKKERING AS

Alna Autolakkering AS består av et dyktig og serviceorientert team, fordelt på tre avdelinger under samme tak; lakkering, dekk & felger, samt verksted.Vi holder til i rundt 1000 kvadratmeters lokale på Alnabru/AlfasetI mai 2016 hadde vi gleden av å anlegge et nytt, topp moderne lakkeringsanlegg med tilhørende blandingsrom - ledende i bransjen. Den setter oss i en gunstigere posisjon, både når det gjelder kvalitet og effektivitet. I dag blir den benyttet i forbindelse med oppdragene vi mottar fra...

Se mer
Sep. 2021

Saab 1999 - 9-5 - Rustbehandling

"Meget hyggelig kundemottaker. Arbeidet ble raskt utført. Min mening er at dette er en bedrift som virkelig "står på" for kundene. Jeg fikk også en hyggelig pris . Kan anbefales!"
K
Knut
Asker
ALNA AUTOLAKKERING AS

BÆRUM BILSERVICE OG BILLAKERING AS

Vi har lang erfaring og oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Her får du god service til en konkurransedyktig pris med alle garantier i behold. Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevareverkstedets. Som bileier står du fritt til å selv velge bilverksted. På vårt verksted beholder du garantien samtidig som det er penger å spare. Hvorfor kaste bort tid eller penger på noe annet?? Ta kontakt for et pristilbud eller timebestilling.

Aug. 2019

Bmw 2010 - 520D - Rustbehandling

"Fantastisk service og raskt svar. Meget fornøyd :))"
C
Christian
Borgen
BÆRUM BILSERVICE OG BILLAKERING AS
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

CITROEN C4 PICASSO - Rustbehandling

1392VETTRE

Rustbehandling for bilene

AUDI 80 - Rustbehandling

1394NESBRU

Reparasjon av rust skader i bakre hjul kasser / skjermer, erstatte bakre stoetfanger + 2-3 smaadeler, deretter hel lakkering & rengjoering / omtrekking av foerersetet.

CITROEN BERL 92FAP PLUS - Rustbehandling

1394NESBRU

Trenger å få utført rustsveising og enkel grunning/lakkering av bakdør på en Citroën Berlingo 2010. Kan også vurdere bytting av bakdør, avhengig av prisforskjell.

MITSUBISHI Mitsubishi Outlander - Rustbehandling

1392VETTRE

Trneger rustbhandling av bilen , masse rust i fuel tank og andre deler i nedeste av bilene

HONDA JAZZ - Rustbehandling

1389HEGGEDAL

Hei. jeg har en Honda jazz bilen min har rust rund på følling drivstøv tank

1750 DS3 - Rustbehandling

3475SÆTRE

Har fått noe små rustflekker jeg ønsker å fjerne. Ønsker å vite hvor mye dette koster