Mittanbud XL

Dette er forskjellen på Mittanbud og Mittanbud XL

Dette er forskjellen på Mittanbud og Mittanbud XL

Hvilke prosjekter er egnet for “vanlige” Mittanbud i forhold til tilleggstjenesten Mittanbud XL? Prosjektveileder Elsebeth på Mittanbud XL gir deg svaret!

Registrer ditt XL-prosjekt

Mittanbud XL: En skreddersydd løsning for store prosjekter


Mittanbud er en formidlingstjeneste for håndverkstjenester, enten du skal i gang med et lite eller stort prosjekt. Om du er i den kategorien som skal i gang med et større bygge- eller oppussingsprosjekt, har vi en tilleggstjeneste som heter Mittanbud XL hvor du får en mer skreddersydd løsning, forteller Elsebeth.


"Håndverkerne på Mittanbud XL påtar seg kun større bygge- eller oppussingsprosjekter. Dette er prosjekter som krever høy kompetanse hos håndverkerne, og hvor det ofte er flere ulike fagfelt i samme prosjekt. "

Elsebeth Skau

Prosjektveileder, Mittanbud XL


Når du registrerer et prosjekt på Mittanbud XL får du en egen prosjektveileder som vil bistå deg i dialogen med utvalgte håndverksbedrifter. Prosjektveilederen velger ut kvalifiserte og relevante håndverksbedrifter, og gir deg kontinuerlig oppfølging i løpet av prosjektperioden.


Gjennom Mittanbud XL får du hjelp gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdigstillelse. Våre veiledere sørger for at du har best mulig grunnlag til å velge rett håndverker og at sluttresultatet blir av høyeste kvalitet. Vi passer på at håndverkerne vi formidler er solide, har lang erfaring i bransjen og vil utføre et fagmessig godt håndverk, forklarer Elsebeth.


"For å finne riktig håndverker til større prosjekter må du regne med at anbudsprosessen tar tid. Derfor anbefaler vi å innhente tilbud 2-3 måneder før oppstart."
Bilde av Elsebeth Skau og Sarosh Mahmood på Mittanbud XL.

Prosjektveilederene på Mittanbud XL tar en gjennomgang av prosjektet sammen med deg, før de velger ut tre relevante håndverksbedrifter.


Få hjelp til å finne riktig håndverksbedrift


Det stilles strenge krav til alle bedriftene på Mittanbud. Målet er å skape en trygg plattform for forbrukere, og bidra til et sunt og rettferdig arbeidsliv for håndverkere og fagfolk.Forskjellen på kvalitetssikringen på Mittanbud og Mittanbud XL er at prosjektveilederne gjennomgår bedriftens økonomi, referanse og erfaring, og velger ut bedrifter for deg.


Mittanbud XL formidler tre kvalifiserte bedrifter til ditt prosjekt. Når du skal i gang med større og teknisk krevende prosjekter, er det viktig at du velger en håndverker som er kvalifisert til å utføre oppdraget. Alle bedriftene på Mittanbud XL har derfor gjennomgått en grundig kvalitetssikring, så vi kan sørge for at du kun får tilbud fra solide håndverkere.På Mittanbuds ordinære tjeneste er det bedriftene selv som svarer deg, så her kan du motta mange tilbud fra håndverksbedrifter som vil utføre jobben. Du velger selv ut hvem du ønsker å invitere på befaring, og håndterer prosessen på egen hånd.


"Så dersom du ønsker ekstra støtte fra en prosjektveileder, samt tilbud fra tre utvalgte og kvalitetssikrede bedrifter, velg Mittanbud XL. Om du ønsker å få flere enn tre svar på jobben og heller håndtere prosessen på egen hånd, er Mittanbuds ordinære tjeneste et riktig valg for deg."

Elsebeth Skau

Prosjektveileder, Mittanbud XL


Ulike tjenester til ulike behov


Begge tjenestene hjelper deg å enkelt finne dyktige håndverkere, og gir deg en større trygghet gjennom prosessen.


Målet vårt er å sikre en trygg og lettvint prosess, selv når man skal i gang med mer kompliserte prosjekter. Når du henvender deg til Mittanbud, skal du kunne finne tjenesten som passer for deg, enten det er ordinære Mittanbud eller den mer skreddersydde XL-tjenesten, sier Elsebeth avslutningsvis.


Dette er typiske prosjekter på Mittanbud XL:

 • Totalrenovering av baderom
 • Bytte kledning og etterisolere bolig
 • Bytte tak på enebolig, tomannsbolig eller rekkehus
 • Del- eller totalrenovere en leilighet eller et hus
 • Søknadspliktige prosjekter som for eksempel tilbygg eller påbygg
 • Borettslagsprosjekter, enten pusse opp flere bad, fasaderehabilitering eller takomlegging

Dette er typiske prosjekter på Mittanbud:


 • Maleprosjekter både innendørs og utendørs, for eksempel maling av leilighet
 • Montere, kontrollere eller skifte ut elektrisk anlegg
 • Installasjon av elbillader
 • Produksjon av plassbygde møbler i tre
 • Utføring av arbeid på vinduer, trapper og dører
 • Vedlikehold, rehabilitering og fornying av vann- og avløpsrør

Husk at du kan gjennomføre alle typer prosjekter med hjelp fra håndverkere på Mittanbud, alt fra reparasjoner og vedlikehold, til totalrenovering og husbygging!

Publisert 26. juni 2024, 08:04

Oppdatert 03. juli 2024, 12:35